- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.841
umarım sabahları bol bol öpüşmeden önce dişlerinizi fırçalıyorsunuzdur malum sabahları ağız kokar
anlamadım kıs bende senı ne zaman gördümmöyle oldu tavuk gibi erkenden yattın ne edek bizde coştuk
bu arada beni senden başka kimse görmedi
kıyamam canım ya rahatsız mısınn sakinleştirici ilaçlar uyku yapar genelde öyle bişey mi kullanıyosunnyok valla ilac kullanıyom heralde o uyku getirdi ama yatmam daha
anlamadım kıs bende senı ne zaman gördümm
amiin cümlemizin inşallah çok sağolcanım benim çok tşk ederim darısı sana başına)
olumsuz yanları vs..aklıma gelmiyor gelirse yazıcam söz :)
şuan çok uykum geldii yarın işeeee pooffff
az çıkıyor canım, baya bol jilet vuruyor yaniama gene de belirli yerlerde hiç yok, az biraz var işte
kıyamam canım ya rahatsız mısınn sakinleştirici ilaçlar uyku yapar genelde öyle bişey mi kullanıyosunn
yapıcaz her ay ağdamızıda onu yapabilmek ıcın o tüylerin uzaması gerek yavrumm onu napıcaz aman tüylerim çıktı açma dokunma mı dicezzyandık ama bizde her ay ağddacıya gideriz canım kolaylık varken yanipürü pak yapar bizi kaymak gibi yumuşacık
hahahaa aynen bazen beni rahatsız eder bazen de etmiyoo karışık yaaanii hemen patt diye öper
eheuehhu
ya sen konuştun ya ben gelince ilk ondan dedim
anladım kuzum geçmiş olsun bende hap kullanıyorum yaa 2 bucuk aydr adet olmadımm annemle söktürücü hap aldık mecburryok cnm mide hapları valla nevrim dondu hergun hergun icmektenyan etkileri sanırım uyku yapıyo
yapıcaz her ay ağdamızıda onu yapabilmek ıcın o tüylerin uzaması gerek yavrumm onu napıcaz aman tüylerim çıktı açma dokunma mı dicezz
aa şimdi anladım tatlımm bende diyorum görmedimde nerden çıktııya sen konuştun ya ben gelince ilk ondan dedim
yandık ama bizde her ay ağddacıya gideriz canım kolaylık varken yanipürü pak yapar bizi kaymak gibi yumuşacık
hiiii bizde sandık ki kendini gosterdin
sorma valla koltuk altıma makine yapıyorum benn onları kısacıkkende alıyo makinee ama aşağı kısımı napıcamm bilmiyorummo kadarcıktan utanmayız heralde ya mecburuz artık yani deriyi kesip içinden tüyleri toplayamıcağımıza göre ya koltuk altı da çok kötü duruyor o şekil hadi diğerini tolere edilebilir ama
yaa iyi güzel ama ağdacıya gidene kadar napcook pekii
o kadarcıktan utanmayız heralde ya mecburuz artık yani deriyi kesip içinden tüyleri toplayamıcağımıza göre ya koltuk altı da çok kötü duruyor o şekil hadi diğerini tolere edilebilir ama
sorma valla koltuk altıma makine yapıyorum benn onları kısacıkkende alıyo makinee ama aşağı kısımı napıcamm bilmiyorumm
kıllarınızla barışın kızım belki daha sexi olucak öyle ne biliyosunuz erkek gözüyle tabi
ama koltuk altı estetik durmuyo harbi ya onu napcaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?