- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.461
baba parası daha tatlı sanırım :)
neden canım okul yüzünden falan mıı :26:seneye ayrıyız
zaten hayattakı en büyük korkum en cok sevdiklerimi kaybetmektir benım..özellikle başta annem ve sevgilim geliyookızlar ölümden cok korkuyorum ben yaa gece gece içinizi karartmak istemem ama ne bileyimm :18:
amin tatlım yaa evet düşünmemek lazım fazlaa haklısınnnAllah uzun ömür versin canım öyle düşünme bence düşündükçe vesvese oluyo :26:
aynen öylee ama bize iyi ders oldu dmi aslındaa öğrendik kimin ne oldugunuu zaten bi insana ne geliyosa en yakınından geliyoo dayım bana sende annende s.kimde bile değilsiniz dedi biliyo musunn bu lafı hiç unutmadım nerdeyse 1 yıl olacakk ve unutmucamda okadar üzdüki benı beddua bile ettim kendi çocuklarında görsün bana ne diyosa dedimm oğlunu psikolojisi bozukmuş diye hastaneye yatıracaklarrAllah kımsenın yaptgını yanına bırakmıyoo emın ol seni üzenlerde cezalarını çekecekler
hee Anladim canim bu isimide bana ismi lazim degil beni o zalim yikdi denilebilecek nitelikde bi insan takmisti, takis o takis ..
zaten bi defa baba evi tatlı ki
bekarlık sultanlık diye boşa demiyorlar
gülerlerr gülmezler miii zaten akrabadan hiç bi zaman fayda beklemeyeceksinndoğru söylüyosun eden buluyor yeter ki ALLAH' a havale et o en iyi cezayeı verir ben hep ALLAHIM sen büyüksün sana havale ediyorum nasıl biliyorsan öyle olsun dedim
ders olmaz mı hemde nasıl şimdi hepsinden neefret ediyorum psikolojimi bozdular o zamanlar gerizekalılar
şimdi birde yüzüme gülüyorlar
pislikler
anlıyorumm olsun ya insan alışıyooo arada hasret çok oluyo ama buluştuğunda süperr aşırı özlemiş oluyosunn doyamıyosun birbirinee çoook heyecanlanıyosunnEvet canımm
muhteşem yüzyılda oynuyo bu adamm biliyorumm evet baya yakışıklıkızlar normalde sarısın erkekler daha cok tercıhım ama nette gezerken gordum suna bakar mısınız arkadaslar yaaa bu ne yaaaa insan mı bu.erkek işte boyle olur dedırtıyor:111::131:
kızlar normalde sarısın erkekler daha cok tercıhım ama nette gezerken gordum suna bakar mısınız arkadaslar yaaa bu ne yaaaa insan mı bu.erkek işte boyle olur dedırtıyor:111::131:
slm canım hoşgeldinnnaksam gözlerimiz aradı senide valla burdaki herkesın varlığına okadar alışmışım ki bi kişi eksik olunca aklıma takılıyo noldu acaba diyee bi gelişme var mı avukatla ilgili canımm :26:
gülerlerr gülmezler miii zaten akrabadan hiç bi zaman fayda beklemeyeceksinngeçen yaz benım her gecem ağlamakla geçtii sırf dayım yüzündenn bu yazda geleceklerr büyük ihtimall bi de o sözleri bana neden söylüyomuş biliyo musun kendı ayaklarımın üzerinde durayım diyee güleyim barii
kızlar akraba akreptır bunu bende ıyı bılıyorum aman amannn uzak olsunlar
kızlar normalde sarısın erkekler daha cok tercıhım ama nette gezerken gordum suna bakar mısınız arkadaslar yaaa bu ne yaaaa insan mı bu.erkek işte boyle olur dedırtıyor:111::131:
amin fıstığımmmben annemle evlendiğinde konuşmamıştım bi süre 3 ay evli kaldı zaten o dönemde anladım kii anne olmayınca hep fazlalıksın kimsenın yanına sığamıyosunn eziliyosun her zamann kendi dayım beni ezmeye kalktıı yani en kötü günümde kimlerin yanımda olup olmadıklarını gördümm dayımı sildim mesela ben geldiğinde konusurum yerine göre konusmamazlık yapmam ama beynimde dayımın oldugunu ve bana zor günümde destek olacağı fikrini tamamen sildimm Allahım belkide gerçekleri göreyim diye öyle bi imtihan yaptı
anlıyorumm olsun ya insan alışıyooo arada hasret çok oluyo ama buluştuğunda süperr aşırı özlemiş oluyosunn doyamıyosun birbirinee çoook heyecanlanıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?