- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.401
Hosgeldiin caniiim
ayy canım nolur kusura bakma görmemişim geldim yazdığını o ara yorumlarıda cok zor yazıyodumm o yüzden gözümden kaçmışş hoşgeldinn napıyosun bakalımmm
inş hürremcim aşkımda kpssye girecek bugun başvurdu öğle arasında yemekte yiyemedi sıra beklerken nasıl içim acıdı ilk defa aynı şehirde olmadıgımıza isyan ettim hemen bişeyler götürürdüm onaa aç kalmazdıııkiz delii niye boyadin yine birak o akicak olmadi sacini hergün yika bi hafta sürmez akmasi..
kız bnm deli huyumdur koca olsun bu gece olsun aklıma taktıgım seyı ılla yapacam
semıramısım ınsallah yaaa sende işe gırersın bende kpss yı kazanıırım bnde gırerım herkes işe gırer amınnnn
ee havadıs var mı yawbrular.
atractive iyi yapmısın valla bnmde alısverıse ıhtıyacım var yazlık doru durust bişiyim kalmadı iştende ayrılınca rahat alıswerıs yapamıyorum bi süre harclıgı ailem werdıgı ıcın harcamalarıma dıkkat etmek zorundayım
her zamanki gibiyim canım napıyım valla buluşma zamanı yaklaştıkca heyecan sarıyo iyicee onu ilk gördüğümde gene titricem eminim bunaaNeyse affedeyim bariHoşbulduk AlessAmbrosio(nasıl bi adn var .p ) and Semiramis :) Sorun değil canım ya şaka yapmıştımm..Bişeyler atıştırıyorum sn napıosun
Neyse affedeyim bariHoşbulduk AlessAmbrosio(nasıl bi adn var .p ) and Semiramis :) Sorun değil canım ya şaka yapmıştımm..Bişeyler atıştırıyorum sn napıosun
en iyisini yapıyosun valla bende para biriktiricem diyorumm ama hep harcıyorumm bi türlü biriktirrmek nasip olmadıtek başına yaşıyosan zor olur tabi canım
ama bende çalışmıyorum yani okumadım zo rgeldi tembelim sanırım
ama zaten halimden memnunum babam sağolsun hiç bi istediğimi geri çevirmiyor ALLAH bin kere razı olsun barbie bebek gibi yaşatıyor beni
ama zaten ben bir de para biriktirmeyi çok severim babam verdikce harcıyorum ama kalanınıda atıyorum kenara bi bakıyorum birikmişte birikmiş
tek başına yaşıyosan zor olur tabi canım
ama zaten halimden memnunum babam sağolsun hiç bi istediğimi geri çevirmiyor ALLAH bin kere razı olsun barbie bebek gibi yaşatıyor beni
ama zaten ben bir de para biriktirmeyi çok severim babam verdikce harcıyorum ama kalanınıda atıyorum kenara bi bakıyorum birikmişte birikmiş
en iyisini yapıyosun valla bende para biriktiricem diyorumm ama hep harcıyorumm bi türlü biriktirrmek nasip olmadı
her zamanki gibiyim canım napıyım valla buluşma zamanı yaklaştıkca heyecan sarıyo iyicee onu ilk gördüğümde gene titricem eminim bunaa
kızlar bişi sorucam badem yağı saça iyi geliyo mu biliyo musunuz mesela aktardan alsamda şampuanımın içine döksem karıştırıp kullansam nasıl olur sizce bir fikriniz var mı ha bacılar:26:
benım şampuanımda var canım tatlı badem yağı zaten saça en iyi gelen yağlardan birisidirr eğer kokusu önemli değil diyosan çam terebentinide öneririmmkızlar bişi sorucam badem yağı saça iyi geliyo mu biliyo musunuz mesela aktardan alsamda şampuanımın içine döksem karıştırıp kullansam nasıl olur sizce bir fikriniz var mı ha bacılar:26:
aa canm 4 yıllıkmı mezun bn ıkı yıllıgım o yuzden baswurum baslamadı daha?inş hürremcim aşkımda kpssye girecek bugun başvurdu öğle arasında yemekte yiyemedi sıra beklerken nasıl içim acıdı ilk defa aynı şehirde olmadıgımıza isyan ettim hemen bişeyler götürürdüm onaa aç kalmazdııı
tek başına yaşıyosan zor olur tabi canım
Sorma napiym aklima geleni veriverdim nick diyeAless de sen kisaca yada gülo de gercek hayatta herkes gülo diyo
Oh valla ne gzl para biriktirmek, bnim bankada birikmese dimdizlak kalicam ilerde elim cok bol huyum kurusun
kendi parami yiyip bitiriom bide annemi babami alisverise götürtüp onlarida soyuyom
Allah bize senınki gibi bi baba nasip etmedi kii ne güzel maşallahaslında istesen yaparsın tatlım ben mesela pahalı alışverişlerde kendimi kaybetmeme rağmen kenara koyuyorum işte damlaya damlaya göl olur hesabı
bak birde bende mesela babamın full dolu kredi kartı var varya bazen tutamıcakmışım gibi geliyor kendimi harcamalarımda ama genede kredisine dokunmuyorum yani ihtiyacım olursa ancak işte dışarıdayken falan nolur nolmaz diyerekten verdi babam
peki gülo :) ya bişey sorcam tabi rahatsız olmazsan :26: memleket neresi?
evet tatlım 4 yıllık mezun hiç hazrlanmadı askerden ocağın sonunda geldi zatenn bu yıl iyi bi puan alamazsa seneye dersaneye falan gidecek tekrar girecek bakalımmaa canm 4 yıllıkmı mezun bn ıkı yıllıgım o yuzden baswurum baslamadı daha?
oh ohh ozaman sorun yok canm yaaaa bızım durumlar standart aman aman harclık koparamıyorum.düşünmeden para harcamak ıcın doğmuşum adeta aslına bakarsan bu sebepten ıyı bır ıs sart bana
aa canm 4 yıllıkmı mezun bn ıkı yıllıgım o yuzden baswurum baslamadı daha?
oh ohh ozaman sorun yok canm yaaaa bızım durumlar standart aman aman harclık koparamıyorum.düşünmeden para harcamak ıcın doğmuşum adeta aslına bakarsan bu sebepten ıyı bır ıs sart bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?