Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay canımm yazdıklarını okuyunca aklıma babanın bu avukata ona tekrar dava açmaması için para falan verdiği geldi nedense yoksa neden açmasın kii resmen kandırmış seniii yazıklar olsunn iyi yapmıssın başka avukata gitmekle işin ehlini bulmak zorrr bende dün yolda babamla karşılaştım dışarda oturuyodu annemle görmedik tam yanından geçtik 1 metre falan vardı aramızda düşün yanii..bi ara baktım anneme bakıyoduu sinir olduk annemlee..aslında bunlara açacaksın davayıı para vermezlerse yatacaklar hapistee ama annem yaptırmaz bana iştee avukat parasıda verdirmez kendi paramı kazandıgımda bakarımm belki açarım yani belli olmaz böyle huzurlu huzurlu dolaşmasına benımde gönlüm razı değilll

Ayy canimm sen kac yasindasin,, neler yasiosun yasamissin böyle bizde dertliyiuz diye geziniyoruz..

aynen bende öyle dedimm benımle böyle konusacagınaa tatlı dille konussaydıı iyi olurdu ama napalım dediğin gibi annem yanımda olsunda gerisi çokta tın yanii

hmmm buda erkeksıymıs ewet hoş bende sewerm bu tarz karızmatık erkeklerı

aless iyi gcler canm

birde sedefonur canm bnm yaaa amma uzun yazıyon sen oyle

hemde ne erkeksilik baksana şuna kaslar desen var bembeyaz dişler boy endam herşey var karizma bakış süper

zaten kızlar bana bembeyaz dişler çok çekici geliyor ya etkilendiğim bişi yani hemen dikkatimi çeker beyaz diş benim çok çekici bişi tabi ferah nefeste eklenirse buna tadından yenmez

insan akraba diye kendi canı diye güveniyo ama asıl her kötülüğü onlardan bekleyeceksın yazık 1 bucuk yıl bosuna umutlandrmış seniii ama Allah yarına bırakır ama yanına bırakmazz evet ben zaten onun hakaretleriyle küfürleriyle ayaklarımın üzerinde durmuyorumm bi de bana demişti ki sen 21 yaşında bir kadınsın aklını basına all teyzem bile şaşırmıştı ne kadını yaa falan diye

aynen içim rahat değil, onurla imam nikahlı bile yaşarım, intikamımı alana kadar aslında intikamımı hiç bir zaman alamıcam, hiçbir zaman tam anlamıyla rahat olamıcam, biliyorum.. çünkü bunların olması için benim onu affetmem gerek, ki daha affet beni diyen yok o yüzden bu imkansız. ancak bi insanı affedince rahatlarsın.
yerine koyuyorum kendimi, seninki de çok garip iş :26: annem bazen yüzünü görseydi böyle yapmazdı farklı illerdeyiz diye de böyle diye avuturdu beni, yok bak işte aranızda 1 metre varmış :26: valla şaka gibi haa bi de bakmış yüzsüz yüzsüz.. yok be vicdan yok gerçekten yok yaniii, allah vicdan dağıtırken bizim babalarımız 2 kanki olup o sırada başka iş yapıyolardı herhalde
canım benim bu eniştem baya büyük işlerle uğraşıyo, o yüzden uğraşmamıştır. bi de uğraşmayıp arkadaşı olan başka bi avukata yönlendirmişti bi ara, ama bana söylemedi, ben duruşma günü bekliyorum bekliyorum benim avukat yok. en sonunda sordum nerde diye. meğer benim davayı arkadaşına yönlendirmiş, duruşma ben dışarda beklerken içerde olup bitmiş, benim haberim yok tanımıyorum ya yönlendirdiği avukatı. yönlendirdiği avukat da beni tanımıyo. sedef duruşmaya gelmedi gözüküyo. bunlar hep benim aleyhime yani, hep akraba kazığı

Sedefcim ve Semiramiscim; Allah'ım her daim yanınızda olur inşallah.Sizin hakkınız babalarınızı da kalmaz.evladını üzen bi insan hiçbişeyden hayır görmez; etrafımda var..Hakkınızı en kısa sürede alırsınız inşallah..

oha yaa ne dediğini bilmiyo ki o an aklına ne gelirse onu diyo işte, seni sinir etcek ya
Hıhı var canımm..İlk defa olcak ya :S

o zaman buna şükür diceksiniz canım olsun mesafeler bi yerde de aşk testidir

ALLAH vicdan dağıtırken bizimkiler dolaşıyomuş deme canım ALLAH' şirk gibi olur aman ha tövbe de
sadece sisin babalarınız insafsız ve vicdansız ALLAH korkusu olmayan insanlar
ALLAH yardımcınız olsun umarım evlenen kadar sonuçlanır mahkeme çünki;yasal olarak imam nikahlı yaşayamazsın hiç yasal değil ve gerçek ortaya çıkarsa da kötü yani yasal olarak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…