Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ay bnde bayilirim sakalaaaa...
bi de son zamanlarda çoğu kişi tarkan tarzı saç modellerini sevmiyo ama ben onada bayılıyorum sevgilimde biliyo hep bulusmalarda dikiyo saçlarınıı diğer günler normal geziyomuşş şu şekilde dikmesini istiyorum hepp çok daha çekici geliyo gözümee

aynen canımm, benim sevgilim de hep böyle yapıyor saçlarını ben çok seviyorum ve de yakışıtırıyorum

merhaba kızlaaaarrr,

ilk kez yazıyrm

forumtakip te bakınırken konuşmalarınızı gözüme takıldı siz ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle
çok güzel muhabbetler

Ay bu arada bunu buraya yazdığıma inanamıyorum ama,
herkeste tam tersiyken, ben sevgilimi sakallıyken öpmekten daha çok hoşlanıyorum. deli miyim ne.

merhaba kızlaaaarrr,

ilk kez yazıyrm

forumtakip te bakınırken konuşmalarınızı gözüme takıldı siz ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle
çok güzel muhabbetler
mrb kuzumm evet çok şükür Allah bozmasın muhabbetimiz pek güzel düzeyli eğlencelii sende katıl muhabbetimize beklerim her zamnn

Ay bu arada bunu buraya yazdığıma inanamıyorum ama,
herkeste tam tersiyken, ben sevgilimi sakallıyken öpmekten daha çok hoşlanıyorum. deli miyim ne.
onlar benım küçücük kuşumun tüyleri kız batmıyo hiçç çok güzel oluyoo bi gün kopartıcam yanağını o olucak yalnız bende deliyim bu konuda da yalnız değilsin cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…