Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hımm anladım canımm..Bnde hiç kullanmadım bugün bi tanıdık geldi bize iyi felan dedi..Kullanıp memnun kalanlar varmış.Bende acaba almam için mi öyle dedi diye düşündüm :26: Emin olmak istedim

avonun kini kullanmadım ama veet kullandım ben pek bi etkili değil hatta şu sprey şeklinde tüy dökücüler varya onlardan da kullandım ama beğenmedim modern ağda yazıyordu üstünde köpük sprey tüy dökücüyü sıkıyorsun bekletiyorsun sonra süngeri var onunla yıkıyorsun ama ben beğenmedim aynı jilet yani hepsi

aynenama sen kavgayla geçirdin o kısmını biz gwenle sabaha kadar konuştuk ikinizde çok tatlısınız laf lafı açıyore ne edek

ay sorma dun gece bukadar deildi bacım yaaa yıne uslu uslu konustuk bugun arayıp olmadık şeyi dewam ettırınce dellendı herıf
ay ewet laf lafı acıyo da dunku msn muhabbetını kacırdıgım ıcın hala uzuluyom

yine ederiz yahu canım üzülme yani
çok uzun sğrdğ ama sizin kavganız saatlerce hep tartıştınız mı

sonra bi yakalasın seniii gecenin bu saati pc de napıyosun bakalımmm gel burayaaa

gecen haberlerde cıktı valla adam karısını pc basında goruyor bılmem kac yerınden bıcaklıyor anlamadan dınlemeden.

ınternet face felan şüpheciliği artırıyormuş bende bu hastalığa yakalandım zaar

güzellimmm daha yeni görüyorum yaaa gece msjları çok akmış çeneniz düşmüş baya
okumaktan gözlerimi yordu haha

canım benim iyi ki demişsin devlet memuru olursa çok ii olur hayırlısı
haberlerden duymuşsundur ayın 29sinde özürlüler personel memuru sınav var ona giricem hayırlısı bakalım..

ayy ayyy sizin topiğe uğramadan çıkamaz oldum :)) büssürüüüüüüüüüü işim var sabah erken kalkmam lazım. çıkamıyorum ki

yine ederiz yahu canım üzülme yani
çok uzun sğrdğ ama sizin kavganız saatlerce hep tartıştınız mı

aynen canım tartısma fıkrını kabul ettırme gibi konular hep boyle uzun suruyor. bu durum sık olmuyor gercı normalde aramız ıyıyken fazla konusmayız ama dunku derın mevzu oldugu ıcın saatlerce surdu:18:

aynen bende kıskancım ama ben benimkinin face şifresini biliyordum normal zamanda girmiyordum bile merak edip ancak tartışırsak küs kalırsak falan bazen
kardeşim bana bi kere dedi ki abla sen ne rahat bi insansın bende sevgilimin face şifresi olucak dk başı girerim sen hiç umursamıyorsun bile hayret bişisin demişti

niye bu kadar az tartışıyorsunuz acaba ya siz çok uyumlu bir çiftsiniz ya da bende bir sorun var
biz uyumluyuzdur huylarımızın çoğu benzer meselaaa ikimizde duygusalız inatçıyız ama birbirimize pek inat yapamıyoruzz genelde aynı şeyleri düşünürüz o benden daha anlayışlı daha uyumlu ben bazen anlayışsız olabiliyorum ama tepki vermiyo pekk hepp inşallah hep böyle giderr

semiramisçim ben de bugün boyadım saçımı, yarın akşam olmamana üzüldüm, ama olsun şimdiden boya ki ancak saçında otursun boya sevdiceğin gelene kadar. ne renge boyamaya karar verdin

hürremlandçım eğer haklı olduğunu düşünüyosan bence de haftasonu telini açma.. o zaman bi süre senin trip yaptığını bile anlamaz. ancak telinin kapalı olduğunu anladığında kafasında düşünür nerde ne yanlış yaptım diye. bunun cevabını da 2 güne verir. pzt her şey tatlıya bağlanır, umarım daha bile erken olur

bu arada evlenince benim sohbetler sorun olmaz. büyük ihtimal benimki silkroada, ben de kk ya sarmaya devam ederiz, bişey değişmez sanırım

Son düzenleme:
aynen öylemiş yaaa ay ne kadar kötü bi zamandayız dmiii sormadan etmeden öldür kadını :26:

inşallah kazanırsın canımm çok iyi olur memurluk en güzel mesleklerden bence

canım saol inşallah iyi olur
sen ne renge boyadın tatlım sacını
burada bn rengımı bayagı bayagı akıtmayı basardım c vıtamını tabletlerıyle

ahhhh kuzumm sevgilin msj çekmeyi üşeniyorsa bi tel aramıyo mu günaydın diyeblmek için? :26:
tatlımm ne sansı bee kulağım duymuyo ondan msjından fayda görüyoruzz

ne renk boyadın canım nasıl olduuu valla arkadaslar benım öz rengımın koyu kestane oldugunu söylediler ama annem küllü gibi senın kendı saç rengın diyo kestanede kızıllık olur diyo cok kararsızımm yarın alıcam boyamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…