Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ooopssss çok hızlı akıyooo :)))
yetişmeye çalışıyorum hahaha

kirli sakal iyidir ha benmkını fazla batmıyoo

benimkinin de batmıyor canım. batsa da hoşuma gider gerçii

hahahh güzelmiş sormadan gitmesin tabiii ayyy cok özledim bak şimdi öpme konuları açılıncaa bulusunca yanaklarından bol bol öpüyorum valla kısmetse iki hafta sonrada yandı yanii

ah kuzumm, sabret, çook az kaldı. tüm içinden gelen öpücüklerini biriktir, buluştuğunuzda topluca öpersinn

hee ben de sevindiimm ne mutlu bana
adım burcu. 2.5 yıldır evliyim. Yaa bu başlık "evlilik yolunda henüz hiç adım atmamış olanlar" içinmiş ufodan gelmiş gibiyim :))

olsun canım yaa,biz burada evleneceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz.
sen de bize deneyimli biri olarak evlilikten bahset. olumlu ve olumsuz yanlarıyla..

Aslinda soyle bisey olmustu, bi arkadas da benzer durumdaydi gerci onlarin iliskisi daha 3-4aylik falandi ama kiz da 30 yasinda..neyse iste kiz bu konuyu acmis erkek arkadasina,cocuk pek yanasmamis,biz de bu olayin uzerine konusuyoduk..bizimki demez mi, kizlar nedense evkenmek icin daha aceleci oluyolar,erkekler 40 yasinda da evleniyo falan dedi.ben de kizdm artik tutamadm kendimi, ne yani normal mi 40 yasinda evlenmek, sen de mi oylesin dedim :))o da yok canim ben oyle oldugumdan degil ama kizlar acele ediyo dedi. Bn de dedim ki, kizlarin acele etmesinn sebebi var cunku cocuk dogurabilmek icin de yas onemli, erkeklerin boyle bi derdi yok..Demez mi, aa ben hic onu dusunmemistim diye..hey allahim, saf midir nedir yaa.. Neyse iste sonra ben de dedim, kiz 30 yasina gelmis, niyeti yoksa zamanini almasin,kimse o kadar gece kalmayi tercih etmez dedim. O da haklisin canim falan dedi yani kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi yaptim,mesaji almistir heralde biraz da olsa

Eveeet Gencler ,kizlar,, Genckizlar :)
Bugun bi soruda ben soruym 5dk sora yaticam.. :)
Hangi Ünlü gibi olmak isterdiniz?veya onun yerine gecmek,veya ... adli unlunun karisi o olmasaydida ben olsaydim dedikleriniiiz???.. Hadi bakalim..

birinin karısı olmak istemezdim canım ama scarlett johansson, natalie portman, megan fox ve adriana lima'ya bayılıyorum. onlara benzemek isterdim fiziken

hee ben de sevindiimm ne mutlu bana
adım burcu. 2.5 yıldır evliyim. Yaa bu başlık "evlilik yolunda henüz hiç adım atmamış olanlar" içinmiş ufodan gelmiş gibiyim :))
olsunn sen tercübelisin bize fikirler verirsin ne güzell evlilik nasıll ne farkları var falan anlatırsın bizee daha iyi olurr

kızlar ben geldım...
yaaa kızlar ben bu saclarla mutlu olamıyorum ders bıle calısamadım naapıcam ben
ders calısamayınca vicdan yapıyorum cok
bide azonce sewgılım facede bişi paylasmıs bi kadın var 30 yaslarında sewgılım ne resım koysa ne paylassa hemen begenıyo cok sınırlerımı bozuo o kadın cok cırkın bişi ama gıcık kapıyom işte bence asılıo sewgılıme.
yaa kızlar sınırlerım gerıldı yaa gece gece kendıme dert mı arıyorum nedır offffffffffffffffffffffff

evet erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar neyazıkki onlara göre kızlar dırdırcı ve evlilik meraklısıı iyi demişsin sende bebek konusundaa ama benım dediğimide bi dene istersenn de ki hatta böyle sorunca ne diceğimi bilemiyorum senın fikrin ne nasıl bi cvp vermeliyim dee

olsun canım yaa,biz burada evleneceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz.
sen de bize deneyimli biri olarak evlilikten bahset. olumlu ve olumsuz yanlarıyla..

nikah tarihi belirledinz mi?? evlilik çok güzel birşey her şey mükemmel geçti,hala da mükemmel evlendikten sonra sabah öpüşerek işe gidiyoruz iş yerindeyken sürekli msjlaşıyoruz çabuk akşam olsun çok özledim seni falan böle günler geçti heyecanlı heyecanlı filan.. zaman geçince alıştık özlem fazla filan kalmıyor ama bazen birden çok özlüyoruz
sevgili dönemindeyken sürekli heyecan,bol bol özlem,24 saat mesajlaşma,ne varsa sürekli konuşup durmak filan şimdi yavaş yavaş değişiyor alıştık evlilik çok farklı bi duygu..
aşk,sevgi devam ediyor tabii ki

hosgeldın canım benımm üzme kendini yaa sen her halinle güzelsindir eminim bunaa güzel bir yüze her renk saç yakışırr alışkın değilsin ya o yüzden tuhaf geliyo zaten bi kaç haftaya açılmaya başlarr altında sarı var sonuçtaa sil madem o kadını facesınden canım ben gıcık olduklarımdan silmiştim kaç tanee hemde bişe yapmasalarda sırf gıcıklıgımdan

ne güzel anlattın yaa cok özendimm sanaa peki evlenince mesela bizler yerine göre sevdiklerimizle tartışıyoruz sorunlarımız oluyo bunlar azalıyo mu :26:

Evet canim guzel fikir verdin..boyle dolayli sekilde sormak daha iyi olucak heralde,yavas yavas kafasina sokmak lazim..bazen itelemek gerekiyo galiba bu erkekleri keske bunlara hic gerek kalmasa, bizi boyle bekletmeseler yaa herseyi dusun dusun kafa kaldirmiyo artik ..iyiki bu topigi actin canim, herkesle konusamiyo insan bunlari

ayyy,ne güzel anlattın, çok pis evlenesim geldi şu an maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz yanları da var mı peki,anlaşamadığınız konular falan:26:
bizim nikah tarihimiz belli değil malesef, daha okul,askerlik meseleleri bitmediği için, önümüzde daha 3 yıl var gibi gözüküyor.

şifresini bilmıyorum kı canım zamanında üç beş kız sıldırdım artık kızıyo arkadaslarım onlar abartma dıyo.
kızlar buna asılıyo resmen bununda hoşuna gıdıyo galıba

bebeım saclarımı kımse begenmedı havanı söndürmüşsün ne guzeldı sacların dıyolar ne zaman akıcak bılmıyorum aksa bıle eskısı gıbı karamel olur mu kı.1 ay surer cok uzun malesef offffff bu takıntıları bı kenara bırakıp ders calısmam lazım ama yapamıyorum kazanamıcam galıba
bugun kendıme gece 01:00e kadar calısırım snra buraya gırerım dıe plan yaptım ama nerdeeee çalısamıyorum resmen

haklısın canım erkeklere açık açık sorunca evlilik meraklısı ya da bunaltıyo olur cıkarsınn inşallah sevgilinin aklında ikiniz içinde güzel düşünceler vardırr paylaşırsın burda bizimlee

canım hoşgeldin daha gözün alışmamıştır saçına,ondan öyle geliyordur. hem alışamazsan da değiştirirsin ne olacak sanki
şu 30lu yaşlardaki kadını da hiç takma, senin gibi çıtır sevgilisi varken ona mı bakacak semiramis'in dediği gbi çok da rahatsız oluyorsan sil gitsin

öyle canım amin
üzülyorum ama neşelenicem inşallah unutucam bir gün düzelicem yavaş yavaş işte

ne güzel anlattın yaa cok özendimm sanaa peki evlenince mesela bizler yerine göre sevdiklerimizle tartışıyoruz sorunlarımız oluyo bunlar azalıyo mu :26:

ahh canım benimmm darısı sana başına
ayyy sorunlar ne azalıyor ne artırıyo bunları bilemem :26: işinize bağlı dimi yaa
en önemli olan denge. eşim çok sinirlenirse ben sakin olmayı çabalıyorumm,ben sinirlenirsem oda sakin olmayı özen gösteriyor
ya ikimiz birden tartışıyorsak sakin olamıyorsak konuyu kapatıyoruz susuyoruz suratımız asık
fazla süre geçmeden düzeliyor aramız

resim koyabilme şansın varsa boyar mısın canım gözlerini falan sansürlersin gerçekten merak ettım bence yakıştı ilk zaman tuhaf gelmiştir herkese ben öyle düşünüyorum bilmiyorum..eğer cok rahatsızsann kuaföre git açtır biraz madem şifresini sana kızdıgı için mi vermedi cnm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…