Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

zaten hayattakı en büyük korkum en cok sevdiklerimi kaybetmektir benım..özellikle başta annem ve sevgilim geliyoo kızlar ölümden cok korkuyorum ben yaa gece gece içinizi karartmak istemem ama ne bileyimm :18:

Allah uzun ömür versin canım öyle düşünme bence düşündükçe vesvese oluyo :26:

doğru söylüyosun eden buluyor yeter ki ALLAH' a havale et o en iyi cezayeı verir ben hep ALLAHIM sen büyüksün sana havale ediyorum nasıl biliyorsan öyle olsun dedim
ders olmaz mı hemde nasıl şimdi hepsinden neefret ediyorum psikolojimi bozdular o zamanlar gerizekalılar
şimdi birde yüzüme gülüyorlar
pislikler

gülerlerr gülmezler miii zaten akrabadan hiç bi zaman fayda beklemeyeceksinn geçen yaz benım her gecem ağlamakla geçtii sırf dayım yüzündenn bu yazda geleceklerr büyük ihtimall bi de o sözleri bana neden söylüyomuş biliyo musun kendı ayaklarımın üzerinde durayım diyee güleyim barii

kızlar normalde sarısın erkekler daha cok tercıhım ama nette gezerken gordum suna bakar mısınız arkadaslar yaaa bu ne yaaaa insan mı bu.erkek işte boyle olur dedırtıyor:111::131:

Eklentiler

• $580940_390636280968585_243997092299172_1225171_1079430557_n.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 26
kızlar normalde sarısın erkekler daha cok tercıhım ama nette gezerken gordum suna bakar mısınız arkadaslar yaaa bu ne yaaaa insan mı bu.erkek işte boyle olur dedırtıyor:111::131:
muhteşem yüzyılda oynuyo bu adamm biliyorumm evet baya yakışıklı

hoşbulduk kuzum valla ben de özlüyorum buradaki sıcaklığı, artık gerçek hayatta yüzyüze böyle sıcaklık bulamıyorum kimsede
valla canım bugün yeni bi avukatla görüştüm. daha önceden başka bi avukatım vardı. 2010 kasımda benim mahkeme nafakayla sonuçlanmıştı. ama baba denilen şahıs nafakayı vermeyince avukat bana ceza davası açalım demişti. o zamandan beri ben arada avukata uğrardım, hep sonuçlanmadı derdi.
neyse bugün başka bi avukata gittim. çok ilgilendi sağ olsun. diğeriyle alakası yok. önce şu an dava sürecinin nerde olduğunu görelim dedi. e devlet şifresi alalım bakalım dedi. aldık bi baktık, meğer benim eski avukat ceza davası falan açmamış. sadece nafaka davası gözüküyo ve sonuçlandı diyo o kadar. yeni avukat belki burda gözükmüyodur ben onu bi araştırayım dedi. benim eski avukatımla görüşmüş, açmamış. ondan öğrenmiş. adam bile dedi ''ne avukatlar var ya uğraşmıcaksan söyle yani, niye oyalıyosun'' dedi. dedim resmen kazık atmış bu bana. neyse dedi ki '' sen onunla hiç papaz olma, benim aklımda başka şeyler var'' dedi. ''önce nafakayı vermiyo diye 3 ay hapis cezası isticem'' dedi. vermediği tarihten bu yana toplam 2 bin tl küsür nafaka cezası var. ''bu adamı önce hapse attıralım, sonra karısı oğulları da var diye laf olmasın diye mecbur çıkartıcak onu, çıkartmak için de 2 bin i ödemek zorunda'' dedi. ''hadi ödedi de çıkardı, sonra gene nafakayı ödemezse, bu kez yine hapse gircek, yine hapisten çıkmak için para mı vercek karısı, yine ya yatıcak, yattıktan sonra ödicek, ya da çıkıp ödicek, bu böyle kısır döngü oluşturcak onda'' dedi. her türlü yakasındayım ''ben seni anladım zaten parada gözün yok sen -ben de varım- mesajı vermek istiyosun ona'' dedi. dedim aynen valla duygularıma tercüman oldunuz ''içinde kinin var biliyorum, inş onu bi nebze de olsa azaltırım, ama ben daha büyük şeyler düşünüyorum, bulamıyorum, öyle bişey bulucam ki, senin kinin azalsın, biraz mutlu ol, yaşadıkların çok zor'' dedi. ''peki hapse girince neler hissedersin'' dedi. adam avukat değil mübarek psikolog ''o gece huzurla uyurum herhalde'' dedim. ''peki onun davranışları değişir mi arar mı seni'' dedi. ''hakaret etmek için arar'' dedim. ''bi de bana fakir numarası yapmasın yemezler, hem ist da yaşa, hem avukat tut, hem çocuk yap, sonra fakirim demesin bana, çalışsın işe girsin o zaman öyle ödesin, 24 yaş sınırı da yok soyadın değişene kadar alırsın nafakayı, almasan da rahatsız edebilirsin, ama öğrenci olman gerek, olmadı açıköğretime yazılırsın hep o sorun değil'' dedi
öyle yani canım, yarın yine gidicem, masrafları konuşcaz, bütçeme uymazsa açamam zaten, ama diğer davanın masraflarına ne kadar ödediğimi sordu, bana o kadar tutmaz bizimki dedi. haa bi de annemle sevgilim bu işe pek yanaşmıyor. annem 2 sene önce davayı açtğımızda maddi manevi yıprandığımızdan ve bugüne kadar hiçbir türlü gelişme sağlayamadığımızdan yine olmıcağını söylüyor, inanmıyor bişey olucağına.. sevgilim de kpss sürecine giriceğim için sadece ona odaklanıp kafamı bunlarla meşgul etmemi istemiyor, çünkü diğer duruşmalarımdan her çıktığımda dibe vuruyodum, o duruşmalar hep aleyhime sonuçlanıyodu, hakim hep onu haklı buluyordu, sana attığı yalanları anlatamam, yalancı şahit de tutmuş. duruşmadan çıkınca öbür duruşmaya kadar ancak kendime geliyodum, ötekinden çıkınca yine berbat bi halde oluyodum, onur bunları tekrar yaşamamdan korkuyo. ama ben ne olursa olsun denemek istiyorum. bi umudum var, o hapse girdiği gece uyuyacağım huzurlu uykunun değeri paha biçilemez...

ayy salak sen sanki o öyle yapmasa bilmiceksin
bunun yerine seni karşısına oturtup şevkatli bir konuşma yapsaydı dayıcım bak yaklarının üzerinde dur ki kimseye boyun eğme deseydi olmaz dı sanki
cıkcık
bak sinirlendim
boşverelim canım ailemiz yanımızda salla pabucumun akrabaları

kızlar akraba akreptır bunu bende ıyı bılıyorum aman amannn uzak olsunlar

hemde ne akrep akrebin önde bayrak sallayani

buraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak <3 ay ölürüm ben buna

neyse canlarim ben yatiyoruum görüsmek üzere, sporumla basbasayim sabah yarin 2. diyet günüm hadiiin öpüdünüüz

zaten taş yakından gelirmiş.. benim bu eski avukatım da benim eniştemdi. o kadar ilgilenmiş ki baksana davayı açmamış bi de bana açtım diyo sonuçlanmadı diyo 1,5 senedir
canım kendi ayaklarının üstünde durucak kızsın sen kimseye de ihtiyacın yok, çok da tınn dayına yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…