Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ne güzel ya Allah mutluluğunuzu daim etsinn bizde bu aralar iyiyiz gerçi tartışmaları hep ben başlatıyorum o ayrı konuu o genelde haklı oluyo

hımmm son zamanlarda böyle oldu deseydınn kork derdım aşkı bitmiş olabilir derdim ama hep böyleyse o zaman yapacak bişe yok pek tatlım karakteri böyle demekki

evet canm sozde butun sewgılılerıne de boyleymıs yanı huyu buymus... off bılmıyorum canm bı tarafta sewdıgıne emınım dıyorum bı taraftan sevmıyo mu acaba dıyorum ama onu bırakamıcagmı bıldıgı ıcın cok rahat dawranıyo galıba
bana bugun dedı kı senı ailemle tanıstrmaktanda vazgecıcem boyle paranoyalarını sürdürürsen gıbısınden bır laf ettı
ama bnı korkutmak ıcın yaptı belkıde wede cok asırı sınırlıydı bilmıorum bır kac kez daha boyle tartısmalarımız olmustu ıkısınıde zor atlattık cok soguyo bu gıbı gelıyo bana bu durumlarda
bide gwenle atractıv e demıstım dun bana dedıkı senı sewmesem manyak mıyım senın gıbı bı coluk combalakla ugrascam dedı.ben ona odun dıyorum ama bellıkı beyfendıde bnm huylarımdan memenun deil hiç

merhabaaa kuzumm
sevgiline biraz zaman göster yavaş yavaş konu açılır dimii yaa
mrb güzelim geçende dedi kpssye girince doğuya atanırsam sorun olmaz dmi gelirsin benımle dedii kıyamam bende gelirim tabi sonuçta bi ömür orda yaşamıcaz ya batıya tain isteriz dedimm yanlıs anlaşılmasın her yer bizim ilimiz ama hani ailelerden falan cok uzak olunca zor olur bi de bilmediğim yerler o yüzdenn

mesela benim annemle babam yıllarca severk evlenmişler kaç yıl geçmişler hala ilgililer birbirlerine yani onlara bakıyorumda bazen imreniyorum sanki diyorum ki içimden ne kadar şanslılar ikiside sevdiklerine kavuşmuşlar diyorum
ben nolucam bakalım hep aklıma geliyor bunlar benim işte

bu durumda yapabileceğin tek şey var fazla ilgi göstermemekk onsuzda yaşayabileceğini göstermelisinn arkadaslarınla aktiviteler yap cok eğlendiğinden bahsett nebileyim mutsuz olsanda onsuzda mutluymuş gibi davran bu durum onu rahatsız etmeye başlayacaktır kendine güvenli dur kıskandıgını asla söyleme.benımkinin çalıştıgı ortamda kızlar vardı ilk başladıgında baya kıskanıyodum ama en son dedm ordaki kızların hepsini toplasan bi tane ben yapmazlar her yönden dedimm tabii aşkım doğru valla diyoo yanı kendine güven emin ol o sevgilinin konstugu kim varsa hiçbiri senın kadar değerli güzel ve zeki değill erkekler kendilerine güvenen kadınları severlermişş bi yerde okumuştumm 'ilgi görmek isteyen erkek bi süre sonraa bu ilgiyi kendisine çekebilmek ıcın ilgi göstermeye' başlıyomuşş ne kadar doğru bilmem ama bu durumlarda denemekte fayda varr

he bide telde kardeşim arıyo onu arıyım dedı kapatmak ıstedı bnde tamam ara bay bay dedım hemen kapadım ağlamaklı bı sesle cok bozuldum bıdahada aramadı zati
neyse kızlar offf cok bunalımdayım yaaa bari aşk hayatımız huzur werseydı yaaa zaten hayat bomb.k

kızlar hergece geç yatmaktan artık benim bünye sarsıldı ya bugün sabah uyandım kahvaltı bile edemedim biraz oturdum şapşal şapşal sonra ben yatıyorum dedim ytekrar bir gömdüm kafamı yastığa uyu bakalım uyu kalktığımda saat akşam 5,5 du anamm daha uyanmasam olurdu yani
bu gece 2 de yatcamm

kız naptın öylee benı annem 12 bucukta falan uyandırıyo zorla valla

canım bahane bulmuş işte biraz soğuk davran bence sen ona o aramıyosa bırak sende arama sonuçta zorlamayla hiç bir şey olmaz yani iteleyyerek nereye kadar gider
belli bu baya öküzzz
o umursamıyosa sende umursama biliyorum çok zor senin için ama bende aynı durumdayım ve seni çok iyi anlıyorum kaderden kaçılmaz olucağı varsa eğer kaderinde onunla ne yaparsan yap sonunda olur yani ama yoksa da ne yaparsan yap olmaz zorlamayla

dogru dıyorsun canm bılmıyorum bn kendıme guwenımı kaybettım.erkek arkadasım sureklı benı asagılıyordu ki gorsen yanında bebek gıbı kalıyorum sonra her zaman çapkın adam ımajı cızdı guwenımı kaybettım ona karsı,iş konusunda da maddı anlamdada guwen kazanamadım boyle hastalıklı bı hal aldı bnm durumum malesf canm sankı bı eksıgım vrmıs kımse bnı begenmezmıs ondan baskası olamazmıs kımseyı sewemezmısım gıbı ona yapıstım kaldım gururumda bnı terkettı haklıda olsam ben özür diler oldum

bende oyle yapmayı dusunuyorum canm duzene sokmam lazım artık

kız naptın öylee benı annem 12 bucukta falan uyandırıyo zorla valla

kız işte annem zorla uyandırdı kahvaltıya sonra yiyemedim insanın uykusu varkende canı bişi istemiyo yani sonra dedim ben dayanamıcam yatıyorum annem de dedi yat madem diye
bi yatmışım vaarya akşam yemeğine kalktım zorla işte nasıl uyuyorum ama tatlı tatlı

anlıyorum ben annemın aşırı korumasında yetiştiğim için özgüven kazanamadım hiç kendimi hep çirkin aşağılık ezik hissettim bu özgüvenimi nasıl kazanabilirim diye araştırmalarda yaptım ama herşey beyinde bitiyo ve ben bu durumu baya aştım kendimi mükemmel bulmuyorum yanlıs anlaşılmasınn ama kendimi eksikliklerimle seviyorum değerli buluyorm..Öncelikle hersey sende bitiyo kendine güven eğer haksızsan özür dilemeyi bil ama haklıysan karşı tarafa bunu kabul ettirene kadar asla taviz verme kendinden..aynaya bak ve ne kadar güzel akıllı sevgiyi hakeden bi kız oldugunu düşünn bu ayna meselesi de benım özgüvenimi kazanmamda başrollerdedir hep baktım kendi kendime öğütler verdim övdüm veya olumsuz yanlarımı eleştirdim kendimle mahkeme yaptım daha doğrusu..bu kendine olan güvensizlik kıskançlığıda beraberinde getiriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…