- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.781
Bende oyleydim.. :)
Tabi oyle bir insan varken......
merhaba kızlaaaarrr,
ilk kez yazıyrm
forumtakip te bakınırken konuşmalarınızı gözüme takıldı siz ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle
çok güzel muhabbetler
ama daha erkeksi değil mi beh
mrb cnm hoşgeldinbizim 2 sene olduu hatta arkadaslıkla birlikte 4 bucuk yıl falan oldu tahminen bana da tanıştıktan 1 yıl sonra falan söyledi seni seviyorum diyee bence bu güzel bişy ben ilk zamanlarda seni seviyorum kelimesının doğruluğuna pek inanmıyorum açıkçası sevgi bu kadar basit değil çünkü..bizimde hiç konusu açılmıyo yaa geçende sadece kpssde doğuya tainim çıkarsa benımle gelirsin dmi sorun olmaz dedi bende evlenince mi dedim evet dedi onun dışında hiç söz nişan konusulmuyo 3 bucuk ay oldu askerden geleli yeni bi işe başladı ondan mı acaba diyorum ama insan genede duymak ileriye yönelik planlar duymak istiyo değil mi
mrb kuzummevet çok şükür Allah bozmasın muhabbetimiz pek güzel düzeyli eğlencelii sende katıl muhabbetimize beklerim her zamnn
ah canım, inşaallah gönlüne göre, sakallı sakallı öpeceğin bir erkek çıkar karşına tez zamanda
onlar benım küçücük kuşumun tüyleri kız batmıyo hiçç çok güzel oluyoo bi gün kopartıcam yanağını o olucak yalnız bende deliyim bu konuda da yalnız değilsin cnmm
Aynen Canim Hosgeldin,buyur sende katil..
yok bende severim zaten ama benim erkek ark is icabıyla uzatmaz cok keser yanıma gelince ancak ozamanda tam yeni cıkmaya baslıyor daha sert oluyo batıyo valla
seni seviyorum kelimesi bence de hemen söylenmesi gereken birşey değil, ama seni seviyorum dedikten sonra da ilerisi az da olsa düşünülmeli canım.
Bence sen gururunu bi kenara bırakıp evlilik konusunu bi çıtlat, belki de senin bilmediğin bazı sıkıntıları vardır, ya da evliliğe bakış açısı çok farklıdır falan. Bunları bi öğrenmiş olursun tatlım.
merhaba canımçok teşekkürlerr, buyur sen de katıl.
aslında laf altından sorabilirsin bunu yanı açık açık değilde kelime oyunları yaparakk en azından hem üstüne gitmemiş hemde cvbını öğrenmiş olursunn nebileyim meselaa çevrendeki bi kişinin sana ne zaman nişan diye sorduguunu söyle bende coook var dedim de eminim kendince bi cvp verecektir diye düşünüyorumm..benım gerçekten soranlar oluyo söylemiştim daha iş bulamadıgını onunda vicdanının rahatsız oldugunu söylemişti benı beklettiği için üzülüyomuşşAh ah aynen oyle canim ya,tabiki insan duymak istiyo bunlari zamani gelince..Seninkinin belki bekledigi seyler vardir, isinin oturmasini,duzene girmesini falan bekliyo olabilir..bizimkinin oyle bi olayi da yok
Ayyy caniiim Amiiin bak o kadar hayir duasi duydum ama boylesini.anca goruyorum duyuyoruum
sevindim canım bi arkadasımızın daha katılmasınamerhaba semiramisçok hoşuma gitti walla geri geri okuyorum msjlarınızı:))
evet baya eğlenceli muhabbetlerr..seve seve katılırım
hahahh güzelmişiyi bari kuzum yaa, tek sakal delisi ben değilmişim artık sevgilim berbere giderken bana sormadan gidemiyo sakalsız da güzel tabi de, sakallı ayrı bi güzel.
Haklisin canim,belki de hic aklimiza gelmeen seyler geciyo kafasindan..az daha disimi sikicam ama baktim boyle gidiyo,is basa dusecek
ben kımsenın karısı olmak istemezdim yaa ama fiziksel açıdan adriana limaya benzemek isterdimm zaten evli çiftleride pek bilmiyorumm ama tek cvbım adriana limanın yerinde olup okadar muhteşem güzelliğe sahip olmak olurduuEveeet Gencler ,kizlar,, Genckizlar :)
Bugun bi soruda ben soruym 5dk sora yaticam.. :)
Hangi Ünlü gibi olmak isterdiniz?veya onun yerine gecmek,veya ... adli unlunun karisi o olmasaydida ben olsaydim dedikleriniiiz???.. Hadi bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?