- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.361
bizde seni çok arıyoruz valla aksam düşündüm nerde acaba diyee çok alıştım hepinizeeCanlarımm ben geldimm
Valla 1 gün giremeyince bile çok arıyorum burayı.
Dün kuzenimin ısrarlarına dayanamayarak onlarda kaldım. Kuzenimin psikolojisi çok bozuk da, onun yanında buraya giremedim pek.
Kendisi 1,5 yıldır çıktığı kişinin evli olduğunu öğrendigerçi bunu öğreneli 6 ay kadar oldu ama hala atlatamadı. ben de fırsat buldukça onlarda kalmaya çalışıyorum. Sizden ricam kuzenim için dua edin bol bol, intihara bile kalkıştı çünkü. Gerçi çok şükür ağır depresyonu atlattı ama yine de aklına geldikçe kötü oluyor.
Güzel haber de bugün kuzenimle birlikte sevdiceğimle buluştuk, alışveriş yaptık bol bol darısı tüüümm özlem çekenlerin başına.
güzellerim hürremi izleyip gelicemm haberınız olsunnn
Kızlar evime bakın yorumlarınızı bekliyorum amaa
mrb fıstığımm bizde merak ettık senii sıkıldıda mı çıktı acaba diyeeiyi yapmıssnn neler aldın bakalımm kendinee
inş hepsini güle güle giy canım kalem etekleri bende cok beğeniyorumm ama bana yakışır mı bilmiyorum anneme göre bacak boyu uzun insanlara kalem etek yakışmazmışş ama benım cok hosuma gidiyo :26:yok canım ya pc izin vermedi işte
krem rengi kalme etek aldım
4-5 tane de tshirt aldım malum yaz sezonu açılıyor yavaş yavaş
leoparlı tayt aldım vardı bi tane daha ama o kapri tayt tı bu uzun tayt
sonra kapri pijama aldım
plaj terliği aldım
iç çamaşırı altım alt
ha birde çeyizime reçellik ballık aldım:)
hayırlısıyla geçer o zamanda canım anlamazsın bilee yeterki her zaman birbirinizin yanında olunnbende varım kızlar,4 yıllık sevdam var.kendisi askerde,2013 nisanda dönecek inşallah.aşırı derecede duaya ihtiyacımız var.
inş hepsini güle güle giy canım kalem etekleri bende cok beğeniyorumm ama bana yakışır mı bilmiyorum anneme göre bacak boyu uzun insanlara kalem etek yakışmazmışş ama benım cok hosuma gidiyo :26:
inş hepsini güle güle giy canım kalem etekleri bende cok beğeniyorumm ama bana yakışır mı bilmiyorum anneme göre bacak boyu uzun insanlara kalem etek yakışmazmışş ama benım cok hosuma gidiyo :26:
Evin??? :26:
anlayamadim canim..
hosgeldın tatlım neler yaptın bugun bakalımmmBen geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?