- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.961
hahah öyle olduk kuzumbende kullanmıyorum face bende esrarengiz kaldım şuan
eee facede olmadı ozaman nası gorcez bırbırımızı hakkaten yaaa ozel mesajla resımler atalım bırbırımıze olmadı:26:
aa silinmiyosa o kötü :26: benim face im de yok bu arada ay ne esrarengiz oldum
bende kullanmıyorum face bende esrarengiz kaldım şuan
muhabbetiniz olmayanları silinya 2 dkkada gorcez be ay ne nazlı kızcelersiniz he
atın bakalım hepiniz bana resimlerinizi yavrucuklarımhahah öyle olduk kuzumben seni biliyorum atmıştık eskiden birbirimize ama unuttum şimdi, bi de baya oluyo değişmişsindir.
hee ya en mantıklısı
hahah öyle olduk kuzumben seni biliyorum atmıştık eskiden birbirimize ama unuttum şimdi, bi de baya oluyo değişmişsindir.
hee ya en mantıklısı
koymam tanıdık çıkar falan
ama ben hiç girmiyorum ki msne yaa bi tek aşkımla konusuyorum onun dışında orda karşılaşmamız imkansız gibi bişeyy albüme ne güzel 1 resim koysaydı herkes ne iyi olacaktıı :26:aslında soyle yapalım msn alalım orda konusalım toplu konusma yaparıs ulen varya kendimi msn adresi toplamaya calısan sapitik erkekler gibi hissettim
aslında soyle yapalım msn alalım orda konusalım toplu konusma yaparıs ulen varya kendimi msn adresi toplamaya calısan sapitik erkekler gibi hissettim
aslında soyle yapalım msn alalım orda konusalım toplu konusma yaparıs ulen varya kendimi msn adresi toplamaya calısan sapitik erkekler gibi hissettim
yoksa erkek olan sen misin
ben diyorum ya isteyene verebilirim msn bizim kızlar olarak tabi
aa super fıkır heeee
toplu konusmayı da acarz on numero olur wallah
snra topıgımıze gerı donerız bırbırımızı gordukten snra
tmm yavrum koy bakayım onlar bakmasınnsemiramisciiiim ben koyarım sadece sen bakarsın canımcım digerlerine gostertmiycem
aa super fıkır heeee
toplu konusmayı da acarz on numero olur wallah
snra topıgımıze gerı donerız bırbırımızı gordukten snra
sana gonderttim ama atractive mesaj kutusu dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?