- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.501
olsun uçak falan varr msn var camda görürsünüz napıcaksın yeterkii birbininize sahip çıkınnn
yok canım uzaklıkla yakınlıkla hiçbi alakası yok aramamalarının nedeniyle ben bu tarz babaların adınıda koyamadm henuzz ne desem az kalıyo yanii o dereceeaynen içim rahat değil, onurla imam nikahlı bile yaşarım, intikamımı alana kadaraslında intikamımı hiç bir zaman alamıcam, hiçbir zaman tam anlamıyla rahat olamıcam, biliyorum.. çünkü bunların olması için benim onu affetmem gerek, ki daha affet beni diyen yok o yüzden bu imkansız. ancak bi insanı affedince rahatlarsın.
yerine koyuyorum kendimi, seninki de çok garip iş :26: annem bazen yüzünü görseydi böyle yapmazdı farklı illerdeyiz diye de böyle diye avuturdu beni, yok bak işte aranızda 1 metre varmış :26: valla şaka gibi haabi de bakmış yüzsüz yüzsüz.. yok be vicdan yok gerçekten yok yaniii, allah vicdan dağıtırken bizim babalarımız 2 kanki olup o sırada başka iş yapıyolardı herhalde
canım benim bu eniştem baya büyük işlerle uğraşıyo, o yüzden uğraşmamıştır. bi de uğraşmayıp arkadaşı olan başka bi avukata yönlendirmişti bi ara, ama bana söylemedi, ben duruşma günü bekliyorum bekliyorum benim avukat yok. en sonunda sordum nerde diye. meğer benim davayı arkadaşına yönlendirmiş, duruşma ben dışarda beklerken içerde olup bitmiş, benim haberim yoktanımıyorum ya yönlendirdiği avukatı. yönlendirdiği avukat da beni tanımıyo. sedef duruşmaya gelmedi gözüküyo. bunlar hep benim aleyhime yani, hep akraba kazığı
sağolasın canım, iyi dileklerin için çok teşekkürler. inş şu avukatla işler yolunda gider de birazcık hafiflerim, çok doluyumsedef canım ALLAH yardımcın olsun
umarım istediklerin olur en kısa sürede
Sedefcim ve Semiramiscim; Allah'ım her daim yanınızda olur inşallah.Sizin hakkınız babalarınızı da kalmaz.evladını üzen bi insan hiçbişeyden hayır görmez; etrafımda var..Hakkınızı en kısa sürede alırsınız inşallah..
güzel dileklerin için sağol güzelim inş ben Allahın adaletine güveniyorummSedefcim ve Semiramiscim; Allah'ım her daim yanınızda olur inşallah.Sizin hakkınız babalarınızı da kalmaz.evladını üzen bi insan hiçbişeyden hayır görmez; etrafımda var..Hakkınızı en kısa sürede alırsınız inşallah..
evim çarşı var mı sizin orda canım orda bi kapli kutu gördüm okadar pişman oldum kii başka aldıgımaa kıpkırmızıydıı içi boşş süper bişeydii sizin orda kolu varsa bi git bak derim belki görürsünnnHaklısın canımm..Tek dileğim bu zatenn; birbirimize sahip çıkmamız, herşeyin şimdiki gibi olması.. Bu arada ben o hediyeyi veremedim ya kalpli kutu bulamadım :S o kağıtları koyacak başka bişey bulmaya zorluyorum kendimi
doğru söylüyosun canım haklısın bazen sinirden ne dediğimi bilmiyorum inan ki, bazen beddua ediyorum, dönüp dolaşıp edeni bulurmuş. çok da doğru. bi de Allahından bulsun da demicekmişsin, Allah kötü şey vermez ki, şeytandan bulsun o zamanALLAH vicdan dağıtırken bizimkiler dolaşıyomuş deme canım ALLAH' şirk gibi olur aman ha tövbe de
sadece sisin babalarınız insafsız ve vicdansız ALLAH korkusu olmayan insanlar
ALLAH yardımcınız olsun umarım evlenen kadar sonuçlanır mahkeme çünki;yasal olarak imam nikahlı yaşayamazsın hiç yasal değil ve gerçek ortaya çıkarsa da kötü yani yasal olarak
sağolun canım destekleriniz içinSedef Allah yardımcın olsun canım
gwen bu bana bıraz sey geldı nası dıyım daha olgunlasmamıs toy
evim çarşı var mı sizin orda canım orda bi kapli kutu gördüm okadar pişman oldum kii başka aldıgımaa kıpkırmızıydıı içi boşş süper bişeydii sizin orda kolu varsa bi git bak derim belki görürsünnn
aynı yerde olsaydıkk birlikte alırdık ya gösterirdim ama aşırı uzağızz mardinli misin yoksa iş gereği falan mı ordasıınız canımmYok ya canım Mardin'de yok..Diyarbakır'da var da beni tek göndermezler 2 saatlik yol..Kargoyla istetebiliyosak o ayrı, istetirim belki. :26:
doğru söylüyosun canım haklısın bazen sinirden ne dediğimi bilmiyorum inan ki, bazen beddua ediyorum, dönüp dolaşıp edeni bulurmuş. çok da doğru. bi de Allahından bulsun da demicekmişsin, Allah kötü şey vermez ki, şeytandan bulsun o zaman
sağolun canım destekleriniz için
hmmmm sakis rouvas bende begenıırım:118:
aynı yerde olsaydıkk birlikte alırdık ya gösterirdim ama aşırı uzağızz mardinli misin yoksa iş gereği falan mı ordasıınız canımm
anladım mardin güzel yermiş duymuştumm bikaç kişiden görmek nasip olmadııEvet ya beraber giderdik :) Mardin'liyim canım...Sen nerde oturuyosun?
niye benim sevgülümü beğenmiyon
benım sevgilimi kaan urgancıoğluna benzettiler bu topikte resimlerimiz var ya ama ben kuzenım çevresi falan lale devrindeki başroldeki adama cok benzetiyoruzzsevgilisi unluye benzeyen varmı
valla tombıkım der kızdırmak ıcınkızlar her gece gecenin sorusu olsun bundan sonraa hem eğlenmiş oluruzz hem muhabbet olurrr 3 gecedir yapıyorum bunu zaten olurda ben olmazsam topikte mesela ctesi gecesi kuzenımde kalıcam büyük ihtimalle sizler sorarsınızz
fıstıklar sizinde sevgililerinize taktığınız tuhaf,sevimli,komik isimler var mııı varsa neler yazın bakalımmmm
sevgilisi unluye benzeyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?