Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hem nasıl yıpratıyor yaaaa kac kere sınır krızı gecırıp paranoya yaptım ben o face yuzunden be anam psıkopata bağlatıyor ınsanı

hele ben hele ben neler yaptım ağladığımı biliyorum orda konuşmaları yüzünden hele bir konuşmasını hatırlıyorum ki hayatım boyunca unutmıcam heralde bir kız arkadaşıyla normal
ay bir samimi bir samimi neler demişler birbirlerine zannedersin ki iki kız arkadaş bu kadar da olmaz ki yaa ukala bencil yaa
o kızıda zaten yolasın geliyor uyuz pislik

kızlar sıze ruyamı anlatıcam yorum yapın

ruyamda sevgılımle evlendık ama gelınlıgım eskıydı sacımı bıle kendım yapmıstım okadar telaslıydım kı.ayakkabılarım sıyahtı cok uzulmustum ve sonra ablam krem rengı bır ayakkabı verdıde oyle rahatladım ve nıkah kıyıldı ayagına basmayı unuttum snra uzuldum felan oyledydı ıste hayırlı mı sızce?

siyah renk karardırr sonrasında açık renk bi ayakkabı giyip rahatlıyosunn..biraz zorluklardan sonra vereceğin bi karardan sonra çok rahatlayacaksınn benım düşüncem bu canımm

kötüye yorma canım rüya işte hayırdır İNŞALLAH ALLAH hayırlara çıkarsın amin

Son düzenleme:
inatçı erkeklerden nefret ederim diyordum başıma geld en inatçısıyla çıktım yıllarca
senınkınınde mi burcu kovaydıı gerçi bizimkinin inadı baya kırıldıı askerden önce cok inatçıydıı artık cok sakin yükseleni balık sanırım duygusallığını falan ordan almışş

iğrenççç. ben seneye ya lazer ya iğneli birine mutlaka başlıcam. bu genç yaşımda bıktım vallahi hee kadınların en büyük derdi bence

hürremland ilk saçın süpermiş, koyudan açığa da dönmek zor ama şimdiki saçının rengi de çok koyu gelmedi bana, o yüzden onun üstüne en açık sarılardan (papatya fln) mı boyasan acaba? hem onlar açıcılı oluyo, hem açar hem sarı rengini verir belki. ama siyah değil, baya akıtmışsın belli. o yüzden tutar diye düşünüyorum. rüya tabirlerinden hiç anlamam :26: hayır olsun

canım yaptım sarı boya aldım ertesı gun asla tutmadı bıraz daha akmasını beklemek zorundayım

kızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…