- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.861
evet bak güzel söyledin gwencimkoltuk altı koltuk altında kalıyoonemli olan acıkda olan yerler
ahhh kızlarr ahhhh işte sacımın oncesı ve sonrası bana acık renk yakısıyodu b.k vardıda gittim kararttım kendımı herkes saclarıma ımrenırdı kızlar mahvoldum ben bide bu beyaz sabunlarla kabartma tozlarıyla ugrasıp akıttıgım halım daha karaydı
kızlar sızce eskısı gıbı guzel olabılır mıyım eskıye donebılır mıyım
koltuk altı koltuk altında kalıyoonemli olan acıkda olan yerler
kıllarınızla barışın kızım belki daha sexi olucak öyle ne biliyosunuz erkek gözüyle tabi
ama koltuk altı estetik durmuyo harbi ya onu napcaz ya
ahhh kızlarr ahhhh işte sacımın oncesı ve sonrası bana acık renk yakısıyodu b.k vardıda gittim kararttım kendımı herkes saclarıma ımrenırdı kızlar mahvoldum ben bide bu beyaz sabunlarla kabartma tozlarıyla ugrasıp akıttıgım halım daha karaydı
yeni saç rengınde bence gayet güzelll tam olarak ne renk boyamıştın canım numarası kaçtı :26: dediğim gibi eğer gerçekten içine sinmediyse kuaföre git saçlarını eski haline çevirir tekrar tabi saçların yanabilir orası ayrı konu göze alırım diyosannahhh kızlarr ahhhh işte sacımın oncesı ve sonrası bana acık renk yakısıyodu b.k vardıda gittim kararttım kendımı herkes saclarıma ımrenırdı kızlar mahvoldum ben bide bu beyaz sabunlarla kabartma tozlarıyla ugrasıp akıttıgım halım daha karaydı
sen kollarını kocanın karşısında hiç kaldırmıcaksın sanırım
en iyisi ışığı kapatmak o zaman ohh bişicik görülmez ama hissedilir işte tüyler
herşeyimle barışabilirim ama kıllarımla aslaaa
sexi bulsa ne güzel olur valla
dediğin gibi koltukaltının kurtuluşu yok, onu da sexü bulamazlar herhaldeartık bioder, lazer, iğneli.. bakcaz bi çaresine
sindik bisi dicem neyse saat gec soyleyebilirimevde gunluk dolasırken ederken kısa kollu giyerim ozel zamanlarda da zaten baska yere dikkat etcek onemli degil koltuk altı falan onemli yer altlarda kalıyo yani ilk adım onları halletmek koltuk altını falan salla
sindik bisi dicem neyse saat gec soyleyebilirimevde gunluk dolasırken ederken kısa kollu giyerim ozel zamanlarda da zaten baska yere dikkat etcek onemli degil koltuk altı falan onemli yer altlarda kalıyo yani ilk adım onları halletmek koltuk altını falan salla
bende sana bişi diyim o zaman
kimi erkeklerin karısının koltuk altını koklamayı sevdiklerini sevişirken ve müthiş haz aldıklarını biliyor musun sen duydum bunu ve yeminler ettiler çekici geliyor kocama diye bunuda bi kaç tanıdığımdan duymuştum
bende sana bişi diyim o zaman
kimi erkeklerin karısının koltuk altını koklamayı sevdiklerini sevişirken ve müthiş haz aldıklarını biliyor musun sen duydum bunu ve yeminler ettiler çekici geliyor kocama diye bunuda bi kaç tanıdığımdan duymuştum
korkarım oyle adamdan len
ama altlara geçmeden önce üstten başlamayacak mı bu adam kuzum
niye korkuyorsun başka yerleri koklayandan korkmıcaksında ondan mı korkucaksın bu bir gerçek canım
çok tatlısın yaaah kızlar fıstık gıbı sacları b.k ettım bnde aptalııgıma yanıyorm zaten şeytan durttu sankı. bacılar kamerada acık cıkmıs daha koyu aslında bıldgın sıyah hatta.canm palette nın 4-0 ı bu.aman dıyım canm cok kara oluyo deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?