Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar erkeklerın yukselenı daimöa öküzdür bu yuzden hepsı aynı b.ktur
kıyamam yaa çok üzüyosun kendini canımm çok huzursuzsun bunu burdan farkediyorumm bence en yakın zamanda sevgilini karşına al aklına takılan herşeyi konuşş rahatla cvplarını al

kızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis
evet ya güzel olur aslında bende merak ediyorum sizlerii

iyiliğine iyidir canım hakkını yemiyim şimdi sadece inatlaşır yapılmasını istemediği şeylerde keçi işte
bende cok inatçıyımdır yalnız biliyo musun daha önceki tartışmalarımızda sevgilim demişti bile ben kendime inatçı dıyodum sen bendende inatçısın diyee ben sinirlenirsem inat ederim ama onun dışında her zaman olumluyum denileni yaparımm

evet benımkide detaycıdır zekidir ama 4 yıldır iki yüzlülüğünü içtenpazarlıklığına şahit olmadımm o tanıdıgın baya karaktersizmişş

senin ki için demiyorum ama
benim tanıdığımda öyle iki yüzlü,karaktersiz,kinci v e inatçıdır ve hep kendini düşünür çevresindekilere neler çektiriyor ve benim ailemde olduğundan yakından görüyorum yani hep suratı asık kendi istedikleri olmadığında neler oluyor bir görsen

kızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis

ben erkeğim mesela bi kaçınızı ayarlamaya çalışıyorum şuan burda

kıyamam yaa çok üzüyosun kendini canımm çok huzursuzsun bunu burdan farkediyorumm bence en yakın zamanda sevgilini karşına al aklına takılan herşeyi konuşş rahatla cvplarını al
kac kere konustuk bı yere waramıyoruz

yaa ewette buraya koyulan resımler sılınmıyo beaaa bırbırımızı faceden eklesek daha mantıklı

ben de çok merak ediyorum yaa albüm nasıl yapılıyo :26:

ben çevremde bi boğa,aslan ve ikizler erkeğinin örneklerini gördüm onlarda cok beterler yaa boğa eniştemın burcu dayak küfür içki ne ararsan varr, aslan dayımın burcuu o da kendisini imparator sanıyoo ağzı bozukk bana bile küfür etti yanii bi de ikizler o da babam oluyoo zatenn anlatmama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…