- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.881
yuuuhsexi gelecek başka şey mi bulamamışlar be:18:
niye korkuyorsun başka yerleri koklayandan korkmıcaksında ondan mı korkucaksın bu bir gerçek canım
ya kimi erkek karısının ter kokusunu çok beğenirmiş mesela kimi kadında kocasının terini hoş bulurmuş bunlar cinsel yönleri işte evliliğin ve gerçekler artık evlenince görücez sexi mi gelcek gelmicek mi
kızım baska yerimide koklamasın koklamak deyince aklıma filmlerdeki kadın kulotlarını koklayan sapıklar geliyor
koltuk altını opup koklıycak kdr fantezi manyagı bir adam bulmamak lazım ozmn
canım bende farkındayım cok gergın oldugunu acele karar verme üzülürsün sonraa sanmıyorum fingirdeştiğini ilişki durumunuz falan vardır zaten facede dmi :26:mecbur akmasını beklıcem zaten aktıgı gıbı eskıye dönüş ama bana mecburen 1 ay beklemek koyuyo.erkek arkadasımla gorusmek bıle ıstemıyorum resmen.onada gıcık kapıyom zaten facede karılarla fıngırdeşio bıdaa aramıcam hatta onu ewet cok sınırlııyım resmen karar werdım bıttı
sen niye elalemin adamlarını getiriyorsun aklına ya burda eşimizden bahsediyoz öyle düşünürsen sapıkca gelir tabi
ayrıca kocanın senin külotunu koklamıcağını mı sanıyorsun sen
enemmm bizzatkoltuk altı kokusundan haz alan adamıda ılk defa duydum
kızlar adetım yaklasıyo cok gergınım ben yaaaa:18:
buarada bn ayda 1 ağda yapıyom haydeeee yeterde artar bıle
aman ya oyle yakalarsam sogurum ben o adamdanayyy dusenmiyorum o halde
ayyyyyy çok iğrençççççsen niye elalemin adamlarını getiriyorsun aklına ya burda eşimizden bahsediyoz öyle düşünürsen sapıkca gelir tabi
ayrıca kocanın senin külotunu koklamıcağını mı sanıyorsun sen
canım bende farkındayım cok gergın oldugunu acele karar verme üzülürsün sonraa sanmıyorum fingirdeştiğini ilişki durumunuz falan vardır zaten facede dmi :26:
belki o anda koklar ve sende yakalamazsın bizzat karşında gerçekleşir olay odadan mı kaçıcaksın sen o zaman
ayyyyyy çok iğrenççççç
yok bacım yok ilişki durumu felan yok ilişkisi yokta yazmıyo hiç bişi yok bndede yok.ciddiyete bınmeden yapmadık.bi kere yaptrdm snra kaldırdı akrabalar sormus hep ailesi felan bılıyor tanıscaz ama iştee
canım aceleyle böyle ciddi bir karar verme, nasıl fingirdeşiyor ki hem, napıyor:26: o kadın paylaştıklarını beğendi diye mi diyorsun:26:
çok enteresan bişi duymuştum arklarımdan. cilt bakımı bölümü okdum bn staj yaparken arklarla konuşuyoruz nasıl geçti falan filan. bazı kadınlar paket bölgelerine kalp şekli verdiriyolarmış. düşünün o kalp şekli tüylerden ibaret iğğğreçççç:2:
kızar ben odun sewgılıme tekmeyı atacam yenı hoş romantık koltuk altı kokumdan bıle haz alacak benı ilgi manyagı yapacak bı herıf bulacam sonunda o olacak.bnmkıde facede moruk karılarla begenı butonlarını tuşlasın dursun allahın morukları
kızar ben odun sewgılıme tekmeyı atacam yenı hoş romantık koltuk altı kokumdan bıle haz alacak benı ilgi manyagı yapacak bı herıf bulacam sonunda o olacak.bnmkıde facede moruk karılarla begenı butonlarını tuşlasın dursun allahın morukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?