- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.021
haklısın kuzum bende öyle yapayım bari anladım ki insanın kendi rengi gibi yok Allahım bilipte kusursuz yaratmış ama biz anlayamıyoruzzben haziranda bi kere koyu kahveye boyayıp (ki zaten koyu kahveye boyayınca siyah oluyomuş) sonra kendi haline bırakıcam canım, sen de dene, benzer bi renk çıkar bence dönersin öyle
atractiveciğim sen bende de arkadaş olarak ekli değilsin :26:
haklısın canım, ama benim bi kere boyatma hevesim vardı, allahtan düğüne yakın bi zamanda tutmadı bu heveshaklısın kuzum bende öyle yapayım bari anladım ki insanın kendi rengi gibi yok Allahım bilipte kusursuz yaratmış ama biz anlayamıyoruzz
arkadaş listeme ekledim beybi
aynen benımde öylee röfle yaptırdıgım güne lanet edıyorum halaahaklısın canım, ama benim bi kere boyatma hevesim vardı, allahtan düğüne yakın bi zamanda tutmadı bu heves
tamam kuzum 10 dk da 1 gidiyo atıcam inş bu gece hepinize
aynen benımde öylee röfle yaptırdıgım güne lanet edıyorum halaa
ohh biz msnde muhabbet ediyoz hıhhhhh siz gelmiyonuz
sedefonur'cumm maşallah çok tatlısın canımmama ben de koyu renk saçlı haline ayrı bi bayıldım
havalara bakkkcamda gördünüz mü birbiriniziii
valla ilk lise 2 ye mi ne gidiyodum yaz tatiliydi mavi siyah boyatmıştımm iğrencti yaaa geçen yıl ilk defa sarı yaptımm önce hosuma gidiyodu ama sonradan hiç begenmedımm koyu renk yapınca resimlerime bakıyorumda cok bayat duruyomuşummmbana da annem röfle yaptır diye ısrar etmişti, ben ille de koyu sarı açık karamel bi renk istedim. ve saçımı açtılar, onun üzerine boyadılar. ama şükür ki boyadan önce dökülen saçlarım dökülmemeye başladıöyle dökülme yanma keçeleşme falan olmadı. belki de ilk kez boyattığım içindir, fazla da yıpranmadan dönmek en iyisi
ilk ne zaman boyattın canım
valla ilk lise 2 ye mi ne gidiyodum yaz tatiliydi mavi siyah boyatmıştımm iğrencti yaaa geçen yıl ilk defa sarı yaptımm önce hosuma gidiyodu ama sonradan hiç begenmedımm koyu renk yapınca resimlerime bakıyorumda cok bayat duruyomuşummm
yok kız bana yakışmamıştı bi de o dönem yazlıktaydım kapkara olmuştumm o yüzden begenmemiştimmm yoksa sana cok yakışmıştırrrbenimde saclar mavisiyah sen igrenc diyerek ne demek istiyon yolarım senin sacını basını kız
yok kız bana yakışmamıştı bi de o dönem yazlıktaydım kapkara olmuştumm o yüzden begenmemiştimmm yoksa sana cok yakışmıştırrr
valla ilk lise 2 ye mi ne gidiyodum yaz tatiliydi mavi siyah boyatmıştımm iğrencti yaaa geçen yıl ilk defa sarı yaptımm önce hosuma gidiyodu ama sonradan hiç begenmedımm koyu renk yapınca resimlerime bakıyorumda cok bayat duruyomuşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?