Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ya canlarim o bu degilde, sohbetlere bakiyorum cok gzl samimiyet, ne gzl kimsede kendini begenmislik yok, kimsenin burnu havada degil, kasinti degil.. bunlari gördükce bu topic beni kendine cekiyo ama bi yandan da üzülüyorum neden derseniz etrafimda göremiyorum bu sicakligi..
nerdeyse terki diyar edicem buralari öyle bi icim dolu öyle bi yalnizimki icten ice.. benim bi derdim vardi..

o zaman bir daha tekrarlıyorum geçen gece ki gibi
evde kaldım

aman yok kız oyle de deme.
yaa bende çalıştırmıcak koca ıstıyorum ama genelde hepsı calısan ıstıyo hakkaten kendılerıne guwenlerı yok bu erkeklerin.
bak bnm erkek arkadasmın bıle guzel bır meslegı var ama yınede calıs dıo memur ol dıo hayat zor kımın nolcagı bellı olmaz dıo
off off cıldrcam

zaten hayattakı en büyük korkum en cok sevdiklerimi kaybetmektir benım..özellikle başta annem ve sevgilim geliyoo kızlar ölümden cok korkuyorum ben yaa gece gece içinizi karartmak istemem ama ne bileyimm :18:

ölümden kim korkmaz ki canım ya bende korkuyorum hem ölümden hemde sevdiklerimi kaybeetmekten yani
özellikle ahireti düşününce daha çok korkuyorum ALLAHIM yakmasın inşallah bizi hatalarımı affetsin RABBİM

amin fıstığımmm ben annemle evlendiğinde konuşmamıştım bi süre 3 ay evli kaldı zaten o dönemde anladım kii anne olmayınca hep fazlalıksın kimsenın yanına sığamıyosunn eziliyosun her zamann kendi dayım beni ezmeye kalktıı yani en kötü günümde kimlerin yanımda olup olmadıklarını gördümm dayımı sildim mesela ben geldiğinde konusurum yerine göre konusmamazlık yapmam ama beynimde dayımın oldugunu ve bana zor günümde destek olacağı fikrini tamamen sildimm Allahım belkide gerçekleri göreyim diye öyle bi imtihan yaptı

evet topiğimdeki kızlar gerçekten hepsi birbirinden iyi alçakgönüllü ben hiç sevmem kendını begenmiş insanı zatenn ah ah canım sadece sende yok oo durum bende öyleyimm kimsem yok valla daha önceleri bi çok kez anlatmıştım bi arkadasım vardı 6 yıllıkk o da abuk sabuk yalanlar söyledii kısaca kendisini yüceltmeye beni kıskandırmaya falan çalıştı sanırım artık onunlada görüşmüyorumm

bilemiyorum ki canım
hayat tabiki belli olmaz sonuçta kendi maaşının olması başkadır birde birilerinden para beklemek başkadır
benim maddi sıkıntım yok hatta geleceğimde güzel belkide güvence anlamında ailemden ama sonuçta dediğin gibi ne olucağı hiç belli değil
sonuçta ne demeişler zenginliğine güvenme bir kıvılcıma bakar,güzelliğine güvenme bir sivilce yeter bu bir ata sözü yani
o yüzden ben hiç bir zaman hayatımda ki şeylere ne güvenirim ne övünürüm onlarla
ALLAH hakkkımda hayırlısı neyse onu versin
bana da parasını yedirmek isteyen bir koca versin AMİN
(amin diyin sizde bakim)

amin cümlemizin cnmm napalımm inş hayata iyi nesiller veririzz

ayy naaptın kız sıyah bnm korkulu ruyam bugunden ıtıbaren aksın dıye beyaz sabunla yatıp yeşil sabunla kalkıcam

yaa kızlar renk aksın dıe forumları gezerken okudum yumurta sarısı surun demiş bayanın bırı ama dıbıne değdirmeyın demiş ne alaka siz duydunuz mu le bişi dibine nıe değdırmıyoz kı:26:

işte o yüzden diyorum ya canım ben bilirim o akraba değil akbabaları
benim annemler yurtdışına gitmişlerdi sonra beni güvenemeyip akrabamızın yanına bıraktılar ahhh neler çektim bi ben bir ALLAH bilir ananem bile arkamda durmadı ağladım resmen hergün bir daha beni bırakıp bir yere gitmeyin diye yalvardım resmen
aileden başkası yalan

Son düzenleme:

zaten ben hiç burnu havalarda biri değilimdir dış görünüşümü herkes öyle sansada
anladım ki buradakilerde çok cana yakınlar hepinizi sevdim canlarım

sen hic yaptırmadıgın icin oyle geliyodur normalde bazen bende sıkılıyorum ama ben oldum olası siyah renkteyim banada sarı yakısmıyor herkes iyahı begeniyor:26:

baba parası daha tatlı sanırım :)

aynen öylee ama bize iyi ders oldu dmi aslındaa öğrendik kimin ne oldugunuu zaten bi insana ne geliyosa en yakınından geliyoo dayım bana sende annende s.kimde bile değilsiniz dedi biliyo musunn bu lafı hiç unutmadım nerdeyse 1 yıl olacakk ve unutmucamda okadar üzdüki benı beddua bile ettim kendi çocuklarında görsün bana ne diyosa dedimm oğlunu psikolojisi bozukmuş diye hastaneye yatıracaklarr Allah kımsenın yaptgını yanına bırakmıyoo emın ol seni üzenlerde cezalarını çekecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…