Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olsun uçak falan varr msn var camda görürsünüz napıcaksın yeterkii birbininize sahip çıkınnn

Haklısın canımm..Tek dileğim bu zatenn; birbirimize sahip çıkmamız, herşeyin şimdiki gibi olması.. Bu arada ben o hediyeyi veremedim ya kalpli kutu bulamadım :S o kağıtları koyacak başka bişey bulmaya zorluyorum kendimi

yok canım uzaklıkla yakınlıkla hiçbi alakası yok aramamalarının nedeniyle ben bu tarz babaların adınıda koyamadm henuzz ne desem az kalıyo yanii o derecee inş alırsın intikamınıı dediğim gibi ben yapamıyorum sen bari yakasını bırakmaa inş kocalarımız bizim bu eksikliğimizi kapatırlar tamamenn çok iş düşüyo onlara ama kolay değil yanii

sedef canım ALLAH yardımcın olsun
umarım istediklerin olur en kısa sürede
sağolasın canım, iyi dileklerin için çok teşekkürler. inş şu avukatla işler yolunda gider de birazcık hafiflerim, çok doluyum

amiiiinn canım benim çok teşekkürler. bi de benimkinin hayır görmediğini görebilseydim şöyle, ne iyi olurdu. ama annem hep der, allah kötüleri öbür tarafa bırakıyo, iyiler cezalarını burda görüp öbür tarafta mutlu oluyo, çünkü sonsuz olan öbür taraf, burdaki geçici, burda ceza görse nolcak, asıl ceza öbür tarafta bekliyo onu diyo. ama ben de sabırsızlanıyorum işte 19 seneden sonra

güzel dileklerin için sağol güzelim inş ben Allahın adaletine güveniyorumm

evim çarşı var mı sizin orda canım orda bi kapli kutu gördüm okadar pişman oldum kii başka aldıgımaa kıpkırmızıydıı içi boşş süper bişeydii sizin orda kolu varsa bi git bak derim belki görürsünnn

bende koyayım en begendiğim ünlünün resminiiii (aşkımdan sonra en begendıgım erkekk )

doğru söylüyosun canım haklısın bazen sinirden ne dediğimi bilmiyorum inan ki, bazen beddua ediyorum, dönüp dolaşıp edeni bulurmuş. çok da doğru. bi de Allahından bulsun da demicekmişsin, Allah kötü şey vermez ki, şeytandan bulsun o zaman
Sedef Allah yardımcın olsun canım

gwen bu bana bıraz sey geldı nası dıyım daha olgunlasmamıs toy
sağolun canım destekleriniz için

Yok ya canım Mardin'de yok..Diyarbakır'da var da beni tek göndermezler 2 saatlik yol..Kargoyla istetebiliyosak o ayrı, istetirim belki. :26:

Yok ya canım Mardin'de yok..Diyarbakır'da var da beni tek göndermezler 2 saatlik yol..Kargoyla istetebiliyosak o ayrı, istetirim belki. :26:
aynı yerde olsaydıkk birlikte alırdık ya gösterirdim ama aşırı uzağızz mardinli misin yoksa iş gereği falan mı ordasıınız canımm

evet kötü şey vermez ALLAH asla o yüzden sinirlensekde kendimize hakim olmalıyız işte geri dönüşü olmayan şeyler olabilir çünkü ALLAH'ın gücüne gider RABBİM korusun
beddua da etme ALLAH'ından bulsun da deme ne de biliyo musun
ALLAH'IM sana havale ediyorum sen en iyisini doğrusunu bilirsin sen ver cezasını de

Son düzenleme:
kızlar her gece gecenin sorusu olsun bundan sonraa hem eğlenmiş oluruzz hem muhabbet olurrr 3 gecedir yapıyorum bunu zaten olurda ben olmazsam topikte mesela ctesi gecesi kuzenımde kalıcam büyük ihtimalle sizler sorarsınızz
fıstıklar sizinde sevgililerinize taktığınız tuhaf,sevimli,komik isimler var mııı varsa neler yazın bakalımmmm

niye benim sevgülümü beğenmiyon

seninki de hoşşşş yawrum ama onu daha cok biyendimmmm:122:

birde buna bakınızzzzz aşkitom benım küçükken bir filmini izlemiştim o gun bugundur hayallerımı susler kendıler yası coktur lakın ona gore değerlendırın

Eklentiler

• $n1255311363_34216_7688.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 24
valla tombıkım der kızdırmak ıcın fıstıgım der kii ben bu lafı hıc sewmem kucuk kız cocugunu sewermıs gıbı hatrladıkca yazarım
sevgilisi unluye benzeyen varmı

bnmkısı bırazzzcık burak kutu andırıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…