Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kuzucuklarım benım cok uykum geldi yaa saatte baya geç olmuşş yatayım artıkk hepinize iyi gecelerr yarın görüşürüz
iyi geceler tatlım, rüyanda sevdiceğinle 15 gün sonraki karşılaşmanı gör
sedefcim ben sana açık kahveyi çok yakıştırdım bua rada son pozun müthiş havalıı

kızzz ne havalısı okuldayım orda o fotodaki saç rengini mi diyosun :26: o en son halim diğerleri saçımın doğal hali..

okulda olduğunu anladık herhalde yani
oturuş ve pozisyon olarak demiştim yani evet o saçı diyorum

okulda olduğunu anladık herhalde yani
oturuş ve pozisyon olarak demiştim yani evet o saçı diyorum

anamm okuldan atarlar vallahi
hadi yaa, yarın da bunun üzerine altın karamel boyucam, haziranda kendi rengime döncem. boşver beyazlar çıkınca hep boyucaz, şimdiden bıkmıyayım

anamm okuldan atarlar vallahi
hadi yaa, yarın da bunun üzerine altın karamel boyucam, haziranda kendi rengime döncem. boşver beyazlar çıkınca hep boyucaz, şimdiden bıkmıyayım

olsun havalı olmak iyidir okuldanda atmazlar ayrıca havalı olmak illa vücudu sergilemek değildir bir bakış bir hareket bile yeter bazen

olsun havalı olmak iyidir okuldanda atmazlar ayrıca havalı olmak illa vücudu sergilemek değildir bir bakış bir hareket bile yeter bazen

yani şimdi bu cilve mi oluyo cilve nedir çözmüş değilim de :44:
ay kuzum sorma mini mini birler gelip evlenme teklifi ediyolar biri diyo ki ''kocan var mı öğretmenim'' diyo ''var'' diyorum. ''he o zaman olmaz'' diyo
biri de benim resmimi yapmış, yanına da bi erkek çizmiş. bana veriyo. ''seni çizdim'' diyo. ''yanımdaki kim'' diyorum. ''o da ben kocan'' diyo
sevgili yok ama direkt koca

ayy sedef yani sana anlatamadım kendimi bu gece:d
kız cilve demedim havalı bir poz olmuş dedim sadece oturuş şeklinden falan bahsettim yani
yoksa cilve sevgiliye yapılır onuda biliyorsundur yani öğrettirme şimcik bana

ben de onu yazacaktım canım, sevgilinin sakallarını şimdi farkettim diye, az da olsa var ama ya onlar yeter bence
çok yakışıyorsunuz, Allah bozmasın
evet yetiyo ben zaten öyle göğüste falan da kıldan pek hoşlanmam, itici geliyo bana :26:
teşekkürler canım

yok kız sorun sende değil bende hiç anlamıyorum öyle şeylerden beceremiyorum da dedim benimkiyle öğretmencilik mi oynamalı yoksa

Son düzenleme:

anlarsın anlarsın bir aşka gel bak nasıl yapıyorsun
şehvetli bak azıcık ya da kur yap

Son düzenleme:
ammavelakın ben senın resımlerını nıe goremedım canm:26:
sedefcım sen coık tatlısın
gwen ve atractıvınde masallahları var kızlar msnde toplu konustukta gercı ben fazla odaklanamadım manıtam yuzunden

teşekkürler canım seni de çok merak ediyorum gwenle atractiveden de fotoları bekliyoruzzz

eevet canım sarı gerçekten cok makyaj istiyoo benımki gene tam tersi bana sarışın olma ben sarışınları begenmiyorum dedi ben gene gittim sarışın oldumm ama o hep siyah saçlı halimi begendıgını söylüyoduu haklıymışta valla bi bildiği varmış erkek olmasına rağmen yavrumun

bazı erkekler çok anlıyo böyle şeylerden canım. benimkinin annesi sarışın. onun saç rengini çok beğeniyodu, bi de o renkle kullandığı ruju çok beğeniyodu. bana da sarı boya, öyle ruj da alalım falan diyodu. deyiş o deyiş. kaynanacığım sarışın olmaya devam etsin ama ben almıyayım

sağol canım sende çok güzelsin lokumum benim
evet biz gwenle cırcır konuştuk sen odaklanamadın fazla

kızlar cok canım sıkkın dun erkek arkadasımla kıskanclık yuzunden tartısmıstık bugun de yıne aradım dewam ettırdım bı konuyu çok sınırlendı.bızım ortak sewgılı olan arkadaslarımız bunu bı kızla tanıstırmıslar gıbı geldı bana zamanında yada aynı ortamda bulunmuslar bılemıyorum ama o kız facesınde vs var.aklıma kurt dustu.benımıkıde bana demedıgını bırakmadı hastaymısım ben artık paranoyalarım canına yyetmıs bılmem ne.bende o oyle acıklama yapınca ve sınırlenınce hatalıyım sandım o an gereksız bır kıskanclık yaptıgımı dusundum ozur dıledım ve ortak bır erkek arkadasımınızn yanında bana bılmıyorum deneme suresındesın artık gorucez bıdaha yapıcak mısın gereksız kıskanclık krızlerın evlılık konusunda bnı suphelendırıyor artık her gun bunu cekemem dedı ve arkadasının yanında telde bana bunu demesı cok gururumu kırdı kızlar
facemı kapattım ve telefonumuda kızlar bu haftasonu acmayacagım galıba
çok sinirlerim bozuldu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…