- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.901
böğğğ asıl bu iğrençç işte koku falan fos kaldı bunun yanında iğrenç
çok enteresan bişi duymuştum arklarımdan. cilt bakımı bölümü okdum bn staj yaparken arklarla konuşuyoruz nasıl geçti falan filan. bazı kadınlar paket bölgelerine kalp şekli verdiriyolarmış. düşünün o kalp şekli tüylerden ibaret iğğğreçççç:2:
evet sırf onun ıcın bukadar kızdım .. canm o kadın bnm sewgılımın her paylastıgı seyı begenıyor demek kı yuz buluyor. tepem cok atık bebeım cok gergınım galıba belkı buyutulcek bişi deil ama oyle işte:26:
böğğğ asıl bu iğrençç işte koku falan fos kaldı bunun yanında iğrenç
ay bu cok komikkkkçok enteresan bişi duymuştum arklarımdan. cilt bakımı bölümü okdum bn staj yaparken arklarla konuşuyoruz nasıl geçti falan filan. bazı kadınlar paket bölgelerine kalp şekli verdiriyolarmış. düşünün o kalp şekli tüylerden ibaret iğğğreçççç:2:
kızlar aranızda sevgilisi kova burcu olan var mıııı
canım biz eskıden aynı ıs yerınde calısıyorduk ben muhasebe bolumundeydım zaten ordan tanısıyoruz cok dedıkodu oldu bırazda bende ıstemıyorum aslında milletin agzına laf wermek ne zamankı yuzuklerı takarız ozaman cumle aleme reklam yaparız zaten..ama kendını bılmez kadınlar cıkınca ilişki durumunu belırtmesı ıyı olurdu dııe dusunuyorum yalan deil.öyle desem bana guwenmıyor musun dıyecek.off bilmıyorum cnım.onumuzdekı ay ailesı gelıcek bnı tanıstırıcak ewlılıkten felan konusuluyor ama ınan aklımda süphelerım var hala.bazen okadar sınır oluyorumkı sewdıgıne bıle ınanmıyorumgüldürdün beniii ayy iğrenc ama yaa koltuk altının kokusundan kim haz alabilir kiiii :26: ya senin aklında daha cok soru işaretleri olsun istemem ama sevgilin senden büyüktü diye hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyosam mesleği falan var yanı koskoca erkek neden akrabalarından çekiniyo kii ayrıca ciddiyete binmesine gerek yokk ilişkisi var olarak yapsanız olurdu diye düşünüyorumm :26:
kuzucum şu an hassas ve de gergin olduğun için çok batıyor gözüne, hele şu adet dönemin bi geçsin o zaman düşünürüz
sevgilin onun paylaştıklarını beğenmiyorsa bir sorun yok bence:26:
nikah tarihi belirledinz mi?? evlilik çok güzel birşey her şey mükemmel geçti,hala da mükemmelevlendikten sonra sabah öpüşerek işe gidiyoruz iş yerindeyken sürekli msjlaşıyoruz çabuk akşam olsun çok özledim seni falan böle günler geçti heyecanlı heyecanlı filan.. zaman geçince alıştık özlem fazla filan kalmıyor ama bazen birden çok özlüyoruz
sevgili dönemindeyken sürekli heyecan,bol bol özlem,24 saat mesajlaşma,ne varsa sürekli konuşup durmak filan şimdi yavaş yavaş değişiyor alıştık evlilik çok farklı bi duygu..
aşk,sevgi devam ediyor tabii ki
evet kuzum kova bi kova sevgilisi olan daha varsa soracaktım karakterinii benımki kadar herseyden cok cabuk bunalıyomu falan diyesenin ki kova burcu sanırım belli oldu
canım biz eskıden aynı ıs yerınde calısıyorduk ben muhasebe bolumundeydım zaten ordan tanısıyoruz cok dedıkodu oldu bırazda bende ıstemıyorum aslında milletin agzına laf wermek ne zamankı yuzuklerı takarız ozaman cumle aleme reklam yaparız zaten..ama kendını bılmez kadınlar cıkınca ilişki durumunu belırtmesı ıyı olurdu dııe dusunuyorum yalan deil.öyle desem bana guwenmıyor musun dıyecek.off bilmıyorum cnım.onumuzdekı ay ailesı gelıcek bnı tanıstırıcak ewlılıkten felan konusuluyor ama ınan aklımda süphelerım var hala.bazen okadar sınır oluyorumkı sewdıgıne bıle ınanmıyorum
yok o begenmıyor canm.bnmkılerı begenır ama seyrekte olsa
anladım cnm ben sevgilin istemedi sanmıştımm ortak kararınızsa bişey diyemem tabiicanım biz eskıden aynı ıs yerınde calısıyorduk ben muhasebe bolumundeydım zaten ordan tanısıyoruz cok dedıkodu oldu bırazda bende ıstemıyorum aslında milletin agzına laf wermek ne zamankı yuzuklerı takarız ozaman cumle aleme reklam yaparız zaten..ama kendını bılmez kadınlar cıkınca ilişki durumunu belırtmesı ıyı olurdu dııe dusunuyorum yalan deil.öyle desem bana guwenmıyor musun dıyecek.off bilmıyorum cnım.onumuzdekı ay ailesı gelıcek bnı tanıstırıcak ewlılıkten felan konusuluyor ama ınan aklımda süphelerım var hala.bazen okadar sınır oluyorumkı sewdıgıne bıle ınanmıyorum
canım biz eskıden aynı ıs yerınde calısıyorduk ben muhasebe bolumundeydım zaten ordan tanısıyoruz cok dedıkodu oldu bırazda bende ıstemıyorum aslında milletin agzına laf wermek ne zamankı yuzuklerı takarız ozaman cumle aleme reklam yaparız zaten..ama kendını bılmez kadınlar cıkınca ilişki durumunu belırtmesı ıyı olurdu dııe dusunuyorum yalan deil.öyle desem bana guwenmıyor musun dıyecek.off bilmıyorum cnım.onumuzdekı ay ailesı gelıcek bnı tanıstırıcak ewlılıkten felan konusuluyor ama ınan aklımda süphelerım var hala.bazen okadar sınır oluyorumkı sewdıgıne bıle ınanmıyorum
evet kuzum kova bi kova sevgilisi olan daha varsa soracaktım karakterinii benımki kadar herseyden cok cabuk bunalıyomu falan diye
kova burcu tanımam sewgılımde olmadı ama mehmet alı erbılle serdar ortac kova burcu bebeım pek ıyı refereanslar deil ama idare et
hadı ya ama olsun benımki çapkın değill inşallahta bundan sonrada değişmezz hiç sevmem mehmet ali erbiliikova burcu tanımam sewgılımde olmadı ama mehmet alı erbılle serdar ortac kova burcu bebeım pek ıyı refereanslar deil ama idare et
zaten bana face kullanmak çok saçma geliyor özellikle ilişkileri çok yıpratıyor kendimden biliyorum az kıskançlık krizlerine girmedim ben o face yüzünden kapat dedim kapatmadı hala görüyorum kız arkadaşlarıyla kakari kikiri orda
evet benımkıde cok inatçıı ama kinci değill Allahtan siniri hemen gelir geçerrkova burcu bir akrabamız var ordan biliyorum çok inatçı ve kinci bir yapıya sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?