- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.121
Hımm anladım canımm..Bnde hiç kullanmadım bugün bi tanıdık geldi bize iyi felan dedi..Kullanıp memnun kalanlar varmış.Bende acaba almam için mi öyle dedi diye düşündüm :26: Emin olmak istedim
yok ya çok şükür ayda yılda bi kere tartışıyoruz ondada o tartışmıyo ben söylenıyorumm ancaa ama sonra haksız oldugumu anlıyorummçok saolasın kuzumm heheeaman aman sık sık olmayasın
aynenama sen kavgayla geçirdin o kısmını biz gwenle sabaha kadar konuştuk ikinizde çok tatlısınız laf lafı açıyore ne edek
sonra bi yakalasın seniii gecenin bu saati pc de napıyosun bakalımmm gel burayaaa
ay sorma dun gece bukadar deildi bacım yaaa yıne uslu uslu konustuk bugun arayıp olmadık şeyi dewam ettırınce dellendı herıf
ay ewet laf lafı acıyo da dunku msn muhabbetını kacırdıgım ıcın hala uzuluyom
yok ya çok şükür ayda yılda bi kere tartışıyoruz ondada o tartışmıyo ben söylenıyorumm ancaa ama sonra haksız oldugumu anlıyorumm
sonra bi yakalasın seniii gecenin bu saati pc de napıyosun bakalımmm gel burayaaa
mrb güzelimgeçende dedi kpssye girince doğuya atanırsam sorun olmaz dmi gelirsin benımle dedii kıyamam bende gelirim tabi sonuçta bi ömür orda yaşamıcaz ya batıya tain isteriz dedimm yanlıs anlaşılmasın her yer bizim ilimiz ama hani ailelerden falan cok uzak olunca zor olur bi de bilmediğim yerler o yüzdenn
yine ederiz yahu canım üzülme yani
çok uzun sğrdğ ama sizin kavganız saatlerce hep tartıştınız mı
gecen haberlerde cıktı valla adam karısını pc basında goruyor bılmem kac yerınden bıcaklıyor anlamadan dınlemeden.
ınternet face felan şüpheciliği artırıyormuş bende bu hastalığa yakalandım zaar
biz uyumluyuzdur huylarımızın çoğu benzer meselaaa ikimizde duygusalız inatçıyız ama birbirimize pek inat yapamıyoruzz genelde aynı şeyleri düşünürüz o benden daha anlayışlı daha uyumlu ben bazen anlayışsız olabiliyorum ama tepki vermiyo pekk hepp inşallah hep böyle giderrniye bu kadar az tartışıyorsunuz acaba ya siz çok uyumlu bir çiftsiniz ya da bende bir sorun var
yok ya çok şükür ayda yılda bi kere tartışıyoruz ondada o tartışmıyo ben söylenıyorumm ancaa ama sonra haksız oldugumu anlıyorumm
aynen öylemiş yaaa ay ne kadar kötü bi zamandayız dmiii sormadan etmeden öldür kadını :26:gecen haberlerde cıktı valla adam karısını pc basında goruyor bılmem kac yerınden bıcaklıyor anlamadan dınlemeden.
ınternet face felan şüpheciliği artırıyormuş bende bu hastalığa yakalandım zaar
inşallah kazanırsın canımm çok iyi olur memurluk en güzel mesleklerden bencegüzellimmmdaha yeni görüyorum yaaa gece msjları çok akmış çeneniz düşmüş baya
okumaktan gözlerimi yordu haha
canım benim iyi ki demişsin devlet memuru olursa çok ii olur hayırlısı
haberlerden duymuşsundur ayın 29sinde özürlüler personel memuru sınav var ona giricem hayırlısı bakalım..
kıyamam cnm uğra tabikiii ee nasılsın napıyosun bakalımmmayy ayyy sizin topiğe uğramadan çıkamaz oldum :)) büssürüüüüüüüüüü işim var sabah erken kalkmam lazım. çıkamıyorum ki
semiramisçim ben de bugün boyadım saçımı, yarın akşam olmamana üzüldüm, ama olsun şimdiden boya ki ancak saçında otursun boya sevdiceğin gelene kadar. ne renge boyamaya karar verdin
hürremlandçım eğer haklı olduğunu düşünüyosan bence de haftasonu telini açma.. o zaman bi süre senin trip yaptığını bile anlamaz. ancak telinin kapalı olduğunu anladığında kafasında düşünür nerde ne yanlış yaptım diye. bunun cevabını da 2 güne verir. pzt her şey tatlıya bağlanır, umarım daha bile erken olur
bu arada evlenince benim sohbetler sorun olmaz. büyük ihtimal benimki silkroada, ben de kk ya sarmaya devam ederiz, bişey değişmez sanırım
ne kadar şanslısın benim öküz sevgiliyken bir günaydın msjı çekmezdi seninki evliyken yapıyor kimi kadınlara erkekler kendileri prenses gibi hissettiriryor nerde yanlış yapıyorum ALLAHIM isyan etmek istemiyorum sana ama ben haketmiyo muyum böyle sevgi,ilgi
ne renk boyadın canım nasıl olduuusemiramisçim ben de bugün boyadım saçımı, yarın akşam olmamana üzüldüm, ama olsun şimdiden boya ki ancak saçında otursun boya sevdiceğin gelene kadar. ne renge boyamaya karar verdin
hürremlandçım eğer haklı olduğunu düşünüyosan bence de haftasonu telini açma.. o zaman bi süre senin trip yaptığını bile anlamaz. ancak telinin kapalı olduğunu anladığında kafasında düşünür nerde ne yanlış yaptım diye. bunun cevabını da 2 güne verir. pzt her şey tatlıya bağlanır, umarım daha bile erken olur
bu arada evlenince benim sohbetler sorun olmaz. büyük ihtimal benimki silkroada, ben de kk ya sarmaya devam ederiz, bişey değişmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?