- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.421
benim elim hele nasıl bol bir görsen hiç geriyi düşünmüyorum ben harcarken ama en sonunda ket vuruyorum kendime sanırım
eh bide ekmek elden su gölden yaşıyoruz baba evinde pamuklar içinde çok şükür faturalarımı herşeyi babam ödeyince kenara param kalmaz mı hiç kalıyore
hayırlısıyla geçer canım yaahayırlısıyla canım ya :) sana bi sarılır hiçbişeyin kalmaz :)
Bizde bugün görüştük uzun bi süre görüşmicez 1 ay felan nasıl geçicek bilmiorum
Allah bize senınki gibi bi baba nasip etmedi kii ne güzel maşallah
ALLAH'a şükür yavrucum ama seninde elinde altın bileziğin var mesleğin yani ben mesela koca parası yicem düşün bekarken baba parası evlenince koca parası ne fenayım umarım kocam pinti olmaz ALLAH'IM
slm canım hoşgeldinnnselam kızlar
özledim sizinle muhabbeti yaa
bu aralar yoğunum.. sabahın köründe stajım oluyo, erken yatmam gerekiyo, avukatla falan görüşüyorum bu aralar bi iş için.. pek uğrayamıyorum
sizden n'aber?
Tokat/Antep karisimi biseym ama tokatli olarak hissediorum kendimi
yok tatlım üzülmedim yaaah canım ya üzmek istemedim gerçekten kusura bakma
ama sana şu kdarını söyliyim ana gibi yar olmaz derler miş ya aynen öyle anam canım annem benim dua et ki annen yanında
baba da zaman zaman insanı bunaltıyor yani sende şanslısın belkide
anne şevkatine kimse benzemez ki
bazen babamla öyle kötü kavga ediyoruz ki bi rzamanlar hıçkırıklarla beni ağlattığını bilirim o zamanlar sevgilim olmasa napardım bilmiyorum beni hep moral verdi yanımda oldu ALLAH razı olsun ondan da benimle beraber ağladı elimi hiç bırakmadı yani bu zamanda
hayırlısıyla geçer canım yaaayy garajda bi sarılıyoruzzz hiç bırakasım gelmiyooo buarada neden 1 ay görüşemeyeceksınız :26:
Hımm anladım canım :) doğu tarafında gülo/gulê denilir ya o yüzden sordum :)
Amann harcaaa şimdi harcamazsan ne zman harcıyacan dmi :) ilerleyen yaşlarda eskisi gibi heves kalmıyomuş.. hem harca hem at kenara
sağol cnmAllah hayırlısıyla kavuşturur canım inşallah :) Bizim taşınma durumumuz varda yoğun geçicek..Dışarı felan çıkamicammm...Aslında bi 10 dk kapıya felan gelir, ben hemen duygusala bağladım :26:
benim elim hele nasıl bol bir görsen hiç geriyi düşünmüyorum ben harcarken ama en sonunda ket vuruyorum kendime sanırım
eh bide ekmek elden su gölden yaşıyoruz baba evinde pamuklar içinde çok şükür faturalarımı herşeyi babam ödeyince kenara param kalmaz mı hiç kalıyore
selam kızlar
özledim sizinle muhabbeti yaa
bu aralar yoğunum.. sabahın köründe stajım oluyo, erken yatmam gerekiyo, avukatla falan görüşüyorum bu aralar bi iş için.. pek uğrayamıyorum
sizden n'aber?
dimii ama sefamız olsun hepimizin hop hop bol alışverişler ve mutluluk getirsin hayat bize ve bol bol sağlık
hevesim kalmaya bilir doğru bakalım koca parasına dönünce düşünürüm nasıl olucamdaha mı tatlı olucak daha mı tatlı bilemiyorum artık
yok tatlım üzülmedim yaaevet orası öyle gerçektenn anne cok farklı oluyoo küçüklüğümden beri dedemle aynı evdeydık babam gibiydi iki yıl önce onuda kaybettik hayattayken insan değerini anlayamıyo ama ölünce anlamıştım onu babamın yerine koyduğumuu
yok tatlım üzülmedim yaaevet orası öyle gerçektenn anne cok farklı oluyoo küçüklüğümden beri dedemle aynı evdeydık babam gibiydi iki yıl önce onuda kaybettik hayattayken insan değerini anlayamıyo ama ölünce anlamıştım onu babamın yerine koyduğumuu
zaten hayattakı en büyük korkum en cok sevdiklerimi kaybetmektir benım..özellikle başta annem ve sevgilim geliyooAynen canım annenin yeri bambaşka..Biliyosun anlatmıştım bi ara babamı kaybettim 3 sene önce bazen düşünüyorum da annem olsaydı onun yerinde..Babamı da çok seviyordum..Hala da seviyorum ve özlüyorum hemde çok...Atrective'nin dediği gibi benim babam da 1 dediğimi 2 etmezdi, hiç üzmezdi,mücadele ederdi..Ama annenin yeri başka oluyo sanırım
canm senı telaslandırmak ıstemem ama baba parası daha tatlı olur emın ol elın adamı artık para yedırmek ıstemıyor ustune ustluk karı parası beklıyorlar bu sekılde olmayan var elbet ama sayıları azaldı Allah bıze kadın parasına bakmayan cömert sağlam adamlar nasip etsin
Valla benim kenardada kalmiyoree, harca harca kenarda nasil kalsin, odada bugün ne giysemin vitrininden bile var her gelen assolist odasinami geldik diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?