- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.661
o zaman zaten kendide dr ya kendini tedavi eder
hmmmm bırakmıstr tabı zor yanııı kapanması da zor bılırım offff warya boyleseıne tekmeyı bascan aslında da bakma işte saflık bzdekız guzel cnm cirkin diyemem
kızla netten tanısıyolar benle cıkmaya basladıgı zaman kızlada gorusmus kız bana soyluyor bunları msne eklemeler beni engeleyip kızla konusmalar kız bana zaten dedi benle olmak istiyoda ben istemiyorum git ona sor ne soylediklerini falan diye bu donem donem oldu boyle sonra cıkmadı ama bende bırakacagı kadar yara bıraktı
açıkadres kardeş gel sende konuya katıl bari bir saattir izleyeceğine
anlat nolcak ben sabahtan beri uzun uzun anlatıyorum ya
sanada yazı yazmak mı zor geliyor nee haaa
kız guzel cnm cirkin diyemem
kızla netten tanısıyolar benle cıkmaya basladıgı zaman kızlada gorusmus kız bana soyluyor bunları msne eklemeler beni engeleyip kızla konusmalar kız bana zaten dedi benle olmak istiyoda ben istemiyorum git ona sor ne soylediklerini falan diye bu donem donem oldu boyle sonra cıkmadı ama bende bırakacagı kadar yara bıraktı
o zaman bende şunları ona hitaf ediyorum
kendi düşen ağlamaz derler,karaları bağlamaz derler
başına şimdi karaları bağla
ağla kaderine ağla
olma bensiz olma,bensiz aşka doyma
ya zor seyler yasadım bikere sinirli bir insan kızdıgında agzına ne gelirse sayar durup dururken tam 5 kez ayrıldı benden sonra kendi dondu ayrılmalarımızda ben yalvar yakar oldum ama umursamadı hatta guldu bile teldehatırlıyorumda 3. ayrılıgımızda ozmn ailemle istanbula gelmistik moralim duzelsin diye annemler benimde gelmemi istedi biyerde oturduk ben arkadasım aradı numarasıyla kalktım bunu aradım telefonda yalvardım geliyim yanına konusalım diye gelme istemiyorum seni dedi kapattı yine aradım bagırdı cagırdı istemiyorum dedi ozaman annemin uzaktan bi bakısı vardı bana anladı onla konustugumu boyle nasıl uzuluyor varya gozlerinden belli bircok seyde kendimden cok annem icin uzuldum benim halime benim kdr uzulen bir o vardı cunku..aksamı bir daha aradım gene olmaz dedi dısarı cıkıyorum konusamam senle anlamıyomusun bitti dedi kapattı hayatımın en zor gecesiydi ayrılıklarda oyle rahattıki ben nolur bırakma derken o uykusunun derdindeydi ve aramızda hic sorun yokken ayrılırdık sıkılırdı giderdi
hmm gwen senınkı cok fenaymıs be cnm sımdı nasıl pekı duzeldı mı
cepte hesabı rahat dawranıyorlar malesef
amınnnnn
off canım sıgara ıstedı her zaman deil arada bı ıcıyomda sımdı anam babam bılmıyı içemıyom
sakın içme ciğerlerine yazık
yalnız bende 4 yıl kullandım sigara sonra bıraktım ama irade işte şimdi nefret ediyorum kokusundan tahammülüm yok
nasıl u dönüşü dimi
ah canım ya kolay şeyler değil ne odun ne öküzmüş öyle işte kol kırılmış yen içinde dimi herkesin başka başka dertleri var
sseninkide ayrı bir öküzmüş
brawo walla bişi kullandınmı kendı ıradenle mı tamamen
kızlar bılgısayara bakmaktan mıdem bulandı bnde kacıyım yarın gece dewam ederız gene.yarın01:00 gibi girebiliirim ders calısmam lazım buara cok boşladım oke mı beybıler
evet oyle valla insan ne yasadıgını kendi biliyor ben en son ayrılıgımızda kopardım baglarımı oncedende demistim hatta 2 haftada biriyle gorusmeye basladım oyle bir durumki Allahmı cıkardı karsıma bilmem ama kaptırdım kendimi o insana o kisi sayesinde unuttum herseyi erkek arkadasım donmek istedi kabul etmedim sevgim bitmisti artık o insana baglandım o olsun istedim hep gerci onla da surmedi ama hayatta biri seni bırakıp giderse o insanı unutmak cokda zor degilmis onu ogrendim
siz baya şey atlatmışsınız ya anladım şimdi
evet ALLAH istsin yeter ki öyle bir unutursun ki
şimdi anladımı hatalarını peki evlenincede böyle davranamsın iyicce bir tarssaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?