Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Benimde bacak boyum kisa bence bana hic yakismio, en iyi bacak uzun bacak ne giyse masallah bi gzl yakisioki ben dört dönüorum ne giysem diye
diz altı elbiseler etekler bana hiç yakışmıyo gibime geliyo yaa diz üstü oluncada rahatlıkla giyemiyorumm bende dört dönüyorum ne giysem diye en sonunda tercihim kot pantolon tişört

Son düzenleme:
diz altı elbiseler etekler bana hiç yakışmıyo gibime geliyo yaa diz üstü oluncada rahatlıkla giyemiyorumm bende dört dönüyorum ne giysem diye en sonunda tercihim kot pantolon tişört

ben bu aralr kilolardan müzdaripim :78:göbek aldi basini gitti güzelim bel kivirimim yok oldu spora basladim hadi bakalim hayirlisi, diyette yapiorum dietide tuttugm hic sölenemez yine dietin disina cikdim dayanamioruum :84:

kızlar ben bugun dayanamadım gıttım sarı renk boya aldım boyadım ama hiç bi deişiklik yok hala sacım sıyah gıbı cok cok azcık kırdı sadece.forumu gezerken beyaz sabunun ve zeytınyaglı yeşil sabunla yıkayınca 1 - 2 haftaya akarmıs oyle yapıcam.bugun bosu bosuna yaktım gene saclarımı.
eee sizler naapıyonuz bakalımmmmmm bacılarrr

ben bu aralr kilolardan müzdaripim :78:göbek aldi basini gitti güzelim bel kivirimim yok oldu spora basladim hadi bakalim hayirlisi, diyette yapiorum dietide tuttugm hic sölenemez yine dietin disina cikdim dayanamioruum :84:
kıyamam kaç kilosun ki boyun kaç canım :26: bi dönem bende kilo almıştım yaa 62 kilo falan olmuştummm diyet yapmaya çalışıyodumm ama daha cok yiyesim geliyodu Allahtan aşk beni eritti 10 kilo verdim 2 ayda falann

saç boyaları saçın rengini pek açmıyo zaten canımm evet beyaz sabunu biliyorum eminim böylede güzelsindir ama inş akar en yakın zamanda bende topik açtım saç rengim için yaa bitter çikolatayı öneriyolar ama aşırı siyah olursa diye korkuyorumm bi kere mavi siyaha boyatmıştımmm Allahım şeytan gibydimmm çok çirkin olmuştuu

hayyyyy beybi
evet hacışakir sabunun saçın boyasını akıttığını duymuştum ama benim kardeşim denedi de keçe gibi oldu saçı banyodan çıkınca

canm kahve kestane koyu kahve bu tarz boyalardan aman dıyım bıldıgın sıyah oluyor burada tecrube konusuyor
bence sana bal kopugu kullu sarı yada kullu kkumral gıder.ben gıttım ivana sert gıbı sacları kapkara yaptım ya bu saclar akmadan bana rahat yok

ee havadıs var mı yawbrular.
atractive iyi yapmısın valla bnmde alısverıse ıhtıyacım var yazlık doru durust bişiyim kalmadı iştende ayrılınca rahat alıswerıs yapamıyorum bi süre harclıgı ailem werdıgı ıcın harcamalarıma dıkkat etmek zorundayım

Boyum 1.60 fln belkide bi iki cm dha kisadir hic ölcdür medim tahmini , kilom 48 di beniim gecen sene :83:56 ya dayadim bugünlerde..

kiz delii niye boyadin yine birak o akicak olmadi sacini hergün yika bi hafta sürmez akmasi..

ne bu çaba sende ki anlamadım yani sabahtan beri tamam güle güle otur evinde yani hayret birşey
bu cabayi bnde cözebilmis degilim

hayyyyy beybi
evet hacışakir sabunun saçın boyasını akıttığını duymuştum ama benim kardeşim denedi de keçe gibi oldu saçı banyodan çıkınca

fıstıgım ewet kurutup sertlestırıo ama baska care yok yağlayıp ballarım bı sekılde yapıcam akacak o sac uleyyynnnn sewmedım kız esmerlıgı ay esmerler bana kızmasında sasrısınlık gıbısı yok valla

anladım tatlım sağol bende uzun zamandır alışveriş falan yapamadım yaa insanın kendi parasını kazanıpp harcaması emınım cok güzel bi duygudurr inş o duygu bende tadarımm

aslında çok kilon yokmuşş ama bizler baya zayıf olmak istiyoruzz

kiz delii niye boyadin yine birak o akicak olmadi sacini hergün yika bi hafta sürmez akmasi..

kız bnm deli huyumdur koca olsun bu gece olsun aklıma taktıgım seyı ılla yapacam

semıramısım ınsallah yaaa sende işe gırersın bende kpss yı kazanıırım bnde gırerım herkes işe gırer amınnnn

kızlar bnm boyumda 165 felan kılomda 55 ...
50 kiloya bıo turlu dusemıyorum iştahım cok acık daha da almaktan korkuyorum gecelerı butun mutfafı sılıp supuruyorum naapıcam benyaaaaa:18:.yemek dedımde aklıma geldı hatta bn bı mutfaga gıdıp eleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…