Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Selaam canlariim ben geldiim napiyosunuz bakaliiim

Selam kızlar ben geldim yemek&pasta&tatlı yapmayı çok seviorum..Bnde istiodum aşçılık kursuna gitmeyi bide fotoğrafçılık kursu da vardı..:) aynı yerde olsaydık beraber giderdik dediğiniz gibi:)

hoşgeldiniz kızlaar
herkesin içinde bir aşçılık kursu merakı varmış meğer topluca gitsek baya indirim de yaptırırız aslında ah aynı yerlerde olaydık...

evet kuzum sen çok vakit geçmeden boya bence anca akar

evet bütün gün aynı şeyleri yapmak canımı sıkıyo tatlım ya bu yıl katılmak isterdim aslında ama maddi durumumuz yeni yeni düzelmeye başladı

aman boşver canım, geç olsun güç olmasın, önümüzdeki dönem gidersin durumlar düzelince, hem evliliğe daha 3 yılımız var.

Ay cnm ben trde olsam bnde katilirdim ama 12yasimdan beri yapiorum bilmiorumki dha ne ogrenirdim..

her hafta farklı bir menü öğreniyoruz canım ya bilmediğin bir şey olurdu muhakkak, türk mutfağından sonra italyan mutfağı meksika mutfağı falan da öğretiyorlar, ki ben bu mutfaklara bayılıyorumm.

Selaam canlariim ben geldiim napiyosunuz bakaliiim

Selam kızlar ben geldim yemek&pasta&tatlı yapmayı çok seviorum..Bnde istiodum aşçılık kursuna gitmeyi bide fotoğrafçılık kursu da vardı..:) aynı yerde olsaydık beraber giderdik dediğiniz gibi:)
hoşgeldiniz güzeller

tamam tatlım sen de paylaş mutlaka :13: aynen esaretin bedeli de ayrı bi güzeldi, hele son kısımları.. çok etkilemişti beni. bunun dışında çok abartı saçmalıklar olmadığı sürece fantastik filmleri de seviyorum. mesela zaman yolcusunun karısı, sil baştan, göl evi, cennet gibi, melekler şehri.. bunları izlerken çok eğlenmiştim. kesinlikle tavsiye ederim.

canım bu yazdıklarından zaman yolcusunun karısı hariç hepsini izledim, ve de çok sevdim. Ben izlerken beni sürükleyen, sonunda şaşırdığım, orijinal filmleri çok seviyorum. Şu harry potter gibi seri filmleri sevemedim bi türlü.:26:

Napiym canim turplu suyumu yikadim geldim.. :)

Pasta yemek konusuna gelince bnde calismiorum bu ara evde pasta corek borek islerine girdim bikindim..
bende hep evdeyım ama annem hiç sokmadı benı mutfaga tabi bu bahane değil benımde pek içimden gelmedi bunca zaman bu turplu su işe yarıyomu gerçekten yaa :26:

Hoşbulduk canımm :) Ben biliyorum ama daha da farklı şeyler öğrenmek istiyorum:) Maalesef sanırım herkes tek gidicek

aynen ya, ben de biliyorum ama, ne biliim bi salatayı süslemektir, pastanın üzerine değişik şekerlemeler yapmaktır vs. bu gibi şeyleri öğrenmek istiyorum.

zaman yolcusunun karısı da çok güzeldi, baya da duygusaldı canım, mutlaka izle aynen ben alacakaranlığı da sevemedim hiç :120:

zaman yolcusunun karısı da çok güzeldi, baya da duygusaldı canım, mutlaka izle aynen ben alacakaranlığı da sevemedim hiç :120:

izleyeceğim filmler arasına ekledim bile tatlım evet onu ben de hiç sevemiyorum. zaten herkesin dilinde olduğu için izlemediğim halde izlemiş kadar oldum. bi de kore filmlerini seviyormuşsun ya gerçi izlemişsindir belki ama daisy ve bir milyonerin ilk aşkı'nı da çok beğendim ben, izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim canım

kızlar size bir soru soracağım, sevgililerinizin kirli sakal bırakması hoşunuza gidiyor mu? yoksa sakal konusunda tek psikopat ben miyim:26:, ben bayılıyorum da

izlemedim canım en kısa zamanda izlicem sağol tavsiyen için kore filmlerinden çok az izledim, ama ondan sonra diğer filmler tutmamaya başladı, çok etkilendim. o yüzden de çok sevdim. a moment to remember ve hüzünden öte en sevdiklerimden.. bi de hırçın sevgilim çok güzelmiş diye duydum ama bi türlü izlemeye fırsat olmadı.

kızlar size bir soru soracağım, sevgililerinizin kirli sakal bırakması hoşunuza gidiyor mu? yoksa sakal konusunda tek psikopat ben miyim:26:, ben bayılıyorum da
ben seviyorum ama çok uzayınca değil hafif olucak ve çenesinde cücük mü ne deniyo ya ona bayılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…