Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar burada profil foto yaptığım 2 resmi buldum şimdi ama 2 önemli sorum var. 1.si arkadaşlar dışındakiler görebiliyor mu?
2.si albüm silinebiliyor mu?:26:
albümü özel yap ozaman arkadaslar dışında kımse göremıyo cnm evet siliniyo resimler merak etme

kızlarr merhaba ben geldiiiimm cok sabırsız ve gerginiiimm ya, ben sevdigimin sözlüsü olmak istiyorum artık ikimizinde sahibi oldugunu anlasınlar istiyoruum yaa bu erkeklerr varyaa hicbiseyden anlamıyolarr 2 yıl olduu evde kalcam böyle gidersee

hosgeldın tatlımmm bizde cok sabırsızız valla bende senın gibi düşünmeye başladım bizim evlilik işi 3 seneyi kesin bulacakta fazlasını bilmiyorummm

evet anlamıyorlar tabi çünkü odunlar
2 yılda evde kalınıyorsa ben 4,5 yılımı verdim tuzlasınlar beni birde sonunda terkedildim süper oldu

bugün bi gümüscüye girdik küpe aldım kendime tezgaha söz yüzüklerini cıkarp koymuslar bi cift yüzük begeniyo kendine
kız ne kadar heyecanlıı mutlu agzı kulaklarında resmen, ters ters baktım sevgilime,
kızın önünden cektim aldım yüzükleri tam bitanesini elime takıp deniycem bnimkii hayırdır bebegim diye gülmeye basladı anladı gene krize girdiğimi, sus ve çık cabukk dedim ay köpürüyorum sinirden

Son düzenleme:
kıyamam kötü olmussundur bayaa pekı neden sevgilin söze yanaşmıyo bunu acıkladımı hiç :26:

kıyamam kötü olmussundur bayaa pekı neden sevgilin söze yanaşmıyo bunu acıkladımı hiç :26:

tatlım yanasıyoda oyalayıp duruyo, para biriktirmiyo anca alkole benzinee 100 200 veriyo günlük sorumsuz yani ona sinirleniyorum.
Gümüscüden cıktıgımzda özel yaptırıyorum ikimizzede benmki gümüs, seninki atın olcak erkege atın haram biliyosun dedi haa tabii seneye yaptırırsın artık ddim, yüzük takalım diyede o söylemisti bikac hfta önce zaten 1 yıldır yalvarıyodum, hep ümitlendiriyo hevesim kursagımda kalıyo sorunda bu(

anlıyorumm inşallah en yakın zamanda istediğin olur cnmm evet söz verdiyse yapması lazım ama bekle biraz daha belki sürpriz falan yaparr

anlıyorumm inşallah en yakın zamanda istediğin olur cnmm evet söz verdiyse yapması lazım ama bekle biraz daha belki sürpriz falan yaparr

ah canım ahh ben ümidimi çöpe attım yok artık ümidim o kadar soguttuki kendinden anlatamam
Suan ayyas tayfasıya topanmıs deli gibi içiyo günlük 100 200 lira harcıyo lkole bende bu adamdann aile babası olmasnı bekliyorum ne güzel dimi?
Bide utanmadan bana askıım iciorum bizimkilerle yazms az önce, zıkkımın kökünü içç, oduunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…