- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.681
simdi iyi gozukuyor cnm belki bile bile lades diyorum nolur ne biter hic bilmiyorum hayırlısı
Günaydınn kızlarr
Dün akşam rekorumu kırarak 10'da yattım.ve 12de kalktım baya yorgun ve de uykusuzdum 2 gündür, çok iyi geldi 14 saatlik uyku.
Bu arada gece yazdıklarınızın hepsini okudum. Bu topikte dertsiz kimse yok anacım. Hepimizde ayrı bir dert malesef
Hepinize tek tek cevap yazasım geldi ama ben en iyisi daha etkili bir yöntem kullanıp toptan dua edeyim:
ALLAH hepimizin üzüntülerini, sıkıntılarını, dertlerini gidersin. Gönlümüze göre olanı hakkımızda hayırlı eylesin. Ve gönlümüzde olanın gerçekleşmesini nasip etsin. Ömür boyu mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşayalım inşallah.
AMİİİNN
Amiiin Canim Cumlemiziin
amin canım
nasılsın, neler yapıyorsun bakiim.
hmmmm bırakmıstr tabı zor yanııı kapanması da zor bılırım offff warya boyleseıne tekmeyı bascan aslında da bakma işte saflık bzde
tam agzımdan aldın anam
gel gel kardes cekınme
Günaydınn kızlarr
Dün akşam rekorumu kırarak 10'da yattım.ve 12de kalktım baya yorgun ve de uykusuzdum 2 gündür, çok iyi geldi 14 saatlik uyku.
Bu arada gece yazdıklarınızın hepsini okudum. Bu topikte dertsiz kimse yok anacım. Hepimizde ayrı bir dert malesef
Hepinize tek tek cevap yazasım geldi ama ben en iyisi daha etkili bir yöntem kullanıp toptan dua edeyim:
ALLAH hepimizin üzüntülerini, sıkıntılarını, dertlerini gidersin. Gönlümüze göre olanı hakkımızda hayırlı eylesin. Ve gönlümüzde olanın gerçekleşmesini nasip etsin. Ömür boyu mutlu, sağlıklı, huzurlu yaşayalım inşallah.
AMİİİNN
Hahahah alemsiniz kizlar,forumu dun kesfettim de tek tek sayfalari okuyodumondan izlemede kaldim..e ben daha once bi mesaj yazdim ama pek sallayan olmadi :2:
işte bende sonunda topiğimi buldum :))5 senelik bir ilişkim var hala tık yok:S
salladım işte canım dün gece seni ben davet ettim öhöm öhöm
O zaman tekrar ozet geciym,1.5 seneye yakindir bi iliskim var..birbirimizi seviyoruz,bana davranislari,ilgisi falan hersey super..annesiyle tanistirdi,herkes iliskimizi biliyo..ama gel gor ki gelecege dair en ufak bir soz,konu acilmiyo..evliligin e si konusulmadi oyle diym..27 yasindayim, o31 yasinda,ikimiz de calisiyoruz,maddi durumu da gayet iyi..anlayacaginiz,hic bi engel yok..hemen evlenelim de demiyorum ama insan en azindan artik yavas yavas karsisindakinden bi soz duymak istiyor ama tik yok:2:
neden konuyu açmıyor ki yaşalarınız da küçük değil yani evliliğe hazır değiilim desin
evlilikten korkuyor mu acaba gerçekten kimisinin evlilik fobisi oluyor ya ondan dedim maddi bir engel yoksa o zaman maevi bir engel vardır:26:
Tsk ederim cnm napiym evdeyim calismiyorum bu aralr,iside okuluda biraktm hayatimin iki buyuk hatasini ayni anda yapmis oldum ama napiym istemedigm biseyi surdurmek istemedim allah bi kapayi kapatir digeri acar..
ben cok kararsiz insanim bu hyuum yuzundende insanlarin cenesine dusuyorum kurtulamiorum konusanlardan bu yuzden.stresslerdeym bu aralar.. ama olsun hayirlisi
sen neler yapiosun cnm? bu aradada diyetteym cok yemeyi kestim o yuzden sinirlerim gevsek biraz
Evet canim,galiba evlilikten korkuyor biraz..annesiyle babasi cok kucukken ayrilmis,babasini senelerce gormemis falan,sanirim bu yuzden evlilik konusunda ekstra hassas..ayni seyleri kendi de yasamaktan korkuyo olabilir..tabi bunlar sadece benim tahminim..bi taraftan da aslinda cok cok da uzun bi sure degil diyorum 1.5 sene,belki de birbirimizi iyice taniyip tam emin olmadan da konuyu hic acmak istemiyodur diye dusunuyorumama bi taraftan da yasimiz da ilerliyo yani,ne zamana kadar beklicem ben bu konunun acilmasini :26: ben de acmak istemiyorum gururumdan offf offf!
işte bende sonunda topiğimi buldum :))5 senelik bir ilişkim var hala tık yok:S
hoşgeldin canım.Evet canim,galiba evlilikten korkuyor biraz..annesiyle babasi cok kucukken ayrilmis,babasini senelerce gormemis falan,sanirim bu yuzden evlilik konusunda ekstra hassas..ayni seyleri kendi de yasamaktan korkuyo olabilir..tabi bunlar sadece benim tahminim..bi taraftan da aslinda cok cok da uzun bi sure degil diyorum 1.5 sene,belki de birbirimizi iyice taniyip tam emin olmadan da konuyu hic acmak istemiyodur diye dusunuyorumama bi taraftan da yasimiz da ilerliyo yani,ne zamana kadar beklicem ben bu konunun acilmasini :26: ben de acmak istemiyorum gururumdan offf offf!
canım cümlemize İNŞALLAH AMİN
atractive'cim bu arada sana yorum yapmadan geçemeyeceğim. dünki yazdıklarını okudum da, sevgilinin son mesajından seni hala çok sevdiğini anladım ben.:26: sen de seviyorsun, ama senin ona karşı konuşmaların hep onu istemediğin yönünde olmuş sanki? bana ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz gibi geldi, tabi onun dışındaki konuları çok bilmiyorum ama mesajla olan birbirinize duygularınızı açıkça ifade edemediğiniz bi ayrılık sonuçta. hiç mi ondan haber almıyorsun peki:26:
Anladım canım, hakkında hayırlısı olsun.ama bi sebebi var mıydı hem işi hem okulu bırakmanın?:26: Zaten şu etraftaki insanların yorumları yüzünden insan depresyona giriyor.takma kimseyi boşver
Ben de ev-okul arasında gidip geliyorum işte. Bitse de kurtulsak modundayım
Benim de diyet ve spora başlamam gerek bir an önce, yaz kapıda malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?