Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bizde seni çok arıyoruz valla aksam düşündüm nerde acaba diyee çok alıştım hepinizee kuzenın adına cok üzüldüm yaa ne kadar zor bi drumdur kimbilirr Allahım yardımcısı olsunn bizimde az kaldı buluşmamıza cok heyecan yapıyorum yaa

mrb fıstığımm bizde merak ettık senii sıkıldıda mı çıktı acaba diyee iyi yapmıssnn neler aldın bakalımm kendinee

yok canım ya pc izin vermedi işte
krem rengi kalme etek aldım
4-5 tane de tshirt aldım malum yaz sezonu açılıyor yavaş yavaş
leoparlı tayt aldım vardı bi tane daha ama o kapri tayt tı bu uzun tayt
sonra kapri pijama aldım
plaj terliği aldım
iç çamaşırı altım alt
ha birde çeyizime reçellik ballık aldım:)

Son düzenleme:
bende varım kızlar,4 yıllık sevdam var.kendisi askerde,2013 nisanda dönecek inşallah.aşırı derecede duaya ihtiyacımız var.

inş hepsini güle güle giy canım kalem etekleri bende cok beğeniyorumm ama bana yakışır mı bilmiyorum anneme göre bacak boyu uzun insanlara kalem etek yakışmazmışş ama benım cok hosuma gidiyo :26:

bende varım kızlar,4 yıllık sevdam var.kendisi askerde,2013 nisanda dönecek inşallah.aşırı derecede duaya ihtiyacımız var.
hayırlısıyla geçer o zamanda canım anlamazsın bilee yeterki her zaman birbirinizin yanında olunn Allahım sevdiğinin ve senın yardımcın olsun askerlik zordurr kısa dönemde olsa yaşadım

inş hepsini güle güle giy canım kalem etekleri bende cok beğeniyorumm ama bana yakışır mı bilmiyorum anneme göre bacak boyu uzun insanlara kalem etek yakışmazmışş ama benım cok hosuma gidiyo :26:

Benimde bacak boyum kisa bence bana hic yakismio, en iyi bacak uzun bacak ne giyse masallah bi gzl yakisioki ben dört dönüorum ne giysem diye

Benimde bacak boyum kisa bence bana hic yakismio, en iyi bacak uzun bacak ne giyse masallah bi gzl yakisioki ben dört dönüorum ne giysem diye

Demin yazdigim nasil gitmedi ya ? bnde bacak boyum kisa yakistiramiorum kendime kalem etegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…