Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

mrb canımm iyi yapmıssın dinlenmişsindirr gelseydın ya keşke sohbete bende aksam kuzenınde kaldın falan sandımm gözüm aradı yanii diyorum ya biriniz olmayınca direk farkedıyorumm amin inşallah hepimiz coooook mutlu sağlıklı huzurlu olalımm

ters teperse diye korkuyorum canim yaa..aslinda bana olan sevgisinden eminim..agzimin icine bakar, beni kiricak aramiz bozulacak diye odu kopar,el ustunde tutar hep.tavirlarini goren herkes bu cocuk ciddi senle cok belli dior ama icraat yok iste diyorm ki, 2 sene dolana kadar vakit versem, sonra baktim hala boyle o zaman ben mi konuyu acsam?hem o zaman yeterince zaman olmadi da diyemez, hem de belki o zamana kadar kendisi acar konuyu..ne biliym iste, bu konuyu acan taraf ben olmak istemiyorum

Hosbulduk canim..aynen oyle,hayal kurmayi birak konu bikez bile acilmadi :2: bana da entesan gelmeye basladi ya bizm herseymiz yavas, seni seviyorm demesi bile aylar almisti :44:

Hosbulduk canim..aynen oyle,hayal kurmayi birak konu bikez bile acilmadi :2: bana da entesan gelmeye basladi ya bizm herseymiz yavas, seni seviyorm demesi bile aylar almisti :44:
mrb cnm hoşgeldin bizim 2 sene olduu hatta arkadaslıkla birlikte 4 bucuk yıl falan oldu tahminen bana da tanıştıktan 1 yıl sonra falan söyledi seni seviyorum diyee bence bu güzel bişy ben ilk zamanlarda seni seviyorum kelimesının doğruluğuna pek inanmıyorum açıkçası sevgi bu kadar basit değil çünkü..bizimde hiç konusu açılmıyo yaa geçende sadece kpssde doğuya tainim çıkarsa benımle gelirsin dmi sorun olmaz dedi bende evlenince mi dedim evet dedi onun dışında hiç söz nişan konusulmuyo 3 bucuk ay oldu askerden geleli yeni bi işe başladı ondan mı acaba diyorum ama insan genede duymak ileriye yönelik planlar duymak istiyo değil mi

canım bence kendin konusunu aç, gerçi kız evi naz evi derler ama yavaştan yavaştan söyle. zamanı gelmiş bence sizin. mesela mutlaka hayal kuruyosunuzdur. de ki acaba sözümüz nasıl olcak de, söz yüzüklerimiz kim bilir ne kadar güzel olur de.. bakalım, bi tepkisini ölç, ne olucak?

kızlaaarrrr nasılız bakalım bugün dershaneye yazıldım
icra takibini de başlattım
bakalım sonuç ne olucak :18:
işin nafakasında değilim, ceza alsa daha iyi olur. ama 18 aylık birikmiş nafaka borcu var, onu alırsam dershane taksitlerimi öderim. :2: bilmiyorum artık hayırlısı bakalım :106:

hoşgeldın fıstıkk iyiyim napıyım bugun erken kalktım kuzenımın eğlencesi vardı 23 nisan için oraya gittim sonra geldim uyumuşum baya bii iyi yapmıssın evet dediğin gibi bi faydası yok zaten en azından o parayla dersane taksitlerini ödersinn süper olurr

inşallah kuzum hem anneme de yük olmamış olurum iyi yapmışsın sen de, nasıl kalktın sabahın köründe :26: ben de sevgilim gibi gece 12 sabah 8 yapmak istiyorum ama olmuyo yaa, gece uykum gelmiyo sabah da kalkmak istemiyorum, sonra bütün gün sersem gibiyim

kalktım valla canım gerçi kuzenım ilk önce çıkmış gösteriye göremedim yaniii evet ya aslında erken kalkabilsek günden bişey anlıcazz ama gece bende hiç uyuyamıyorumm pıtırcık kızce

kalktım valla canım gerçi kuzenım ilk önce çıkmış gösteriye göremedim yaniii evet ya aslında erken kalkabilsek günden bişey anlıcazz ama gece bende hiç uyuyamıyorumm pıtırcık kızce

hehehe bi kere erken kalksan bi daha erken yatmaya alışırsın diyo benimki ama erken kalksam da ne biliim gece uyumak istemiyorum. kitap okumak film izlemek hep gece canım istiyo

hehehe bi kere erken kalksan bi daha erken yatmaya alışırsın diyo benimki ama erken kalksam da ne biliim gece uyumak istemiyorum. kitap okumak film izlemek hep gece canım istiyo
ben gene bütün gece burdayımm başkada bişey yapmıyorumm aslında bi hobim olsa cok iyi olacak seneye artık kurslara falan yazılırımmm

hoşgeldin canım nasılsın napıyosun bakalımmm

Fatmagülü izliyorum Bu arada sevgilime tuhaf olduğunu kabul ettirdim Bere konusunda anlaştık inşAllah giymeyecek bere kaban filan Yani madem bere ve kaban giymek sana garip gelmiyor insanların bakış açısı kişiden kişiye değişir, böyle kurallar olmaz, eeee o zaman ben neden üstüme başıma dikkat ediyorum böyle bir kural yok iç çamaşırıyla filan gezerim artık bence bunda hiç bir tuhaflık yok dedim napııııım :):):)

iyi demişsin erkeklerin can alıcı noktalarından birisinden vurmuşsunn inşallah normal giyinmeye başlar bundan sonraa

anladım canım, dediğim gibi ilişkinizin diğer boyutlarını bilmediğim için, okuduklarım kadarıyla öyle bir izlenim canlandı kafamda. Zaten seviyorsa ve kaderinde o yazılıysa elbet bir gün bi şekilde başlar yine herşey. Eğer hakkında hayırlısı oysa tekrar birleşip mutlu olursunuz, hakkında hayırlısı o değilse de Rabbim sana o'nu unuttursun, karşına sevgini hakedecek birini çıkarsın inşallah. Sen üzülme ya, biz senin neşeli hallerine alışığız.

İnsan nasıl ve ne şekilde mutluysa öyle olmalı bence canım, okul falan mutlu olmadıktan, seni daha çok yıprattıktan sonra olmaması daha hayırlı olabilir bazen.
Ki zaten dediğin gibi çoğu yer okuldan önce iş tecrübesi arıyor. Okulu okumakta zorlanıyor ve fazlasıyla yoruluyorsan en iyisini yapmışsın bence tatlım
Artık güzel bir iş bulup çalışmaya başlarsın, daha çok sosyal aktivite yaparsın, kurslara falan gidersin, ileride rahata kavuştuktan sonra canın isterse okursun bi üniversite olur biter.

aynen canım ya, valla yatmadan önce aklımda 2 şey vardı, 1. sevgilim 2. burası Buradaki muhabbeti kaçıracağım için üzülsem de uykuma yenik düştüm. Artık bu gece telafi ederiz. nasılsın bakalım fıstığım, iyisindir inşallah heyecan var mı heyecan.

seni seviyorum kelimesi bence de hemen söylenmesi gereken birşey değil, ama seni seviyorum dedikten sonra da ilerisi az da olsa düşünülmeli canım.
Bence sen gururunu bi kenara bırakıp evlilik konusunu bi çıtlat, belki de senin bilmediğin bazı sıkıntıları vardır, ya da evliliğe bakış açısı çok farklıdır falan. Bunları bi öğrenmiş olursun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…