Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ah ah aynen oyle canim ya,tabiki insan duymak istiyo bunlari zamani gelince..Seninkinin belki bekledigi seyler vardir, isinin oturmasini,duzene girmesini falan bekliyo olabilir..bizimkinin oyle bi olayi da yok

onlar benım küçücük kuşumun tüyleri kız batmıyo hiçç çok güzel oluyoo bi gün kopartıcam yanağını o olucak yalnız bende deliyim bu konuda da yalnız değilsin cnmm

iyi bari kuzum yaa, tek sakal delisi ben değilmişim artık sevgilim berbere giderken bana sormadan gidemiyo sakalsız da güzel tabi de, sakallı ayrı bi güzel.

yok bende severim zaten ama benim erkek ark is icabıyla uzatmaz cok keser yanıma gelince ancak ozamanda tam yeni cıkmaya baslıyor daha sert oluyo batıyo valla

o da var dimi,işe başlayınca bizimki de kesecek mecbur.:26: o işe girene kadar sakallarına doymalıyımm

Haklisin canim,belki de hic aklimiza gelmeen seyler geciyo kafasindan..az daha disimi sikicam ama baktim boyle gidiyo,is basa dusecek

Ah ah aynen oyle canim ya,tabiki insan duymak istiyo bunlari zamani gelince..Seninkinin belki bekledigi seyler vardir, isinin oturmasini,duzene girmesini falan bekliyo olabilir..bizimkinin oyle bi olayi da yok
aslında laf altından sorabilirsin bunu yanı açık açık değilde kelime oyunları yaparakk en azından hem üstüne gitmemiş hemde cvbını öğrenmiş olursunn nebileyim meselaa çevrendeki bi kişinin sana ne zaman nişan diye sorduguunu söyle bende coook var dedim de eminim kendince bi cvp verecektir diye düşünüyorumm..benım gerçekten soranlar oluyo söylemiştim daha iş bulamadıgını onunda vicdanının rahatsız oldugunu söylemişti benı beklettiği için üzülüyomuşş

merhaba semiramis çok hoşuma gitti walla geri geri okuyorum msjlarınızı:))
evet baya eğlenceli muhabbetlerr..seve seve katılırım
sevindim canım bi arkadasımızın daha katılmasına ee kendınden bahset bakalım sen ne durumdasınnn

iyi bari kuzum yaa, tek sakal delisi ben değilmişim artık sevgilim berbere giderken bana sormadan gidemiyo sakalsız da güzel tabi de, sakallı ayrı bi güzel.
hahahh güzelmiş sormadan gitmesin tabiii ayyy cok özledim bak şimdi öpme konuları açılıncaa bulusunca yanaklarından bol bol öpüyorum valla kısmetse iki hafta sonrada yandı yanii

Eveeet Gencler ,kizlar,, Genckizlar :)
Bugun bi soruda ben soruym 5dk sora yaticam.. :)
Hangi Ünlü gibi olmak isterdiniz?veya onun yerine gecmek,veya ... adli unlunun karisi o olmasaydida ben olsaydim dedikleriniiiz???.. Hadi bakalim..

Haklisin canim,belki de hic aklimiza gelmeen seyler geciyo kafasindan..az daha disimi sikicam ama baktim boyle gidiyo,is basa dusecek

aklında soru işaretleri olmasındansa,konuyu açıp kurtulmak daha mantıklı canım.dediğin gibi biraz daha bekle,aynen devam ederse açarsın konuyu

Eveeet Gencler ,kizlar,, Genckizlar :)
Bugun bi soruda ben soruym 5dk sora yaticam.. :)
Hangi Ünlü gibi olmak isterdiniz?veya onun yerine gecmek,veya ... adli unlunun karisi o olmasaydida ben olsaydim dedikleriniiiz???.. Hadi bakalim..
ben kımsenın karısı olmak istemezdim yaa ama fiziksel açıdan adriana limaya benzemek isterdimm zaten evli çiftleride pek bilmiyorumm ama tek cvbım adriana limanın yerinde olup okadar muhteşem güzelliğe sahip olmak olurduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…