- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.741
Selaam canlariim ben geldiim napiyosunuz bakaliiim
Selam kızlar ben geldimyemek&pasta&tatlı yapmayı çok seviorum..Bnde istiodum aşçılık kursuna gitmeyi bide fotoğrafçılık kursu da vardı..:) aynı yerde olsaydık beraber giderdik dediğiniz gibi:)
evet canım az kaldı sayılır bi aksilik çıkmazsa 15 gün falan kaldırenk konusu cok kafamı karıştırıyo yaa aşkım siyah seviyo ama dediğim gibi siyah doğal kendi rengın oldugunda cok güzel ama boyadıgında peruk gibi duruyo bana mı öyle geliyo bilmiyorumm dediğiniz gibi kahve tonları boyarsam ilk önce siyah olur sonra doğal durmaya başlarr
slm hoşgeldin alesscikkher zamanki gibi kızlarla muhabbet edıyoruzz sen napıyosunn
hosgeldın sende canımmben bilmiyorum yemek falan yapmayı ne yazıkki yaaa o yüzden kursa kesın gitmem lazımm evet kimsem olmadıgı için tek basıma gidicem ben
evet bütün gün aynı şeyleri yapmak canımı sıkıyo tatlım ya bu yıl katılmak isterdim aslında ama maddi durumumuz yeni yeni düzelmeye başladı
hoşgeldiniz kızlaar
herkesin içinde bir aşçılık kursu merakı varmış meğertopluca gitsek baya indirim de yaptırırız aslında ah aynı yerlerde olaydık...
hoşgeldiniz kızlaar
herkesin içinde bir aşçılık kursu merakı varmış meğertopluca gitsek baya indirim de yaptırırız aslında ah aynı yerlerde olaydık...
Ay cnm ben trde olsam bnde katilirdim ama 12yasimdan beri yapiorum bilmiorumki dha ne ogrenirdim..
Selaam canlariim ben geldiim napiyosunuz bakaliiim
hoşgeldiniz güzellerSelam kızlar ben geldimyemek&pasta&tatlı yapmayı çok seviorum..Bnde istiodum aşçılık kursuna gitmeyi bide fotoğrafçılık kursu da vardı..:) aynı yerde olsaydık beraber giderdik dediğiniz gibi:)
ovv o ne canım yaa, ne kadar pahalı.çok lüks bi yer falan olması lazım o parayı isteyen bi yerin ama halk eğitim diyorsun. belki daha uygun yerler vardır tatlım bi araştırırsın kpssyi atlattıktan sonra, o rakam çok uçuk çünkü.
Bir de ben de psikoloji filmlere bayılıyorum, inception, zindan adası, prestij, the illusionist, esaretin bedeli. Hepsi çok sevdiğim filmler.Film izledikçe beğendiğin filmleri paylaş canım, film zevklerimiz uyuyor
hoşgeldiniz güzeller
tamam tatlım sen de paylaş mutlaka :13: aynen esaretin bedeli de ayrı bi güzeldi, hele son kısımları.. çok etkilemişti beni. bunun dışında çok abartı saçmalıklar olmadığı sürece fantastik filmleri de seviyorum. mesela zaman yolcusunun karısı, sil baştan, göl evi, cennet gibi, melekler şehri.. bunları izlerken çok eğlenmiştim.kesinlikle tavsiye ederim.
bende hep evdeyım ama annem hiç sokmadı benı mutfaga tabi bu bahane değil benımde pek içimden gelmedi bunca zamanNapiym canim turplu suyumu yikadim geldim.. :)
Pasta yemek konusuna gelince bnde calismiorum bu ara evde pasta corek borek islerine girdim bikindim..
Hoşbulduk canımm :) Ben biliyorum ama daha da farklı şeyler öğrenmek istiyorum:) Maalesef sanırım herkes tek gidicek
aynen öylee orda arkadaslar edinirizz yeni ama napalımHoşbulduk canımm :) Ben biliyorum ama daha da farklı şeyler öğrenmek istiyorum:) Maalesef sanırım herkes tek gidicek
canım bu yazdıklarından zaman yolcusunun karısı hariç hepsini izledim, ve de çok sevdim. Ben izlerken beni sürükleyen, sonunda şaşırdığım, orijinal filmleri çok seviyorum.Şu harry potter gibi seri filmleri sevemedim bi türlü.:26:
zaman yolcusunun karısı da çok güzeldi, baya da duygusaldı canım, mutlaka izleaynen ben alacakaranlığı da sevemedim hiç :120:
izleyeceğim filmler arasına ekledim bile tatlımevet onu ben de hiç sevemiyorum. zaten herkesin dilinde olduğu için izlemediğim halde izlemiş kadar oldum. bi de kore filmlerini seviyormuşsun ya gerçi izlemişsindir belki ama daisy ve bir milyonerin ilk aşkı'nı da çok beğendim ben, izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim canım
ben seviyorum ama çok uzayınca değil hafif olucak ve çenesinde cücük mü ne deniyo ya ona bayılıyorummkızlar size bir soru soracağım, sevgililerinizin kirli sakal bırakması hoşunuza gidiyor mu? yoksa sakal konusunda tek psikopat ben miyim:26:, ben bayılıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?