Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

maşallah yaa sedefcim cok güzelsin gerçektenn içinin güzelliği yüzüne vurmuşş hepinizin öylee ben koyu renk saçla yan perçemi cok yakıştırdımm

ammavelakin çok tatlısın canım maşallah
semiramise attım 10 dk sonra diğerlerinize de gelcek inş şu 10 dk bekleme meselesini çözemedim

maşallah yaa sedefcim cok güzelsin gerçektenn içinin güzelliği yüzüne vurmuşş hepinizin öylee ben koyu renk saçla yan perçemi cok yakıştırdımm

o senin duruluğun güzelliğin fıstığım siyah mı diyosun kuzum o zaman haziran gibi dönüyorum kendi rengime.. karamel boya almıştım, yarın boyucam 2. ve son kez olucak inş

o senin duruluğun güzelliğin fıstığım siyah mı diyosun kuzum o zaman haziran gibi dönüyorum kendi rengime.. karamel boya almıştım, yarın boyucam 2. ve son kez olucak inş
aslında hepsinde birbirinden güzelsın ama siyah saç ve yan perçem daha hoş olmus bencee benım kendı saç rengımde senınkısı gibiydii şimdi o renge dönmek ıstıyorumm ama zorr

aslında hepsinde birbirinden güzelsın ama siyah saç ve yan perçem daha hoş olmus bencee benım kendı saç rengımde senınkısı gibiydii şimdi o renge dönmek ıstıyorumm ama zorr

ben haziranda bi kere koyu kahveye boyayıp (ki zaten koyu kahveye boyayınca siyah oluyomuş) sonra kendi haline bırakıcam canım, sen de dene, benzer bi renk çıkar bence dönersin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…