Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım benim çok tşk ederim darısı sana başına )
olumsuz yanları vs..aklıma gelmiyor gelirse yazıcam söz :)
şuan çok uykum geldii yarın işeeee pooffff
amiin cümlemizin inşallah çok sağol
uğra yine mutlaka bekleriz, evlilerden de deneyimlerini dinlemek işimize gelir yani
görüşmek üzeree

az çıkıyor canım, baya bol jilet vuruyor yani ama gene de belirli yerlerde hiç yok, az biraz var işte

çıkan kadarıyla idare et canım artık aman şaka bi yana da bunlar ufak ayrıntılar tabi tatlım,kılsızlık da güzel bir taraftan bakınca

yandık ama bizde her ay ağddacıya gideriz canım kolaylık varken yanipürü pak yapar bizi kaymak gibi yumuşacık
yapıcaz her ay ağdamızıda onu yapabilmek ıcın o tüylerin uzaması gerek yavrumm onu napıcaz aman tüylerim çıktı açma dokunma mı dicezz

yapıcaz her ay ağdamızıda onu yapabilmek ıcın o tüylerin uzaması gerek yavrumm onu napıcaz aman tüylerim çıktı açma dokunma mı dicezz

o kadarcıktan utanmayız heralde ya mecburuz artık yani deriyi kesip içinden tüyleri toplayamıcağımıza göre ya koltuk altı da çok kötü duruyor o şekil hadi diğerini tolere edilebilir ama

o kadarcıktan utanmayız heralde ya mecburuz artık yani deriyi kesip içinden tüyleri toplayamıcağımıza göre ya koltuk altı da çok kötü duruyor o şekil hadi diğerini tolere edilebilir ama
sorma valla koltuk altıma makine yapıyorum benn onları kısacıkkende alıyo makinee ama aşağı kısımı napıcamm bilmiyorumm

pöff erkekler ne rahat bu konuda.
en iyisi iğneli epilasyon aslında da, bi memnun kalan, tamamen biten göremedik

ahhh kızlarr ahhhh işte sacımın oncesı ve sonrası bana acık renk yakısıyodu b.k vardıda gittim kararttım kendımı herkes saclarıma ımrenırdı kızlar mahvoldum ben bide bu beyaz sabunlarla kabartma tozlarıyla ugrasıp akıttıgım halım daha karaydı
kızlar sızce eskısı gıbı guzel olabılır mıyım eskıye donebılır mıyım

Eklentiler

• $101_0027.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf1122.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…