Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben haziranda bi kere koyu kahveye boyayıp (ki zaten koyu kahveye boyayınca siyah oluyomuş) sonra kendi haline bırakıcam canım, sen de dene, benzer bi renk çıkar bence dönersin öyle
haklısın kuzum bende öyle yapayım bari anladım ki insanın kendi rengi gibi yok Allahım bilipte kusursuz yaratmış ama biz anlayamıyoruzz

haklısın kuzum bende öyle yapayım bari anladım ki insanın kendi rengi gibi yok Allahım bilipte kusursuz yaratmış ama biz anlayamıyoruzz
haklısın canım, ama benim bi kere boyatma hevesim vardı, allahtan düğüne yakın bi zamanda tutmadı bu heves
arkadaş listeme ekledim beybi

tamam kuzum 10 dk da 1 gidiyo atıcam inş bu gece hepinize

sedefonur'cumm maşallah çok tatlısın canımm ama ben de koyu renk saçlı haline ayrı bi bayıldım

aynen benımde öylee röfle yaptırdıgım güne lanet edıyorum halaa

bana da annem röfle yaptır diye ısrar etmişti, ben ille de koyu sarı açık karamel bi renk istedim. ve saçımı açtılar, onun üzerine boyadılar. ama şükür ki boyadan önce dökülen saçlarım dökülmemeye başladı öyle dökülme yanma keçeleşme falan olmadı. belki de ilk kez boyattığım içindir, fazla da yıpranmadan dönmek en iyisi
ilk ne zaman boyattın canım

valla ilk lise 2 ye mi ne gidiyodum yaz tatiliydi mavi siyah boyatmıştımm iğrencti yaaa geçen yıl ilk defa sarı yaptımm önce hosuma gidiyodu ama sonradan hiç begenmedımm koyu renk yapınca resimlerime bakıyorumda cok bayat duruyomuşummm

benimde saclar mavisiyah sen igrenc diyerek ne demek istiyon yolarım senin sacını basını kız

kuzucuklarım benım cok uykum geldi yaa saatte baya geç olmuşş yatayım artıkk hepinize iyi gecelerr yarın görüşürüz

hahah ilk boyadığın en cesaret isteyeniymiş sanırım ya geçen yıl herkeste bi sarı modası vardı zaten, sarı çok yakışıyo, ama çok makyaj istiyo, hele ki sen benim gibi beyaz tenlisin, onun da etkisi var. bi de yaşlı gösteriyo bazen. yaşlı derken hani koyu renkli halinden daha olgun durabiliyosun. ee bi de dipler azcık çıksa çok kötü bi görüntü oluşuyo.. bunlara dikkat edip sarı yapmak lazım. ben de benimkinin aklına uyup yaptırmıştım, tutturdu sarışın ol diye, olduk sonra o da doğal halimin daha güzel olduğunu söyledi. şimdi karamelim. karamela şekerim diyo bunu sarıdan daha çok beğendi ama yine de doğal halimi en çok beğeniyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…