- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.821
haklısın canım erkeklere açık açık sorunca evlilik meraklısı ya da bunaltıyo olur cıkarsınninşallah sevgilinin aklında ikiniz içinde güzel düşünceler vardırr paylaşırsın burda bizimlee
nikah tarihi belirledinz mi?? evlilik çok güzel birşey her şey mükemmel geçti,hala da mükemmelevlendikten sonra sabah öpüşerek işe gidiyoruz iş yerindeyken sürekli msjlaşıyoruz çabuk akşam olsun çok özledim seni falan böle günler geçti heyecanlı heyecanlı filan.. zaman geçince alıştık özlem fazla filan kalmıyor ama bazen birden çok özlüyoruz
sevgili dönemindeyken sürekli heyecan,bol bol özlem,24 saat mesajlaşma,ne varsa sürekli konuşup durmak filan şimdi yavaş yavaş değişiyor alıştık evlilik çok farklı bi duygu..
aşk,sevgi devam ediyor tabii ki
inşallah yaaahh canım benimmm darısı sana başına
ayyy sorunlar ne azalıyor ne artırıyo bunları bilemem :26: işinize bağlı dimi yaa
en önemli olan denge. eşim çok sinirlenirse ben sakin olmayı çabalıyorumm,ben sinirlenirsem oda sakin olmayı özen gösteriyor
ya ikimiz birden tartışıyorsak sakin olamıyorsak konuyu kapatıyoruz susuyoruz suratımız asık
fazla süre geçmeden düzeliyor aramız
neden çıkmıyo kuzumm :26:
ayyy,ne güzel anlattın, çok pis evlenesim geldi şu anmaşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz yanları da var mı peki,anlaşamadığınız konular falan:26:
bizim nikah tarihimiz belli değil malesef, daha okul,askerlik meseleleri bitmediği için, önümüzde daha 3 yıl var gibi gözüküyor.
napalım kızz doyamıyoruz sohbet etmeyee sizde dün gece baya muhabbet etmişsiniz benden sonraa okudum hepsiniiben yokken çok muhabbet etmeyin la konuşmaların hepsini okumak zor geliyor totoma
nikah tarihi belirledinz mi?? evlilik çok güzel birşey her şey mükemmel geçti,hala da mükemmelevlendikten sonra sabah öpüşerek işe gidiyoruz iş yerindeyken sürekli msjlaşıyoruz çabuk akşam olsun çok özledim seni falan böle günler geçti heyecanlı heyecanlı filan.. zaman geçince alıştık özlem fazla filan kalmıyor ama bazen birden çok özlüyoruz
sevgili dönemindeyken sürekli heyecan,bol bol özlem,24 saat mesajlaşma,ne varsa sürekli konuşup durmak filan şimdi yavaş yavaş değişiyor alıştık evlilik çok farklı bi duygu..
aşk,sevgi devam ediyor tabii ki
az çıkıyor canım, baya bol jilet vuruyor yanicanım hiç mi çıkmıyor bu arada:26:, az çıkıyorsa bol bol jilet vursun çoğalır belkim :44:
kıyamam olsunbenimki baya kılsız canımaileden gelen bişey, kuzeninde daha bile az var. çıkıyo ama çok az. hele yanağının belirli kısımlarında hiç yok
erken daha kıss sabah erken mı kalktınnuykum geldi benim ya niye oyle olduki :26:
inşallah yaaevet dediğin dogru ama biraz alttan alacaksın karşı taraf sinirliyken falann ama herşeye rağmen sevdiğinle uyumak paha biçilemezdirrr ay cok heveslendım şimdiii kendımı tutamayıp benımkine baskı yapıcam diye korkuyorummm
napalım kızz doyamıyoruz sohbet etmeyee sizde dün gece baya muhabbet etmişsiniz benden sonraa okudum hepsinii
erken daha kıss sabah erken mı kalktınn
öyle oldu tavuk gibi erkenden yattın ne edek bizde coştuk
bu arada beni senden başka kimse görmedi
kıyamam olsunyaa erkekler için ne rahat bu kıl tüy meseleleri yaaa biz yandıkk evlenincee
aman almıyımmm zaten çalışıyoda yoruluyoo kızar şimdiiewett canımm evlilik çok sorumluluk var
birlikte uyumak bana güven hissetiriyorr çok güzeldiir
hahaha hadi baskı yap ona :))
sen kendinimi gosterttin semiramise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?