Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

eee gece muhabbet okadar koyu oluyo ki zor çıkıyo insan çıksada aklı burda oluyoo dmii aman iyi yapmıssın bosverr

Selam kızlar ben geldim Yaaa bişey sorcam size.Gelir gelmez 'damdan düşer gibi' oldu ama :26: Avon'un tüy dökücü kremini kullanan var mı?

ziyaretçilerimizde hiç eksik olmuyor
o ziyaretçi konsuna bende takmıştım bi ara canım ya hatta editöre msj attım bu ziyaretçilere kapatamaz mıyım topiğimi diye ama yanlıs anlaşıldı direk topiğim kapatılmıştıı..sonra aydınlattım olayı ziyaretçilere kapatamıyomuşuz keske olsaydı böyle bişey

evet canım.kendı kendını telkin etmek lazım

ama suan haklı mıyım haksız mıyım bılemıyorum son tartısmada sankı haklı gıbı yaaa cok mu sacmaladım acaba kararsız kaldım

Selam kızlar ben geldim Yaaa bişey sorcam size.Gelir gelmez 'damdan düşer gibi' oldu ama :26: Avon'un tüy dökücü kremini kullanan var mı?
slm cnm hosgeldın kullanmadm ama yarın aksama kuzenlerımde kalıcam teyzem avon satıcısı eğer istersen ona sorabilirim bu kremi ona göre alırsın sendee

ama suan haklı mıyım haksız mıyım bılemıyorum son tartısmada sankı haklı gıbı yaaa cok mu sacmaladım acaba kararsız kaldım

sende gerksiz kısknaçlıklarını bir kenara koy canım ya güven biraz sevgiline ama sen öyle abartsan bile sevgilinin bu denli fevri çıkışı ve davranaışı yanlış bence hemde çok yanlış

iyi yaptım bencede ama gece uykusu daha sağlıklı yani vücut için
evlenince napcaz biz acaba eğer böyle muhabbete devam edersek kocalar bişi boşar

canım forumda sabahlayan okadar cok ewlı bayan varkı bn sasırıyorum hadı arda bır olurda hergece burda olan okadar cok kadın goruyorumkı ılgınc valla..ama dun gece bız cok abarttık canm yaaaaa gwen sen bn 6 yı buldurmusuzdur

bu gece sakin kafayla bi düşün bakalım eğer gerçekten haksız oldugunu düşünüyosan yarın konuşup bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağını söylersin ama haklıysan kendini haksız duruma düşürme cnm

benımki ne der bilmiyorum burasını biliyo gerçii hiç sormuyoda neler konusuyosunuz diyee

bilemiyorum artık evleniceğim adamı tanımıyorum henüz sonuçta
ama benim aklım sizde kalır eğer muhabbetimiz ve topiğimiz durursa böyle gizli gizli o uyuyunca gelirim ya da onu uyutur öyle gelirim hihoyt

aynenama sen kavgayla geçirdin o kısmını biz gwenle sabaha kadar konuştuk ikinizde çok tatlısınız laf lafı açıyore ne edek

bilemiyorum artık evleniceğim adamı tanımıyorum henüz sonuçta
ama benim aklım sizde kalır eğer muhabbetimiz ve topiğimiz durursa böyle gizli gizli o uyuyunca gelirim ya da onu uyutur öyle gelirim hihoyt
sonra bi yakalasın seniii gecenin bu saati pc de napıyosun bakalımmm gel burayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…