Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kuzucum şu an hassas ve de gergin olduğun için çok batıyor gözüne, hele şu adet dönemin bi geçsin o zaman düşünürüz
sevgilin onun paylaştıklarını beğenmiyorsa bir sorun yok bence:26:

ay bu cok komikkkk

canım biz eskıden aynı ıs yerınde calısıyorduk ben muhasebe bolumundeydım zaten ordan tanısıyoruz cok dedıkodu oldu bırazda bende ıstemıyorum aslında milletin agzına laf wermek ne zamankı yuzuklerı takarız ozaman cumle aleme reklam yaparız zaten..ama kendını bılmez kadınlar cıkınca ilişki durumunu belırtmesı ıyı olurdu dııe dusunuyorum yalan deil.öyle desem bana guwenmıyor musun dıyecek.off bilmıyorum cnım.onumuzdekı ay ailesı gelıcek bnı tanıstırıcak ewlılıkten felan konusuluyor ama ınan aklımda süphelerım var hala.bazen okadar sınır oluyorumkı sewdıgıne bıle ınanmıyorum
kuzucum şu an hassas ve de gergin olduğun için çok batıyor gözüne, hele şu adet dönemin bi geçsin o zaman düşünürüz
sevgilin onun paylaştıklarını beğenmiyorsa bir sorun yok bence:26:

yok o begenmıyor canm.bnmkılerı begenır ama seyrekte olsa

her şeye rağmen evlilik kesinlikle sevgililikten daha güzeldir bence mutluluklar dilerim. darısı başımıza kızlar

zaten bana face kullanmak çok saçma geliyor özellikle ilişkileri çok yıpratıyor kendimden biliyorum az kıskançlık krizlerine girmedim ben o face yüzünden kapat dedim kapatmadı hala görüyorum kız arkadaşlarıyla kakari kikiri orda

anladım cnm ben sevgilin istemedi sanmıştımm ortak kararınızsa bişey diyemem tabii evet eğer bundan sonra şifresini falan istersen güvenmediğini düşünecektir..ama baksana senınle de ne kadar ciddi ailesiyle tanıstıracakmışş evlilik için adımlara yaklastınız demektirr

yüz buluyor deyince ben de sevgilin de onun yazdıklarını beğeniyor sandım. o zaman hiç büyütme bence canım, kız kendi çapında takılsın

hem nasıl yıpratıyor yaaaa kac kere sınır krızı gecırıp paranoya yaptım ben o face yuzunden be anam psıkopata bağlatıyor ınsanı

ne lanet bişi şu facebook yaa
zaten son yıllarda ayrılığa en çok sebebiyet veren şeylerden biriymiş.
bizim var ama hiç kullanmıyoruz desem yeridir, benimki arada gs'yle ilgili şeyler paylaşır, onu da bi kız gelip beğenemez yani
En iyisi kökten kapatmak şu mereti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…