- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.921
hem nasıl yıpratıyor yaaaa kac kere sınır krızı gecırıp paranoya yaptım ben o face yuzunden be anam psıkopata bağlatıyor ınsanı
neden kıs eskilerden biri falan mı kovaydııkova erkegi dedinmi kacıcan ordan
hem nasıl yıpratıyor yaaaa kac kere sınır krızı gecırıp paranoya yaptım ben o face yuzunden be anam psıkopata bağlatıyor ınsanı
neden kıs eskilerden biri falan mı kovaydıı
evet benımkıde cok inatçıı ama kinci değill Allahtan siniri hemen gelir geçerr
siyah renk karardırr sonrasında açık renk bi ayakkabı giyip rahatlıyosunn..biraz zorluklardan sonra vereceğin bi karardan sonra çok rahatlayacaksınn benım düşüncem bu canımmkızlar sıze ruyamı anlatıcam yorum yapın
ruyamda sevgılımle evlendık ama gelınlıgım eskıydı sacımı bıle kendım yapmıstım okadar telaslıydım kı.ayakkabılarım sıyahtı cok uzulmustum ve sonra ablam krem rengı bır ayakkabı verdıde oyle rahatladım ve nıkah kıyıldı ayagına basmayı unuttum snra uzuldum felan oyledydı ıste hayırlı mı sızce?
kızlar sıze ruyamı anlatıcam yorum yapın
ruyamda sevgılımle evlendık ama gelınlıgım eskıydı sacımı bıle kendım yapmıstım okadar telaslıydım kı.ayakkabılarım sıyahtı cok uzulmustum ve sonra ablam krem rengı bır ayakkabı verdıde oyle rahatladım ve nıkah kıyıldı ayagına basmayı unuttum snra uzuldum felan oyledydı ıste hayırlı mı sızce?
senınkınınde mi burcu kovaydııinatçı erkeklerden nefret ederim diyordum başıma geld en inatçısıyla çıktım yıllarca
nasıl birisiydii merak ettimbi tanıdık vardıda anam dusman basına
çok enteresan bişi duymuştum arklarımdan. cilt bakımı bölümü okdum bn staj yaparken arklarla konuşuyoruz nasıl geçti falan filan. bazı kadınlar paket bölgelerine kalp şekli verdiriyolarmış. düşünün o kalp şekli tüylerden ibaret iğğğreçççç:2:
siyah renk karardırr sonrasında açık renk bi ayakkabı giyip rahatlıyosunn..biraz zorluklardan sonra vereceğin bi karardan sonra çok rahatlayacaksınn benım düşüncem bu canımm
senınkınınde mi burcu kovaydııgerçi bizimkinin inadı baya kırıldıı askerden önce cok inatçıydıı artık cok sakin yükseleni balık sanırım duygusallığını falan ordan almışş
iğrenççç. ben seneye ya lazer ya iğneli birine mutlaka başlıcam. bu genç yaşımda bıktım vallahi hee kadınların en büyük derdi bence
hürremland ilk saçın süpermiş, koyudan açığa da dönmek zor ama şimdiki saçının rengi de çok koyu gelmedi bana, o yüzden onun üstüne en açık sarılardan (papatya fln) mı boyasan acaba? hem onlar açıcılı oluyo, hem açar hem sarı rengini verir belki. ama siyah değil, baya akıtmışsın belli. o yüzden tutar diye düşünüyorum.rüya tabirlerinden hiç anlamam :26: hayır olsun
hımmm oğlaklar genelde iyi olarak tabir edilir ama birazda karakter meselesiymiş sanırımmmyooo oğlak burcuydu
hımmm oğlaklar genelde iyi olarak tabir edilir ama birazda karakter meselesiymiş sanırımmm
nasıl birisiydii merak ettim
evet benımkide detaycıdır zekidir ama 4 yıldır iki yüzlülüğünü içtenpazarlıklığına şahit olmadımm o tanıdıgın baya karaktersizmişşkibirli detaycı herseyi ben bilirim en iyisiyim alıngan ictenpazarlıklı ikiyuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?