Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Çok tşk ederim canımm
dimii yaa aramak bu kadar çok mu zooor hiç anlayamıyordumm söyleniyordum eskiden.
normal konuşabilen sevgililerim olduu günaydın diyeblmek için zar zor msj atarlardı

sevgilin karakteri böyledir sanırım ne diyeceğimi bilemedim :26:

kızlarrrrrrrrrrrrrr ya sag elimin tırnakları kırıldı sinir oldum

ayy ebnde sinir oluyorum böyle bir durumda bazen bir şeye takılıyor bir kırılıyor diğer parmakların arasında kırık tırnak sırıtıyor resmen
bende o zaman hepsini kesip tekrar başlıyorum uzatmaya hem bu arada french kullanmak daha rahat oluyor

evet canm dogru yorumlar dun bız msnde konusurken işte hep bunlardan bahsettık mesela senın kurdugun cumlelerı o bana kurdu hep valla

evet karakteri böyleymiş ilgisiz bir bayana nasıl davranacağını bilmeyen insan

evet canm dogru yorumlar dun bız msnde konusurken işte hep bunlardan bahsettık mesela senın kurdugun cumlelerı o bana kurdu hep valla

valla hüurremcim sana bişi diyim mi ya onu bu yaş farkı ve senden önde giden yaşamııyla kabul ediceksin
ya da olgun biriyle yapamıyorsan kendi yaşına daha uygun birini bulucaksın
ama sana tavsiyem belli ki sen onu o da seni seviyor yaşı unutun ve bazen o senin yaşlarına insin davranışta bazen sen onun olgunluğuna erişebil ve dünyanızı eşitleyin ve iyi karar ver yani hayatın boyunca ona bmyle kaprisler yapamazsın ki bir düşün sen şimdi 20li yaşlardasın o ise 30lu ve ilerde evlenseniz on yıl geçince sen 30 lu o 40 lı yaşlarda olucak yine daha çok sorunlar büyür onu olduğu gibi kabul et seviyorsan ya da yapamıcağına inanıyorsan iyi düşün yani

ailesi ne kadar düşünceliler.. işte bu güzel..
seni anlıyorum her yerde sorunlar çıkıyor malesef ne olursa olsun sen güçlü olacağına inanıyorum

evet, bir de parlatıcı ojenizin içine bir kaç damla limon akıtın, parlatıcınızı öyle kullanın kızlar. hem tırnaklar güçleniyo hem beyazlıyo
bunu bilmiyodum bak gerçi benım tırnaklarım kendiliğinden uzun pek uzatamıyorum ekstra olarak cadı gibi oluyolar

ailesi ne kadar düşünceliler.. işte bu güzel..
seni anlıyorum her yerde sorunlar çıkıyor malesef ne olursa olsun sen güçlü olacağına inanıyorum
evet bana ve sevgilime büyük sorumluluklar düşüyo bu konuda aileleri anlaştırmak ve yatıştırmak bizim elimizde olacakk

bunu bilmiyodum bak gerçi benım tırnaklarım kendiliğinden uzun pek uzatamıyorum ekstra olarak cadı gibi oluyolar

aynen canım benim de parmaklarım tırnaklarım falan çok uzun, daha da uzatsam çok kötü duruyo valla bi de parmaklarım çok ince benim yüzük sıkıntım oluyo ya

aynen canım benim de parmaklarım tırnaklarım falan çok uzun, daha da uzatsam çok kötü duruyo valla bi de parmaklarım çok ince benim yüzük sıkıntım oluyo ya
ahh bende de var aynı dertt en küçük yüzük bile parmağıma bol geliyoo özel yaptırıcaz biz sanırımmm ne masraflıyız yaa

canm ben ona dun dedım ben ilgiyi çok sevıyorum ama senın bu huyunu kabullendım bır fedakarlık yaptım dedım sende benm ıcın bıraz kendı huyundan fedakarlık yapmalısın dedım mesela bn mutlu olayım dıe bazen yapmayacagın sana uymayan seylerı yapabılmelısın dıyorum tek taraflı ödün vermek yorar dıyorum bu sefer sınırlenıyor bnm ona tamamen ayak uydurmamı beklıyor ama buda bı yerde tıkanıyor we kavgalar oluyor valla bilmıyorum canm onu boyle kabul ettıgımı dusunuyorum ama yınede kabullenemıyorum hep bı iç huzursuzlugumu yansıtma peşindeyım hakkımızda hayırlsıı olsun ınsallah iyi oluruz

evet bana ve sevgilime büyük sorumluluklar düşüyo bu konuda aileleri anlaştırmak ve yatıştırmak bizim elimizde olacakk

evet sizin elinize olucak.
babam ilk tanışma eşimi sevememişti onunla evlenmemi bile istemiyordu annem rahmetli.
sevgilimi kaybetmek istemiyordum ne zaman babamla konuşsam beni dinlemiyordu görmezden geliyordu
ne yapacağımı şasırmıştım delirmiştim
teyzemden yardım istedim edemediler babamı ikna edemediler
amcamla yengemle konuştum onlara canı saolsun
babamla konuştular
babam bu seferde dinlendi nihayet

şimdi de babam eşime" oğlumm" diyor

öyle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
bir de şöyle bir şey var ya
hayırlıysa beri hayırsızsa geri ALLAHIM diye dua edicekmişsin o yüzden ben hep öyle dua ederdim olmadı demek hayırsızmış benim için
sende öyle dua et

ne kadar güzel o zaman ALLAH razı olsun amcan ve yengenden ne güzel iki sevenin kavuşmasına vesile olmuşlar duygulanıyorum böyle şeyleri duyunca ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…