Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızım baska yerimide koklamasın koklamak deyince aklıma filmlerdeki kadın kulotlarını koklayan sapıklar geliyor

sen niye elalemin adamlarını getiriyorsun aklına ya burda eşimizden bahsediyoz öyle düşünürsen sapıkca gelir tabi
ayrıca kocanın senin külotunu koklamıcağını mı sanıyorsun sen

canım bende farkındayım cok gergın oldugunu acele karar verme üzülürsün sonraa sanmıyorum fingirdeştiğini ilişki durumunuz falan vardır zaten facede dmi :26:

enemmm bizzatkoltuk altı kokusundan haz alan adamıda ılk defa duydum

haz almıyor baştan çıkıyor bacı ya
bilmiyorum valla bende duyduklarımı söylüyorum bende başta inanmadım ama baya ciddiydi söyleyen kişiler yani evli bacılarımız
sonuçta her erkek bir değil kimiside başka şeylerden hoşlanır onun ki hoşlanıyor diye bizimkilerde aynı mı olucak sanki

kızlar adetım yaklasıyo cok gergınım ben yaaaa:18:

buarada bn ayda 1 ağda yapıyom haydeeee yeterde artar bıle

canım aceleyle böyle ciddi bir karar verme, nasıl fingirdeşiyor ki hem, napıyor:26: o kadın paylaştıklarını beğendi diye mi diyorsun:26:

sen niye elalemin adamlarını getiriyorsun aklına ya burda eşimizden bahsediyoz öyle düşünürsen sapıkca gelir tabi
ayrıca kocanın senin külotunu koklamıcağını mı sanıyorsun sen
ayyyyyy çok iğrenççççç
canım bende farkındayım cok gergın oldugunu acele karar verme üzülürsün sonraa sanmıyorum fingirdeştiğini ilişki durumunuz falan vardır zaten facede dmi :26:

yok bacım yok ilişki durumu felan yok ilişkisi yokta yazmıyo hiç bişi yok bndede yok.ciddiyete bınmeden yapmadık.bi kere yaptrdm snra kaldırdı akrabalar sormus hep ailesi felan bılıyor tanıscaz ama iştee

sende kendi arkadaslarının yaptıklarını begen yorum yap o deli olsun

canım aceleyle böyle ciddi bir karar verme, nasıl fingirdeşiyor ki hem, napıyor:26: o kadın paylaştıklarını beğendi diye mi diyorsun:26:

evet sırf onun ıcın bukadar kızdım .. canm o kadın bnm sewgılımın her paylastıgı seyı begenıyor demek kı yuz buluyor. tepem cok atık bebeım cok gergınım galıba belkı buyutulcek bişi deil ama oyle işte:26:

kızar ben odun sewgılıme tekmeyı atacam yenı hoş romantık koltuk altı kokumdan bıle haz alacak benı ilgi manyagı yapacak bı herıf bulacam sonunda o olacak.bnmkıde facede moruk karılarla begenı butonlarını tuşlasın dursun allahın morukları

çok enteresan bişi duymuştum arklarımdan. cilt bakımı bölümü okdum bn staj yaparken arklarla konuşuyoruz nasıl geçti falan filan. bazı kadınlar paket bölgelerine kalp şekli verdiriyolarmış. düşünün o kalp şekli tüylerden ibaret iğğğreçççç:2:

böğğğ asıl bu iğrençç işte koku falan fos kaldı bunun yanında iğrenç

bende istiyorum romantik ağzımını içine baksın ben konuşurken çok ilgilensin ipi benim ellerimde olsun gözü benden başkasını görmesin

güldürdün beniii ayy iğrenc ama yaa koltuk altının kokusundan kim haz alabilir kiiii :26: ya senin aklında daha cok soru işaretleri olsun istemem ama sevgilin senden büyüktü diye hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyosam mesleği falan var yanı koskoca erkek neden akrabalarından çekiniyo kii ayrıca ciddiyete binmesine gerek yokk ilişkisi var olarak yapsanız olurdu diye düşünüyorumm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…