- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.981
albümü özel yap ozaman arkadaslar dışında kımse göremıyo cnm evet siliniyo resimler merak etmekızlar burada profil foto yaptığım 2 resmi buldum şimdi ama 2 önemli sorum var. 1.si arkadaşlar dışındakiler görebiliyor mu?
2.si albüm silinebiliyor mu?:26:
hosgeldın tatlımmm bizde cok sabırsızız vallakızlarr merhaba ben geldiiiimm cok sabırsız ve gerginiiimm ya, ben sevdigimin sözlüsü olmak istiyorum artık ikimizinde sahibi oldugunu anlasınlar istiyoruum yaa bu erkeklerr varyaa hicbiseyden anlamıyolarr 2 yıl olduu evde kalcam böyle gidersee
kızlarr merhaba ben geldiiiimm cok sabırsız ve gerginiiimm ya, ben sevdigimin sözlüsü olmak istiyorum artık ikimizinde sahibi oldugunu anlasınlar istiyoruum yaa bu erkeklerr varyaa hicbiseyden anlamıyolarr 2 yıl olduu evde kalcam böyle gidersee
evet anlamıyorlar tabi çünkü odunlar
2 yılda evde kalınıyorsa ben 4,5 yılımı verdim tuzlasınlar beni birde sonunda terkedildim süper oldu
kıyamam kötü olmussundur bayaa pekı neden sevgilin söze yanaşmıyo bunu acıkladımı hiç :26:bugün bi gümüscüye girdik küpe aldım kendime tezgaha söz yüzüklerini cıkarp koymuslar bi cift yüzük begeniyo kendine
kız ne kadar heyecanlıı mutlu agzı kulaklarında resmen, ters ters baktım sevgilime,
kızın önünden cektim aldım yüzükleri tam bitanesini elime takıp deniycem bnimkii hayırdır bebegim diye gülmeye basladı anladı gene krize girdiğimi, sus ve çık cabukk dedim ay köpürüyorum sinirden
Canım cok üzüldm yaa 4bucuk yıl nası cöpe atılır bi anda :/
albümü özel yap ozaman arkadaslar dışında kımse göremıyo cnm evet siliniyo resimler merak etme
bak tatlım 7/24 bakkkpeki kızlarr yüklüyorum o zaman, bakana bakarım ama
kıyamam kötü olmussundur bayaa pekı neden sevgilin söze yanaşmıyo bunu acıkladımı hiç :26:
çok güzel bir çırpıda atıverdi
anlıyorumm inşallah en yakın zamanda istediğin olur cnmm evet söz verdiyse yapması lazım ama bekle biraz daha belki sürpriz falan yaparrtatlım yanasıyoda oyalayıp duruyo, para biriktirmiyo anca alkole benzinee 100 200 veriyo günlük sorumsuz yani ona sinirleniyorum.
Gümüscüden cıktıgımzda özel yaptırıyorum ikimizzede benmki gümüs, seninki atın olcak erkege atın haram biliyosun dedi haa tabii seneye yaptırırsın artık ddim, yüzük takalım diyede o söylemisti bikac hfta önce zaten 1 yıldır yalvarıyodum, hep ümitlendiriyo hevesim kursagımda kalıyo sorunda bu(
anlatmak istersen dinlerim cnm :/
ben bitek kk da derdimi payasınca rahatlıyorum belki sanada iyi gelir
anlıyorumm inşallah en yakın zamanda istediğin olur cnmm evet söz verdiyse yapması lazım ama bekle biraz daha belki sürpriz falan yaparr
lan bı tek gwencooper yazmıs msnını herkes sokulsun cabıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?