- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.641
ben karşılaştırırım ister istemez
offf cok fena bı noktaya barnah bastın anam..eskı sewgılı sendromu yasadım ilk gunden hala yasıyorum.aynı sınıftalarmıs cok sewmıs kızda guzelmiş vallah resımlerını gordum ben daha guzelım ama onu daha yogun sewmıs bellı kı yasıda daha kucukmus offf cok kıskanırım dusundukce deli olurum terkedılmıs bıde bu bnmkıne cok koymus.sırf o kız kadar ız bırakmak ıcın terketmeyı dusunuyorum bazensevgilinizin eski kız arkadaslrıyla kendinizi karsılastırrmısınız :26:
artık bize bunları söylüyosan sevgiline neler söylüyorsun kimbilir
çocuk eriyip eriyip otururdur oturduğu yerde
ne yaptın ne dedin de onu dedi kız
offf cok fena bı noktaya barnah bastın anam..eskı sewgılı sendromu yasadım ilk gunden hala yasıyorum.aynı sınıftalarmıs cok sewmıs kızda guzelmiş vallah resımlerını gordum ben daha guzelım ama onu daha yogun sewmıs bellı kı yasıda daha kucukmus offf cok kıskanırım dusundukce deli olurum terkedılmıs bıde bu bnmkıne cok koymus.sırf o kız kadar ız bırakmak ıcın terketmeyı dusunuyorum bazen
offf cok fena bı noktaya barnah bastın anam..eskı sewgılı sendromu yasadım ilk gunden hala yasıyorum.aynı sınıftalarmıs cok sewmıs kızda guzelmiş vallah resımlerını gordum ben daha guzelım ama onu daha yogun sewmıs bellı kı yasıda daha kucukmus offf cok kıskanırım dusundukce deli olurum terkedılmıs bıde bu bnmkıne cok koymus.sırf o kız kadar ız bırakmak ıcın terketmeyı dusunuyorum bazen
aynen haaa.kız ben hiç beceremem oyle seyler:18:
biriki bisi dedi romantik bende dalga gecerek cevap verdim onun ustune odun dedi
hakeetmişsin ama tam odunluk olmuş
bazen acaba unutamadı dıye dusunup kendıme ıskence ederım ama ayrılalı 4 yıl oldu bız cıkalı da ıkı yıl...unuttum dıyor ama cok fecı hayata küstürmüş onu bellı.bnmkını tanıdıgımda ustunden 2 yıl geçmişti,toparlamıstı kendını ama bahsetmıstı bu ilişkisinden.
ben çılgın gıbıım kızım o kızı ekledım faceden cakma adresle onun arkadas lıstesınden bı ısım aldım kabul etsın dıe kırdım kafayı dusunun
onun yaptıklarının yanında benimki tuy gibi kalır be
ama ılıskımız esnasınca ortaya cıkmadı Allah tan kız bunu boynuzlayıp terkettıgı ıcın kesın bıtmıs bıseydı.zaten o kızla ilşkisi bittikten 2 yıl sonra ilk bnmle sewgılı olmus cıddı manada
bende yaptım kız oyle fake adres alıp kızı ekledim
o napıyodu o yapıyosa sende ona söyleseydin bebek
ama ılıskımız esnasınca ortaya cıkmadı Allah tan kız bunu boynuzlayıp terkettıgı ıcın kesın bıtmıs bıseydı.zaten o kızla ilşkisi bittikten 2 yıl sonra ilk bnmle sewgılı olmus cıddı manada
hı iliski zamanı cıkmadıysa iyi ya bizimki surekli cıktı tabi kız cıkmadı benim erkek arkadas cıkardı habire
bizimkiler derin konular valla anlatsam uzun surer az buz seyler degil yani oyle soyliyim:26:
yok canım unutmuştur takma sen onu
inşallah anam ama bıkere terkedılmek erkeklere koyar demişti cok uzulmus ama artık 4 yıl oldu beaa bı zahmet unutmus olsun yoksa doktorluk yanı durumu
hmmm kız guzel mı barı..:26:
onla ne kadar cıkmıs kı...acep unutamadı mı dıcem ama senle de cok uzun zamandır bırlıkte canım
valla senın bu 7 yıl da kolay gecmıs gıbı gorunmuyor Allah sana da sabır wersın bacım
bnm ılıskımde zor bi ilişki gulluk gulıstanlık deil cok süphelerle boğustum senı anlarım yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?