Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

cok koyu olmamıski hem acılır bu renk merak etme

kıllarınızla barışın kızım belki daha sexi olucak öyle ne biliyosunuz erkek gözüyle tabi
ama koltuk altı estetik durmuyo harbi ya onu napcaz ya

herşeyimle barışabilirim ama kıllarımla aslaaa
sexi bulsa ne güzel olur valla
dediğin gibi koltukaltının kurtuluşu yok, onu da sexü bulamazlar herhalde artık bioder, lazer, iğneli.. bakcaz bi çaresine

ayyy saçların pek bi güzel renkmişti neden bozdun ya canım

yeni saç rengınde bence gayet güzelll tam olarak ne renk boyamıştın canım numarası kaçtı :26: dediğim gibi eğer gerçekten içine sinmediyse kuaföre git saçlarını eski haline çevirir tekrar tabi saçların yanabilir orası ayrı konu göze alırım diyosann

sen kollarını kocanın karşısında hiç kaldırmıcaksın sanırım
en iyisi ışığı kapatmak o zaman ohh bişicik görülmez ama hissedilir işte tüyler

sindik bisi dicem neyse saat gec soyleyebilirim evde gunluk dolasırken ederken kısa kollu giyerim ozel zamanlarda da zaten baska yere dikkat etcek onemli degil koltuk altı falan onemli yer altlarda kalıyo yani ilk adım onları halletmek koltuk altını falan salla

canım ben de simsiyah falan sandım, çok da koyu değil ki bu.:26: ama eski rengini çok beğendim hakkaten, eskiye de dönebilirsin biraz daha aktıktan sonra

herşeyimle barışabilirim ama kıllarımla aslaaa
sexi bulsa ne güzel olur valla
dediğin gibi koltukaltının kurtuluşu yok, onu da sexü bulamazlar herhalde artık bioder, lazer, iğneli.. bakcaz bi çaresine

koltuk altına bi çare bulmamız lazım evet,koltuk altını bulmuyorlarmış ama genital bölgeyi buluyormuş kimisi sexi yani daha çekici buluyormuş kimisi evli arkadaşlarım dan duydum bunu ciddiyim inanamasamda

bende sana bişi diyim o zaman
kimi erkeklerin karısının koltuk altını koklamayı sevdiklerini sevişirken ve müthiş haz aldıklarını biliyor musun sen duydum bunu ve yeminler ettiler çekici geliyor kocama diye bunuda bi kaç tanıdığımdan duymuştum

Son düzenleme:

ama altlara geçmeden önce üstten başlamayacak mı bu adam kuzum

ah kızlar fıstık gıbı sacları b.k ettım bnde aptalııgıma yanıyorm zaten şeytan durttu sankı. bacılar kamerada acık cıkmıs daha koyu aslında bıldgın sıyah hatta.canm palette nın 4-0 ı bu.aman dıyım canm cok kara oluyo deneme

yuuuh sexi gelecek başka şey mi bulamamışlar be:18:

mecbur akmasını beklıcem zaten aktıgı gıbı eskıye dönüş ama bana mecburen 1 ay beklemek koyuyo.erkek arkadasımla gorusmek bıle ıstemıyorum resmen.onada gıcık kapıyom zaten facede karılarla fıngırdeşio bıdaa aramıcam hatta onu ewet cok sınırlııyım resmen karar werdım bıttı

çok tatlısın yaa çok kara oluyo deneme diyo bide kıs ben kara gibi olsun istiyorum zatenn bir iki haftaya kadar açılır ama eski rengine dönmez bunu ancak bi kuaför halleder cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…