Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o zaman zaten kendide dr ya kendini tedavi eder

bacım terzı kendı söküğünü dikemezmiş.bnıde hasta ettı
ona bu sarkıyı yolluyom

hasta ettın sen benı hasta
hasta olan sendın aslında
yenı receteme senı yazmadı doktor
kullanma dıyor onu bır daha asla:113:

kop koppp ayyy delirdim gece gece ayollll

o zaman bende şunları ona hitaf ediyorum
kendi düşen ağlamaz derler,karaları bağlamaz derler
başına şimdi karaları bağla
ağla kaderine ağla
olma bensiz olma,bensiz aşka doyma

hmmmm bırakmıstr tabı zor yanııı kapanması da zor bılırım offff warya boyleseıne tekmeyı bascan aslında da bakma işte saflık bzde
açıkadres kardeş gel sende konuya katıl bari bir saattir izleyeceğine

tam agzımdan aldın anam
gel gel kardes cekınme

anlat nolcak ben sabahtan beri uzun uzun anlatıyorum ya
sanada yazı yazmak mı zor geliyor nee haaa

ya zor seyler yasadım bikere sinirli bir insan kızdıgında agzına ne gelirse sayar durup dururken tam 5 kez ayrıldı benden sonra kendi dondu ayrılmalarımızda ben yalvar yakar oldum ama umursamadı hatta guldu bile telde hatırlıyorumda 3. ayrılıgımızda ozmn ailemle istanbula gelmistik moralim duzelsin diye annemler benimde gelmemi istedi biyerde oturduk ben arkadasım aradı numarasıyla kalktım bunu aradım telefonda yalvardım geliyim yanına konusalım diye gelme istemiyorum seni dedi kapattı yine aradım bagırdı cagırdı istemiyorum dedi ozaman annemin uzaktan bi bakısı vardı bana anladı onla konustugumu boyle nasıl uzuluyor varya gozlerinden belli bircok seyde kendimden cok annem icin uzuldum benim halime benim kdr uzulen bir o vardı cunku..aksamı bir daha aradım gene olmaz dedi dısarı cıkıyorum konusamam senle anlamıyomusun bitti dedi kapattı hayatımın en zor gecesiydi ayrılıklarda oyle rahattıki ben nolur bırakma derken o uykusunun derdindeydi ve aramızda hic sorun yokken ayrılırdık sıkılırdı giderdi

sende baya şeyler atlatmışsın bacım ya neyse ki atlatmışsınız:132::128:

o zaman bende şunları ona hitaf ediyorum
kendi düşen ağlamaz derler,karaları bağlamaz derler
başına şimdi karaları bağla
ağla kaderine ağla
olma bensiz olma,bensiz aşka doyma

amınnnnn

off canım sıgara ıstedı her zaman deil arada bı ıcıyomda sımdı anam babam bılmıyı içemıyom

ah canım ya kolay şeyler değil ne odun ne öküzmüş öyle işte kol kırılmış yen içinde dimi herkesin başka başka dertleri var
sseninkide ayrı bir öküzmüş

amınnnnn

off canım sıgara ıstedı her zaman deil arada bı ıcıyomda sımdı anam babam bılmıyı içemıyom

sakın içme ciğerlerine yazık
yalnız bende 4 yıl kullandım sigara sonra bıraktım ama irade işte şimdi nefret ediyorum kokusundan tahammülüm yok
nasıl u dönüşü dimi

ah canım ya kolay şeyler değil ne odun ne öküzmüş öyle işte kol kırılmış yen içinde dimi herkesin başka başka dertleri var
sseninkide ayrı bir öküzmüş

evet oyle valla insan ne yasadıgını kendi biliyor ben en son ayrılıgımızda kopardım baglarımı oncedende demistim hatta 2 haftada biriyle gorusmeye basladım oyle bir durumki Allahmı cıkardı karsıma bilmem ama kaptırdım kendimi o insana o kisi sayesinde unuttum herseyi erkek arkadasım donmek istedi kabul etmedim sevgim bitmisti artık o insana baglandım o olsun istedim hep gerci onla da surmedi ama hayatta biri seni bırakıp giderse o insanı unutmak cokda zor degilmis onu ogrendim

kızlar bılgısayara bakmaktan mıdem bulandı bnde kacıyım yarın gece dewam ederız gene.yarın01:00 gibi girebiliirim ders calısmam lazım buara cok boşladım oke mı beybıler

siz baya şey atlatmışsınız ya anladım şimdi
evet ALLAH istsin yeter ki öyle bir unutursun ki
şimdi anladımı hatalarını peki evlenincede böyle davranamsın iyicce bir tarssaydın canım

siz baya şey atlatmışsınız ya anladım şimdi
evet ALLAH istsin yeter ki öyle bir unutursun ki
şimdi anladımı hatalarını peki evlenincede böyle davranamsın iyicce bir tarssaydın canım

simdi iyi gozukuyor cnm belki bile bile lades diyorum nolur ne biter hic bilmiyorum hayırlısı

hazır soğumusken dönmeseydın keske senı boyle uzen bırısıne ama olan olmus ınsallah ıyı olur bundan snra hadı ben kactım kızlar opuldunuz ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…