- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.481
aa genelde diyete pzt başlanır, salı 2. gün olurneyse canlarim ben yatiyoruum görüsmek üzere, sporumla basbasayim sabah yarin 2. diyet günümhadiiin öpüdünüüz
ay canımm yazdıklarını okuyunca aklıma babanın bu avukata ona tekrar dava açmaması için para falan verdiği geldi nedense yoksa neden açmasın kii resmen kandırmış seniii yazıklar olsunnhoşbulduk kuzumvalla ben de özlüyorum buradaki sıcaklığı, artık gerçek hayatta yüzyüze böyle sıcaklık bulamıyorum kimsede
valla canım bugün yeni bi avukatla görüştüm. daha önceden başka bi avukatım vardı. 2010 kasımda benim mahkeme nafakayla sonuçlanmıştı. ama baba denilen şahıs nafakayı vermeyince avukat bana ceza davası açalım demişti. o zamandan beri ben arada avukata uğrardım, hep sonuçlanmadı derdi.
neyse bugün başka bi avukata gittim. çok ilgilendi sağ olsun. diğeriyle alakası yok. önce şu an dava sürecinin nerde olduğunu görelim dedi. e devlet şifresi alalım bakalım dedi. aldık bi baktık, meğer benim eski avukat ceza davası falan açmamış.sadece nafaka davası gözüküyo ve sonuçlandı diyo o kadar. yeni avukat belki burda gözükmüyodur ben onu bi araştırayım dedi. benim eski avukatımla görüşmüş, açmamış. ondan öğrenmiş. adam bile dedi ''ne avukatlar var ya uğraşmıcaksan söyle yani, niye oyalıyosun'' dedi. dedim resmen kazık atmış bu bana. neyse dedi ki '' sen onunla hiç papaz olma, benim aklımda başka şeyler var'' dedi. ''önce nafakayı vermiyo diye 3 ay hapis cezası isticem'' dedi. vermediği tarihten bu yana toplam 2 bin tl küsür nafaka cezası var. ''bu adamı önce hapse attıralım, sonra karısı oğulları da var diye laf olmasın diye mecbur çıkartıcak onu, çıkartmak için de 2 bin i ödemek zorunda'' dedi. ''hadi ödedi de çıkardı, sonra gene nafakayı ödemezse, bu kez yine hapse gircek, yine hapisten çıkmak için para mı vercek karısı, yine ya yatıcak, yattıktan sonra ödicek, ya da çıkıp ödicek, bu böyle kısır döngü oluşturcak onda'' dedi. her türlü yakasındayım ''ben seni anladım zaten parada gözün yok sen -ben de varım- mesajı vermek istiyosun ona'' dedi. dedim aynen valla duygularıma tercüman oldunuz ''içinde kinin var biliyorum, inş onu bi nebze de olsa azaltırım, ama ben daha büyük şeyler düşünüyorum, bulamıyorum, öyle bişey bulucam ki, senin kinin azalsın, biraz mutlu ol, yaşadıkların çok zor'' dedi. ''peki hapse girince neler hissedersin'' dedi. adam avukat değil mübarek psikolog ''o gece huzurla uyurum herhalde'' dedim. ''peki onun davranışları değişir mi arar mı seni'' dedi. ''hakaret etmek için arar'' dedim. ''bi de bana fakir numarası yapmasın yemezler, hem ist da yaşa, hem avukat tut, hem çocuk yap, sonra fakirim demesin bana, çalışsın işe girsin o zaman öyle ödesin, 24 yaş sınırı da yok soyadın değişene kadar alırsın nafakayı, almasan da rahatsız edebilirsin, ama öğrenci olman gerek, olmadı açıköğretime yazılırsın hep o sorun değil'' dedi
öyle yani canım, yarın yine gidicem, masrafları konuşcaz, bütçeme uymazsa açamam zaten, ama diğer davanın masraflarına ne kadar ödediğimi sordu, bana o kadar tutmaz bizimki dedi. haa bi de annemle sevgilim bu işe pek yanaşmıyor. annem 2 sene önce davayı açtğımızda maddi manevi yıprandığımızdan ve bugüne kadar hiçbir türlü gelişme sağlayamadığımızdan yine olmıcağını söylüyor, inanmıyor bişey olucağına.. sevgilim de kpss sürecine giriceğim için sadece ona odaklanıp kafamı bunlarla meşgul etmemi istemiyor, çünkü diğer duruşmalarımdan her çıktığımda dibe vuruyodum, o duruşmalar hep aleyhime sonuçlanıyodu, hakim hep onu haklı buluyordu, sana attığı yalanları anlatamam, yalancı şahit de tutmuş.duruşmadan çıkınca öbür duruşmaya kadar ancak kendime geliyodum, ötekinden çıkınca yine berbat bi halde oluyodum, onur bunları tekrar yaşamamdan korkuyo. ama ben ne olursa olsun denemek istiyorum. bi umudum var, o hapse girdiği gece uyuyacağım huzurlu uykunun değeri paha biçilemez...
Zorlanıcaz ama alışıcaz mecbur..17 saat'lik mesafe....Üff tuhaf oluyorum düşününce :26:
hoşbulduk kuzumvalla ben de özlüyorum buradaki sıcaklığı, artık gerçek hayatta yüzyüze böyle sıcaklık bulamıyorum kimsede
valla canım bugün yeni bi avukatla görüştüm. daha önceden başka bi avukatım vardı. 2010 kasımda benim mahkeme nafakayla sonuçlanmıştı. ama baba denilen şahıs nafakayı vermeyince avukat bana ceza davası açalım demişti. o zamandan beri ben arada avukata uğrardım, hep sonuçlanmadı derdi.
neyse bugün başka bi avukata gittim. çok ilgilendi sağ olsun. diğeriyle alakası yok. önce şu an dava sürecinin nerde olduğunu görelim dedi. e devlet şifresi alalım bakalım dedi. aldık bi baktık, meğer benim eski avukat ceza davası falan açmamış.sadece nafaka davası gözüküyo ve sonuçlandı diyo o kadar. yeni avukat belki burda gözükmüyodur ben onu bi araştırayım dedi. benim eski avukatımla görüşmüş, açmamış. ondan öğrenmiş. adam bile dedi ''ne avukatlar var ya uğraşmıcaksan söyle yani, niye oyalıyosun'' dedi. dedim resmen kazık atmış bu bana. neyse dedi ki '' sen onunla hiç papaz olma, benim aklımda başka şeyler var'' dedi. ''önce nafakayı vermiyo diye 3 ay hapis cezası isticem'' dedi. vermediği tarihten bu yana toplam 2 bin tl küsür nafaka cezası var. ''bu adamı önce hapse attıralım, sonra karısı oğulları da var diye laf olmasın diye mecbur çıkartıcak onu, çıkartmak için de 2 bin i ödemek zorunda'' dedi. ''hadi ödedi de çıkardı, sonra gene nafakayı ödemezse, bu kez yine hapse gircek, yine hapisten çıkmak için para mı vercek karısı, yine ya yatıcak, yattıktan sonra ödicek, ya da çıkıp ödicek, bu böyle kısır döngü oluşturcak onda'' dedi. her türlü yakasındayım ''ben seni anladım zaten parada gözün yok sen -ben de varım- mesajı vermek istiyosun ona'' dedi. dedim aynen valla duygularıma tercüman oldunuz ''içinde kinin var biliyorum, inş onu bi nebze de olsa azaltırım, ama ben daha büyük şeyler düşünüyorum, bulamıyorum, öyle bişey bulucam ki, senin kinin azalsın, biraz mutlu ol, yaşadıkların çok zor'' dedi. ''peki hapse girince neler hissedersin'' dedi. adam avukat değil mübarek psikolog ''o gece huzurla uyurum herhalde'' dedim. ''peki onun davranışları değişir mi arar mı seni'' dedi. ''hakaret etmek için arar'' dedim. ''bi de bana fakir numarası yapmasın yemezler, hem ist da yaşa, hem avukat tut, hem çocuk yap, sonra fakirim demesin bana, çalışsın işe girsin o zaman öyle ödesin, 24 yaş sınırı da yok soyadın değişene kadar alırsın nafakayı, almasan da rahatsız edebilirsin, ama öğrenci olman gerek, olmadı açıköğretime yazılırsın hep o sorun değil'' dedi
öyle yani canım, yarın yine gidicem, masrafları konuşcaz, bütçeme uymazsa açamam zaten, ama diğer davanın masraflarına ne kadar ödediğimi sordu, bana o kadar tutmaz bizimki dedi. haa bi de annemle sevgilim bu işe pek yanaşmıyor. annem 2 sene önce davayı açtğımızda maddi manevi yıprandığımızdan ve bugüne kadar hiçbir türlü gelişme sağlayamadığımızdan yine olmıcağını söylüyor, inanmıyor bişey olucağına.. sevgilim de kpss sürecine giriceğim için sadece ona odaklanıp kafamı bunlarla meşgul etmemi istemiyor, çünkü diğer duruşmalarımdan her çıktığımda dibe vuruyodum, o duruşmalar hep aleyhime sonuçlanıyodu, hakim hep onu haklı buluyordu, sana attığı yalanları anlatamam, yalancı şahit de tutmuş.duruşmadan çıkınca öbür duruşmaya kadar ancak kendime geliyodum, ötekinden çıkınca yine berbat bi halde oluyodum, onur bunları tekrar yaşamamdan korkuyo. ama ben ne olursa olsun denemek istiyorum. bi umudum var, o hapse girdiği gece uyuyacağım huzurlu uykunun değeri paha biçilemez...
aynen bende öyle dedimm benımle böyle konusacagınaa tatlı dille konussaydıı iyi olurdu ama napalım dediğin gibi annem yanımda olsunda gerisi çokta tın yaniiayy salak sen sanki o öyle yapmasa bilmiceksin
bunun yerine seni karşısına oturtup şevkatli bir konuşma yapsaydı dayıcım bak yaklarının üzerinde dur ki kimseye boyun eğme deseydi olmaz dı sanki
cıkcık
bak sinirlendim
boşverelim canım ailemiz yanımızda salla pabucumun akrabaları
aynen bende öyle dedimm benımle böyle konusacagınaa tatlı dille konussaydıı iyi olurdu ama napalım dediğin gibi annem yanımda olsunda gerisi çokta tın yanii
hmmm buda erkeksıymıs ewet hoş bende sewerm bu tarz karızmatık erkeklerı
aless iyi gcler canm
birde sedefonur canm bnm yaaa amma uzun yazıyon sen oyle
insan akraba diye kendi canı diye güveniyo ama asıl her kötülüğü onlardan bekleyeceksın yazık 1 bucuk yıl bosuna umutlandrmış seniii ama Allah yarına bırakır ama yanına bırakmazzzaten taş yakından gelirmiş.. benim bu eski avukatım da benim eniştemdi.o kadar ilgilenmiş ki baksana davayı açmamış bi de bana açtım diyo sonuçlanmadı diyo 1,5 senedir
canım kendi ayaklarının üstünde durucak kızsın sen kimseye de ihtiyacın yok, çok da tınn dayına yani
canım uçak imkanınız var mı :26:
olsun uçak falan varr msn var camda görürsünüz napıcaksın yeterkii birbininize sahip çıkınnnZorlanıcaz ama alışıcaz mecbur..17 saat'lik mesafe....Üff tuhaf oluyorum düşününce :26:
ay canımm yazdıklarını okuyunca aklıma babanın bu avukata ona tekrar dava açmaması için para falan verdiği geldi nedense yoksa neden açmasın kii resmen kandırmış seniii yazıklar olsunniyi yapmıssın başka avukata gitmekle işin ehlini bulmak zorrr bende dün yolda babamla karşılaştım dışarda oturuyodu annemle görmedik tam yanından geçtik 1 metre falan vardı aramızda düşün yanii..bi ara baktım anneme bakıyoduu sinir olduk annemlee..aslında bunlara açacaksın davayıı para vermezlerse yatacaklar hapistee ama annem yaptırmaz bana iştee avukat parasıda verdirmez kendi paramı kazandıgımda bakarımm belki açarım yani belli olmaz böyle huzurlu huzurlu dolaşmasına benımde gönlüm razı değilll
oha yaainsan akraba diye kendi canı diye güveniyo ama asıl her kötülüğü onlardan bekleyeceksın yazık 1 bucuk yıl bosuna umutlandrmış seniii ama Allah yarına bırakır ama yanına bırakmazzevet ben zaten onun hakaretleriyle küfürleriyle ayaklarımın üzerinde durmuyorumm bi de bana demişti ki sen 21 yaşında bir kadınsın aklını basına all teyzem bile şaşırmıştı ne kadını yaa falan diye
Hıhı var canımm..İlk defa olcak ya :S
aynen içim rahat değil, onurla imam nikahlı bile yaşarım, intikamımı alana kadaraslında intikamımı hiç bir zaman alamıcam, hiçbir zaman tam anlamıyla rahat olamıcam, biliyorum.. çünkü bunların olması için benim onu affetmem gerek, ki daha affet beni diyen yok o yüzden bu imkansız. ancak bi insanı affedince rahatlarsın.
yerine koyuyorum kendimi, seninki de çok garip iş :26: annem bazen yüzünü görseydi böyle yapmazdı farklı illerdeyiz diye de böyle diye avuturdu beni, yok bak işte aranızda 1 metre varmış :26: valla şaka gibi haabi de bakmış yüzsüz yüzsüz.. yok be vicdan yok gerçekten yok yaniii, allah vicdan dağıtırken bizim babalarımız 2 kanki olup o sırada başka iş yapıyolardı herhalde
canım benim bu eniştem baya büyük işlerle uğraşıyo, o yüzden uğraşmamıştır. bi de uğraşmayıp arkadaşı olan başka bi avukata yönlendirmişti bi ara, ama bana söylemedi, ben duruşma günü bekliyorum bekliyorum benim avukat yok. en sonunda sordum nerde diye. meğer benim davayı arkadaşına yönlendirmiş, duruşma ben dışarda beklerken içerde olup bitmiş, benim haberim yoktanımıyorum ya yönlendirdiği avukatı. yönlendirdiği avukat da beni tanımıyo. sedef duruşmaya gelmedi gözüküyo. bunlar hep benim aleyhime yani, hep akraba kazığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?