Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende kullanmıyorum face bende esrarengiz kaldım şuan
hahah öyle olduk kuzum ben seni biliyorum atmıştık eskiden birbirimize ama unuttum şimdi, bi de baya oluyo değişmişsindir.
eee facede olmadı ozaman nası gorcez bırbırımızı hakkaten yaaa ozel mesajla resımler atalım bırbırımıze olmadı:26:

hee ya en mantıklısı

hahah öyle olduk kuzum ben seni biliyorum atmıştık eskiden birbirimize ama unuttum şimdi, bi de baya oluyo değişmişsindir.

hee ya en mantıklısı
atın bakalım hepiniz bana resimlerinizi yavrucuklarım benım atmama gerek yok albümde birsürü resmım varr

aslında soyle yapalım msn alalım orda konusalım toplu konusma yaparıs ulen varya kendimi msn adresi toplamaya calısan sapitik erkekler gibi hissettim

albüm silinebiliyor di mi. ay bi de bende şu an hiç foto yok. bilgisayarıma format attım, tüm resimler hard disc'te kaldı, hard disc de sevgilimde
yarın ondan alıp koyabilirim anca:26: ya da sevgilime söyleyeyim o koysun

aslında soyle yapalım msn alalım orda konusalım toplu konusma yaparıs ulen varya kendimi msn adresi toplamaya calısan sapitik erkekler gibi hissettim
ama ben hiç girmiyorum ki msne yaa bi tek aşkımla konusuyorum onun dışında orda karşılaşmamız imkansız gibi bişeyy albüme ne güzel 1 resim koysaydı herkes ne iyi olacaktıı :26:

kızlar burada profil foto yaptığım 2 resmi buldum şimdi ama 2 önemli sorum var. 1.si arkadaşlar dışındakiler görebiliyor mu?
2.si albüm silinebiliyor mu?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…