- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.941
evet benımkide detaycıdır zekidir ama 4 yıldır iki yüzlülüğünü içtenpazarlıklığına şahit olmadımm o tanıdıgın baya karaktersizmişş
kıyamam yaa çok üzüyosun kendini canımm çok huzursuzsun bunu burdan farkediyorummkızlar erkeklerın yukselenı daimöa öküzdür bu yuzden hepsı aynı b.ktur
evet ya güzel olur aslında bende merak ediyorum sizleriikızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis
bende cok inatçıyımdır yalnız biliyo musuniyiliğine iyidir canım hakkını yemiyim şimdi sadece inatlaşır yapılmasını istemediği şeylerde keçi işte
evet benımkide detaycıdır zekidir ama 4 yıldır iki yüzlülüğünü içtenpazarlıklığına şahit olmadımm o tanıdıgın baya karaktersizmişş
canım yaptım sarı boya aldım ertesı gun asla tutmadı bıraz daha akmasını beklemek zorundayım
kızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis
kac kere konustuk bı yere waramıyoruzkıyamam yaa çok üzüyosun kendini canımm çok huzursuzsun bunu burdan farkediyorummbence en yakın zamanda sevgilini karşına al aklına takılan herşeyi konuşş rahatla cvplarını al
kızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis
ben çevremde bi boğa,aslan ve ikizler erkeğinin örneklerini gördüm onlarda cok beterler yaa boğa eniştemın burcu dayak küfür içki ne ararsan varr, aslan dayımın burcuu o da kendisini imparator sanıyoo ağzı bozukk bana bile küfür etti yanii bi de ikizler o da babam oluyoo zatenn anlatmama gerek yoksenin ki için demiyorum ama
benim tanıdığımda öyle iki yüzlü,karaktersiz,kinci v e inatçıdır ve hep kendini düşünür çevresindekilere neler çektiriyor ve benim ailemde olduğundan yakından görüyorum yani hep suratı asık kendi istedikleri olmadığında neler oluyor bir görsen
ben erkeğim mesela bi kaçınızı ayarlamaya çalışıyorum şuan burda
kac kere konustuk bı yere waramıyoruz
yaa ewette buraya koyulan resımler sılınmıyo beaaa bırbırımızı faceden eklesek daha mantıklı
hımmm anlıyorum canımm hayırlısı olsun hakkında o zamannkac kere konustuk bı yere waramıyoruz
yaa ewette buraya koyulan resımler sılınmıyo beaaa bırbırımızı faceden eklesek daha mantıklı
aa silinmiyosa o kötü :26: benim face im de yok bu arada ay ne esrarengiz oldum
ben farkettim aslında caktırmıyım dedim
albume koyuverin iste bee aaaaaaaaaaa
evet ya koyun albümünüze bi resimcikkkalbume koyuverin iste bee aaaaaaaaaaa
albume koyuverin iste bee aaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?