- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.761
kızlar size bir soru soracağım, sevgililerinizin kirli sakal bırakması hoşunuza gidiyor mu? yoksa sakal konusunda tek psikopat ben miyim:26:, ben bayılıyorum da
bende hep evdeyım ama annem hiç sokmadı benı mutfaga tabi bu bahane değil benımde pek içimden gelmedi bunca zamanbu turplu su işe yarıyomu gerçekten yaa :26:
kıyamam genelde saç bakımları saçın rengini açıyolar yaaVallla turplu su neye yaricak bilmiorum ama sacimin rengini.baya bi akittigi kesin aka aka renk kalmadi resmen..
ben seviyorum ama çok uzayınca değil hafif olucak ve çenesinde cücük mü ne deniyo ya ona bayılıyorumm
kıyamam genelde saç bakımları saçın rengini açıyolar yaa
neden çıkmıyo kuzumm :26:benim sakal hoşuma gidiyo ama benimkinin sakalları çıkmıyo
ben seviyorum ama çok uzayınca değil hafif olucak ve çenesinde cücük mü ne deniyo ya ona bayılıyorumm
benim sakal hoşuma gidiyo ama benimkinin sakalları çıkmıyo
Ay bnde bayilirim sakalaaaa...
bi de son zamanlarda çoğu kişi tarkan tarzı saç modellerini sevmiyo ama ben onada bayılıyorum sevgilimde biliyo hep bulusmalarda dikiyo saçlarınıı diğer günler normal geziyomuşş şu şekilde dikmesini istiyorum hepp çok daha çekici geliyo gözümee Eki Görüntüle 395716
benim sakal hoşuma gidiyo ama benimkinin sakalları çıkmıyo
hosgeldın canımm sende bizdensınn yaniii :13:kirli sakal hos oluyor
mrb kuzummmerhaba kızlaaaarrr,
ilk kez yazıyrm
forumtakip te bakınırken konuşmalarınızı gözüme takıldı siz ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle
çok güzel muhabbetler
Ay bu arada bunu buraya yazdığıma inanamıyorum ama,
herkeste tam tersiyken, ben sevgilimi sakallıyken öpmekten daha çok hoşlanıyorum.deli miyim ne.
merhaba kızlaaaarrr,
ilk kez yazıyrm
forumtakip te bakınırken konuşmalarınızı gözüme takıldı siz ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle
çok güzel muhabbetler
Ay bu arada bunu buraya yazdığıma inanamıyorum ama,
herkeste tam tersiyken, ben sevgilimi sakallıyken öpmekten daha çok hoşlanıyorum.deli miyim ne.
onlar benım küçücük kuşumun tüyleri kız batmıyo hiçç çok güzel oluyoo bi gün kopartıcam yanağını o olucak yalnız bende deliyim bu konuda da yalnız değilsin cnmmAy bu arada bunu buraya yazdığıma inanamıyorum ama,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?