Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyici bir tarafları kalkmış yani bunun anlaşılan hürremland yüz verdikce şımarıyor belli

canım ewet cok kaldırdım indirmem lazım telim kapalı olursa belkı telaşlanır aklı basına gelır dıye dusunuyorum inşallah acmadan durabılırım bir ıkı gun

bence dayanmalısın biraz yere indirmelisin havasını biraz da o senin nazını çeksin
genede sen bilirsin ama kaçan kovalanır yapmak istiyor bazen erkeklere

erkekler demek anneleri gibi olsun istiyo sevgilileriii benımkının annesi esmermişş o da bilinç altında belki de o yüzden sarısın sevmiyoo yarın aksama kuzenlerimde kalıcam kızlarr saçlarımı boyatıcam bi de uzun zamandır görüşemedikk gideyim kalayım bi aksamm bensizsiniz yarın gecee

ah canım yaa cok üzüldümm evet sevgilin düşüncesizce davranmış gerçekten..yine sen en doğrusunu bilirsinn ama bence telefonunu falan kapatmana gerek yok sadece eskisi kadar ilgilenme, kıskandıgnı belli etme tavrını belli et bu daha çok koyarr diye düşünüyorumm.erkekler hiç hoşlanmıyolar kıskanılmaktann nedense

kızlaaaar gözüm yaşlı sonunda bir kaçınız geldı kapadım valla face felan telı dayanamadım actım ama zaten telden sureklı konusan ınsanlar deiliz

kızlaaaar gözüm yaşlı sonunda bir kaçınız geldı kapadım valla face felan telı dayanamadım actım ama zaten telden sureklı konusan ınsanlar deiliz
üzme kendini canım yaa dediğim gibiii erkekler böylee en son söyleyecekleri lafı en önce söylüyolarr

yaa bide uzatıyo kızlar yaaaa kırıldım dıyo bıtırmıyo ben küs kalamıyorum o nasıl kalabılıyo yaa acaba benı sevmıyo mu

hürroşşşşş üzülme bebeğim ya
seni en iyi ben anlarım biliyosun dimi ilgisiz erkek olayını çok iyi bilirim ama böyle devam etmiyor bunu da biliyorsun değil mi bebeğim ya

ay evlıylen bıle mesajlasıyorsunuz demek bız sewgılıyken bıle nerdeeeeeee
ilgi sıfır evlensek bıde nolur dusunemıyorum

canım merhabaaa evlendikten sonra sık sık msjlaşıoduukk 2.5 sene oldu evleneli
şimdi msjlaşmalar azaldı sabah 10-11 gibi günaydın aşkım flan yazışıyrz önemli bi konu yokken msjlaşma bitiyor canım :)

tlfda konuşamadığım için msjlaşıyrz he neden tlf da konuşamıyorsun diyeceksin.ben işitme engelliyim, eşimde öyle.
ondan dolayı tek çaremiz mesajlaşma:))

ne kadar şanslısın benim öküz sevgiliyken bir günaydın msjı çekmezdi seninki evliyken yapıyor kimi kadınlara erkekler kendileri prenses gibi hissettiriryor nerde yanlış yapıyorum ALLAHIM isyan etmek istemiyorum sana ama ben haketmiyo muyum böyle sevgi,ilgi

Son düzenleme:
hürroşşşşş üzülme bebeğim ya
seni en iyi ben anlarım biliyosun dimi ilgisiz erkek olayını çok iyi bilirim ama böyle devam etmiyor bunu da biliyorsun değil mi bebeğim ya
biliyorum canım biliyorum
yok ya sanmıyorumm seviyodur..peki sevgilin hep mi böyleydii en basından beri yoksa son zamanlarda mı böyle olduu

yok hep boyle huyu boyleymişşşş
gercı tanıstıgımızın ilk 1-2 haftası prens romeoyla sevgılı oldum sandım ayaklarımı yerden kestım sonra gec olmadı pat yere yapıstım
o gun bugundur aynı huy dewam

bacım gel bırlıkte ağlayalım kendımı bırak bı prenses gıbı hıssetmeyı bı hatun gıbı hıssetmeyelı uzun zaman oldu

maşallah canım valla ilgili erkek cok az bırbırınızın kıymetını bılın

hımmm son zamanlarda böyle oldu deseydınn kork derdım aşkı bitmiş olabilir derdim ama hep böyleyse o zaman yapacak bişe yok pek tatlım karakteri böyle demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…