- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.381
diz altı elbiseler etekler bana hiç yakışmıyo gibime geliyo yaa diz üstü oluncada rahatlıkla giyemiyorumm bende dört dönüyorum ne giysem diye en sonunda tercihim kot pantolon tişörtBenimde bacak boyum kisa bence bana hic yakismio, en iyi bacak uzun bacak ne giyse masallah bi gzl yakisioki ben dört dönüorum ne giysem diye
diz altı elbiseler etekler bana hiç yakışmıyo gibime geliyo yaa diz üstü oluncada rahatlıkla giyemiyorumm bende dört dönüyorum ne giysem diye en sonunda tercihim kot pantolon tişört
Ailemle oturduğum evin fotolarını evim güzel evim topiğine koydum daa
bende varım kızlar,4 yıllık sevdam var.kendisi askerde,2013 nisanda dönecek inşallah.aşırı derecede duaya ihtiyacımız var.
kıyamam kaç kilosun ki boyun kaç canım :26: bi dönem bende kilo almıştım yaa 62 kilo falan olmuştummm diyet yapmaya çalışıyodumm ama daha cok yiyesim geliyodu Allahtan aşk beni eritti 10 kilo verdim 2 ayda falannben bu aralr kilolardan müzdaripim :78:göbek aldi basini gitti güzelim bel kivirimim yok oldu spora basladim hadi bakalim hayirlisi, diyette yapiorum dietide tuttugm hic sölenemez yine dietin disina cikdim dayanamioruum :84:
saç boyaları saçın rengini pek açmıyo zaten canımm evet beyaz sabunu biliyorum eminim böylede güzelsindir ama inş akar en yakın zamandakızlar ben bugun dayanamadım gıttım sarı renk boya aldım boyadım ama hiç bi deişiklik yok hala sacım sıyah gıbıcok cok azcık kırdı sadece.forumu gezerken beyaz sabunun ve zeytınyaglı yeşil sabunla yıkayınca 1 - 2 haftaya akarmıs oyle yapıcam.bugun bosu bosuna yaktım gene saclarımı.
eee sizler naapıyonuz bakalımmmmmm bacılarrr
kızlar ben bugun dayanamadım gıttım sarı renk boya aldım boyadım ama hiç bi deişiklik yok hala sacım sıyah gıbıcok cok azcık kırdı sadece.forumu gezerken beyaz sabunun ve zeytınyaglı yeşil sabunla yıkayınca 1 - 2 haftaya akarmıs oyle yapıcam.bugun bosu bosuna yaktım gene saclarımı.
saç boyaları saçın rengini pek açmıyo zaten canımm evet beyaz sabunu biliyorum eminim böylede güzelsindir ama inş akar en yakın zamandabende topik açtım saç rengim için yaa bitter çikolatayı öneriyolar ama aşırı siyah olursa diye korkuyorumm bi kere mavi siyaha boyatmıştımmm Allahım şeytan gibydimmm çok çirkin olmuştuu
kıyamam kaç kilosun ki boyun kaç canım :26: bi dönem bende kilo almıştım yaa 62 kilo falan olmuştummm diyet yapmaya çalışıyodumm ama daha cok yiyesim geliyodu Allahtan aşk beni eritti 10 kilo verdim 2 ayda falann
kızlar ben bugun dayanamadım gıttım sarı renk boya aldım boyadım ama hiç bi deişiklik yok hala sacım sıyah gıbıcok cok azcık kırdı sadece.forumu gezerken beyaz sabunun ve zeytınyaglı yeşil sabunla yıkayınca 1 - 2 haftaya akarmıs oyle yapıcam.bugun bosu bosuna yaktım gene saclarımı.
bu cabayi bnde cözebilmis degilimne bu çaba sende ki anlamadım yani sabahtan beri tamam güle güle otur evinde yani hayret birşey
hayyyyy beybi
evet hacışakir sabunun saçın boyasını akıttığını duymuştum ama benim kardeşim denedi de keçe gibi oldu saçı banyodan çıkınca
anladım tatlım sağolcanm kahve kestane koyu kahve bu tarz boyalardan aman dıyım bıldıgın sıyah oluyor burada tecrube konusuyor
bence sana bal kopugu kullu sarı yada kullu kkumral gıder.ben gıttım ivana sert gıbı sacları kapkara yaptım ya bu saclar akmadan bana rahat yok
ee havadıs var mı yawbrular.
atractive iyi yapmısın valla bnmde alısverıse ıhtıyacım var yazlık doru durust bişiyim kalmadı iştende ayrılınca rahat alıswerıs yapamıyorum bi süre harclıgı ailem werdıgı ıcın harcamalarıma dıkkat etmek zorundayım
ayy canım nolur kusura bakma görmemişim geldim yazdığını o ara yorumlarıda cok zor yazıyodumm o yüzden gözümden kaçmışş hoşgeldinn napıyosun bakalımmmBeni takan yok lan
aslında çok kilon yokmuşş ama bizler baya zayıf olmak istiyoruzzBoyum 1.60 fln belkide bi iki cm dha kisadir hic ölcdür medim tahmini, kilom 48 di beniim gecen sene :83:56 ya dayadim bugünlerde..
kiz delii niye boyadin yine birak o akicak olmadi sacini hergün yika bi hafta sürmez akmasi..
bu cabayi bnde cözebilmis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?