- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.141
ben baya dırdır yapıyorum yaa gene iyi dayanıyoo sonra susuyoruz ben anlıyorum hatamı özür dilerim diyorum hemen önemli değil meleğim diyo hiç neden kafamı okadar şişirdin madem, haksızdın zaten bi daha olmasın falan demiyo AllahtanOoo sana maşallah..aynen ben de bazen söyleniyorum sonra haksız olduğumu farkediyorum özür diliyorum tabii ki 1:
aynen canım tartısma fıkrını kabul ettırme gibi konular hep boyle uzun suruyor. bu durum sık olmuyor gercı normalde aramız ıyıyken fazla konusmayız ama dunku derın mevzu oldugu ıcın saatlerce surdu:18:
selam canım hoşgeldinnn nasılsın bakalımmmmSelaaaams ...
ahhhh kuzumm sevgilin msj çekmeyi üşeniyorsa bi tel aramıyo mu günaydın diyeblmek için? :26:
tatlımm ne sansı bee kulağım duymuyo ondan msjından fayda görüyoruzz
selam canım hoşgeldinnn nasılsın bakalımmmm
iyiyim bende mutluyum huzurluyum heyecanlıyımm aşığımm hepsi bi aradaaTsk ederim canim benim, iyiym sen nasilsin bakalim..
iyiyim bende mutluyum huzurluyum heyecanlıyımm aşığımm hepsi bi aradaa
bizde bakım söz konusuysa çareler tükenmezcanım saol inşallah iyi olur
sen ne renge boyadın tatlım sacını
burada bn rengımı bayagı bayagı akıtmayı basardım c vıtamını tabletlerıyle
ne renk boyadın canım nasıl olduuuvalla arkadaslar benım öz rengımın koyu kestane oldugunu söylediler ama annem küllü gibi senın kendı saç rengın diyo kestanede kızıllık olur diyo cok kararsızımm yarın alıcam boyamı
günde kaç saat konuşuyorsunuz ya da mesajlaşıyorsunuz
gün içinde birbirinize ne kadar birbirinizi özlediğinizi söylermisin
her gün seni seviyorum der misiniz birbirinize ve birbirinize hitaflarınız nasıl mesala sana kenedini özel hisseettiriyor mu aşkım bebeğim diyerek yoksa arada bir aklına eserse mi söylüyor
senin için fedakarlıklarda bulunuyor mu
normal bir zamanda evlilikle ilgili hayal kurduğunda seninle birlikte kuruyor mu yoksa geçiştiriyor sıkılıyor gibi mi davranıyor canım sana sorularım bu kadar
amin sağol kuzum bu arada saçla ilgili açtıgım topiğime bi bakar mısın rica etsemm yarın son günümde bu aksam karar vermem lazımmmOh ne gzl valla, allah bozmasin insallah canim
ben baya dırdır yapıyorum yaa gene iyi dayanıyoo sonra susuyoruz ben anlıyorum hatamı özür dilerim diyorum hemen önemli değil meleğim diyo hiç neden kafamı okadar şişirdin madem, haksızdın zaten bi daha olmasın falan demiyo Allahtan
ben saçımı boyayana kadar kimseye rahat yokk burda ayrı soruyorumm anneme çevreme ayrı soruyorumm ama napıyım aşkımla bulusucam çirkin olmayayım diye bu kadar soruşturma yanııbizde bakım söz konusuysa çareler tükenmezsevindim akmasına syoss un altın karamel rengine boyadım. attığım fotodaki en son halim gibi bişey oldu. dipleri gelmişti, bi kez daha boyuyayım dedim, sonra doğal haline bırakıcam
syoss altın karamel e boyadım canım, fena olmadı. annem sağ olsun
senin doğal saç rengin kestane, ama kestaneye boyarsan çok siyah olur. çünkü boyalar göründüğünden daha koyu oluyolar, zamanla açılıyolar ama ne gerek var, bence sen kahve tonlarında boya, ama koyu kahve yapma, onlar da çok siyah yapıyo canım
Allaha şükür şimdilik tam evlenilecek bi erkek benım tek korkum ailelerde sorun çıkması ailesiyle telde konusuyorum iyi insanlara benzıyolar mesela annesı asla bana aratmaz ben arayınca mesgul atıp onlar arıyolar bitmesin kontörüm diye..ama iş ciddiye binince sorunlar çıkabiliyobuna çok sevindim kuzumm
çok anlayışlı bi adam
annemde aynı fikirde yaa küllü koyu kahve senın öz rengin dedi inanmadım ama baktım gerçekten öyleymişşdemıramıs sakın kestane yapma canm bıldıgın sıyah olur suratın emanet gıbı kalır küllü kumral felan yap aman dıyım gozunu sewıyım bnm gb olma snra akıtcam dıe öldü saçlarım
hehe bebegım tek tek cewaplıyım
birbirimize özlediğimizi ayda yılda bi söyleriz
senı sevıyorumu duyuyorum Allah ıcın der yanı bebeğim canm aşkım vs arada bir der
bnm için bi fedakarlıgını gormedım şahsen:44:
evlılık hayalı nadır kurar ama benı katar
yaa şimdi sen sorunca dank ettı yawrum bızım aramız okadar ıyıydıkı son 2-3 haftadır noldu bıze yaaa
bundan ıkı hafta once bı yere gıttıydık dısarı otururken buna ben dilek tut dedim hürremle evlenelım dedı düşünnnn içinden geçeni pat dıye soyleyıwerdı ne kadar sewınmıstım bırde sımdı su durumumuza bak anacım yaaaaa
nasıl becerdin kız onuuukızlarrrrrrrrrrrrrr ya sag elimin tırnakları kırıldı sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?