Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen senıde görmek istiyorum muhabbetlerimizde cnm yaa iyiyimm,heyecan olmaz mı var tabi kiii düşünüyorum kara kara saçlarımın rengini falann tek derdim o şu sıralar belki çok abarttıgımı düşünüyodur bazı arkadaslarım ama napıyımm bi de yakışmazsa diye endişelenıyorum malumm askımla bulusucamm o kendi öz rengimi cok seviyodu siyah gibiydi saçlarımm ama boyalarda siyah boyayınca peruk gibi duruyoo doğal durmuyo :44:

ben gene bütün gece burdayımm başkada bişey yapmıyorumm aslında bi hobim olsa cok iyi olacak seneye artık kurslara falan yazılırımmm

benim de bi hobim yok canım aşçılık kursuna gidicektim ama bütçeme uymadı bi de saatleri çok geçti ve evime uzaktı. o şimdilik kaldı, ilerde inşallah bi aşçılık bi de cilt bakımı ve makyaj kursuna gitmek istiyorum. bu yıl da dershaneye gidicem zaten hiç vaktim olmaz. ama film izlemeye bayılıyorum

heyecan çoook normal canım ben bile haftada bi kaç kez görüşmemize rağmen her seferinde heyecan yapıyorum.
Saçlarını direk siyaha boyatma bence, koyu kahvarengi tonlarına boyat daha az riskli hem sevdiceğinin gelmesine 2 hafta falan var, beğenmezsen değiştirirsin, beğenirsen de aktıkça asıl rengini buluyor zaten.
Bak bunlar olabilir mesela?

Eki Görüntüle 395657

canım merhaba
hayırlı olsun dershanen söylemende bir sakınca yoksa kaça yazıldın acaba.:26:

aşçılık kursunu bende düşünüyorumm seneye artık bu yıll bitmiştir kurs sanırımm..cilt bakımı makyaj falan güzelmiş ya burda var mıdır bılmıyorum araştırmak lazımm ben filmlerdende cok sıkılıyorum yaa vampirli falan olması lazım heyecanla izlemem için

evet bunlarda cok tatlı kahvelermişş bitter rengini düşünüyorum ama dediğin gibi risk olabilirr simsiyah olur cıkarsam peruk takmış gibi ağlarım valla

bu arada ben de aşçılık kursuna yazılacağımm, bu sene yazılacaktım ama okul saatlerimle kurs saatleri uyuşmuyordu.
benim gideceğim kurs belediyeye bağlı, ücretsiz. sadece aylık 15-20 tl kadar malzeme masrafı ödüyorsun, her gittiğinde ayrı bir menü yapıp onları afiyetle yiyorsun ne güzel di mi keşke aynı yerde olsaydık kızlar, hep beraber giderdik

evet bunlarda cok tatlı kahvelermişş bitter rengini düşünüyorum ama dediğin gibi risk olabilirr simsiyah olur cıkarsam peruk takmış gibi ağlarım valla

bişey olmaz canım ya ama baya riskli gerçekten, bi de koyu saçtan açığa dönmek çok zor, açıktan koyuya gitmek daha kolay, yavaş yavaş koyult saçlarını bence tatlım

canım merhaba
hayırlı olsun dershanen söylemende bir sakınca yoksa kaça yazıldın acaba.:26:
teşekkürler kuzum yok ne sakıncası, 1395 e yazıldım canım

hadi yaa vampir mi ben en çok psikolojik filmleri seviyorum zindan adası, inception gibi filmler hoşuma gidiyo. onun dışında güney korelilerin dramlarına bayılıyorum
bi de canım sanırım sevdiceğinin gelmesine 2 hafta kaldı, bence şimdiden boya ki ancak biraz akarak doğal bi renge dönüşür, haa bi de koyu kahveye boya, önce siyah olur, sevdiceğin gelene kadar da o kendi rengine benzer bi renk olur

bişey olmaz canım ya ama baya riskli gerçekten, bi de koyu saçtan açığa dönmek çok zor, açıktan koyuya gitmek daha kolay, yavaş yavaş koyult saçlarını bence tatlım
haklısın ya cok tşkler cnm demek seneye üçümüzde aşçılık kursuna gidicez kısmetsee dediğin gibi aynı yerde olsaydıkk birlikte giderdikk bizim burdakine senelik 50 tl falan verıyosun 4 ay gidiyosun öğrendi sertifikası veriyolar , bi 4 ay daha gidince başkalarına öğretebilir belgesi alıyosunn ben yemek konusunda değilde mhasebe konusunda öğretebilir belgesi almak ıstıyorumm..sonra ders verebiliyosun baskalarına ücretli olarakk

oo o daha bi süpermiş canım. bence ona kesinlikle katıl, hem senin için farklılık olur, hem her açıdan faydalı.

üff o süpermiş evet keşke aynı yerde olsaydık giderdik sonra da afiyetle yerdik valla bizim burdaki de halk eğitimindi ona rağmen 600 tl di

evet canım az kaldı sayılır bi aksilik çıkmazsa 15 gün falan kaldı renk konusu cok kafamı karıştırıyo yaa aşkım siyah seviyo ama dediğim gibi siyah doğal kendi rengın oldugunda cok güzel ama boyadıgında peruk gibi duruyo bana mı öyle geliyo bilmiyorumm dediğiniz gibi kahve tonları boyarsam ilk önce siyah olur sonra doğal durmaya başlarr

oo o daha bi süpermiş canım. bence ona kesinlikle katıl, hem senin için farklılık olur, hem her açıdan faydalı.
evet bütün gün aynı şeyleri yapmak canımı sıkıyo tatlım ya bu yıl katılmak isterdim aslında ama maddi durumumuz yeni yeni düzelmeye başladı

Selam kızlar ben geldim yemek&pasta&tatlı yapmayı çok seviorum..Bnde istiodum aşçılık kursuna gitmeyi bide fotoğrafçılık kursu da vardı..:) aynı yerde olsaydık beraber giderdik dediğiniz gibi:)

üff o süpermiş evet keşke aynı yerde olsaydık giderdik sonra da afiyetle yerdik valla bizim burdaki de halk eğitimindi ona rağmen 600 tl di

ovv o ne canım yaa, ne kadar pahalı. çok lüks bi yer falan olması lazım o parayı isteyen bi yerin ama halk eğitim diyorsun. belki daha uygun yerler vardır tatlım bi araştırırsın kpssyi atlattıktan sonra, o rakam çok uçuk çünkü.
Bir de ben de psikoloji filmlere bayılıyorum, inception, zindan adası, prestij, the illusionist, esaretin bedeli. Hepsi çok sevdiğim filmler. Film izledikçe beğendiğin filmleri paylaş canım, film zevklerimiz uyuyor

Selam kızlar ben geldim yemek&pasta&tatlı yapmayı çok seviorum..Bnde istiodum aşçılık kursuna gitmeyi bide fotoğrafçılık kursu da vardı..:) aynı yerde olsaydık beraber giderdik dediğiniz gibi:)
hosgeldın sende canımm ben bilmiyorum yemek falan yapmayı ne yazıkki yaaa o yüzden kursa kesın gitmem lazımm evet kimsem olmadıgı için tek basıma gidicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…