- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.101
eee gece muhabbet okadar koyu oluyo ki zor çıkıyo insan çıksada aklı burda oluyoo dmiikız işte annem zorla uyandırdı kahvaltıya sonra yiyemedim insanın uykusu varkende canı bişi istemiyo yani sonra dedim ben dayanamıcam yatıyorum annem de dedi yat madem diye
bi yatmışım vaarya akşam yemeğine kalktım zorla işte nasıl uyuyorum ama tatlı tatlı
o ziyaretçi konsuna bende takmıştım bi ara canım ya hatta editöre msj attım bu ziyaretçilere kapatamaz mıyım topiğimi diye ama yanlıs anlaşıldı direk topiğim kapatılmıştıı..sonra aydınlattım olayı ziyaretçilere kapatamıyomuşuz keske olsaydı böyle bişeyziyaretçilerimizde hiç eksik olmuyor
eee gece muhabbet okadar koyu oluyo ki zor çıkıyo insan çıksada aklı burda oluyoo dmiiaman iyi yapmıssın bosverr
anlıyorum ben annemın aşırı korumasında yetiştiğim için özgüven kazanamadım hiç kendimi hep çirkin aşağılık ezik hissettim bu özgüvenimi nasıl kazanabilirim diye araştırmalarda yaptım ama herşey beyinde bitiyo ve ben bu durumu baya aştım kendimi mükemmel bulmuyorum yanlıs anlaşılmasınn ama kendimi eksikliklerimle seviyorum değerli buluyorm..Öncelikle hersey sende bitiyo kendine güven eğer haksızsan özür dilemeyi bil ama haklıysan karşı tarafa bunu kabul ettirene kadar asla taviz verme kendinden..aynaya bak ve ne kadar güzel akıllı sevgiyi hakeden bi kız oldugunu düşünn bu ayna meselesi de benım özgüvenimi kazanmamda başrollerdedir hep baktım kendi kendime öğütler verdim övdüm veya olumsuz yanlarımı eleştirdim kendimle mahkeme yaptım daha doğrusu..bu kendine olan güvensizlik kıskançlığıda beraberinde getiriyo..
slm cnm hosgeldınSelam kızlar ben geldimYaaa bişey sorcam size.Gelir gelmez 'damdan düşer gibi' oldu ama :26: Avon'un tüy dökücü kremini kullanan var mı?
Selam kızlar ben geldimYaaa bişey sorcam size.Gelir gelmez 'damdan düşer gibi' oldu ama :26: Avon'un tüy dökücü kremini kullanan var mı?
benımki ne der bilmiyorum burasını biliyo gerçii hiç sormuyoda neler konusuyosunuz diyeeiyi yaptım bencede ama gece uykusu daha sağlıklı yani vücut için
evlenince napcaz biz acaba eğer böyle muhabbete devam edersek kocalar bişi boşar
ne güzel ya Allah mutluluğunuzu daim etsinn bizde bu aralar iyiyiz gerçi tartışmaları hep ben başlatıyorum o ayrı konuu o genelde haklı oluyo
evet canım.kendı kendını telkin etmek lazım
ama suan haklı mıyım haksız mıyım bılemıyorum son tartısmada sankı haklı gıbı yaaa cok mu sacmaladım acaba kararsız kaldım
slm cnm hosgeldınkullanmadm ama yarın aksama kuzenlerımde kalıcam teyzem avon satıcısı eğer istersen ona sorabilirim bu kremi ona göre alırsın sendee
iyi yaptım bencede ama gece uykusu daha sağlıklı yani vücut için
evlenince napcaz biz acaba eğer böyle muhabbete devam edersek kocalar bişi boşar
bu gece sakin kafayla bi düşün bakalım eğer gerçekten haksız oldugunu düşünüyosan yarın konuşup bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağını söylersin ama haklıysan kendini haksız duruma düşürme cnmevet canım.kendı kendını telkin etmek lazım
ama suan haklı mıyım haksız mıyım bılemıyorum son tartısmada sankı haklı gıbı yaaa cok mu sacmaladım acaba kararsız kaldım
benımki ne der bilmiyorum burasını biliyo gerçii hiç sormuyoda neler konusuyosunuz diyee
yok canm bılmıyorum hıc bır tuy dokucu kullanmadım
slm cnm hosgeldınkullanmadm ama yarın aksama kuzenlerımde kalıcam teyzem avon satıcısı eğer istersen ona sorabilirim bu kremi ona göre alırsın sendee
tmm cnm o zaman pazar günü yazarım sana nasıl oldugunu..gerçi benım tüylerimi hiç bi tüy dökücü dökmedi bunca zamannHoşbulduk canımAyy vallahi süper olur ya
canım forumda sabahlayan okadar cok ewlı bayan varkı bn sasırıyorum hadı arda bır olurda hergece burda olan okadar cok kadın goruyorumkı ılgınc valla..ama dun gece bız cok abarttık canm yaaaaa gwen sen bn 6 yı buldurmusuzdur
evett yokummmm ayy aklım burda olacak vallafıstık yarın aksam yoksun dimeeeek
sonra bi yakalasın seniii gecenin bu saati pc de napıyosun bakalımmm gel burayaaabilemiyorum artık evleniceğim adamı tanımıyorum henüz sonuçta
ama benim aklım sizde kalır eğer muhabbetimiz ve topiğimiz durursa böyle gizli gizli o uyuyunca gelirim ya da onu uyutur öyle gelirim hihoyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?