Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ohh ohhh iyisin haadi
öyle kız alıyorlar ama sende onların oğullarını alıyorsun kuzum onu napıcaz

kızlaaarrr gecenin sorusuuu ilişkilerinizde kendinizi nasıl değerlendiriyosunuz yani sizinde yapmış oldugunuz hatalar oluyo mu bencil misiniz,otoriter mi, kıskanç mı ,agresif mi birazda kendimizi eleştirelim bakalımmm

hahahhh cok güldüm yaa çocuk yaşta ergenlikten cıkmadan evlenirse olacağı budur iyi bari saçları emolar gibi yaptırmamışş

bu gecenin sorularıda hep bana zıt sorular oluyor yani farkettim de başka soru türü yok mu hep aşk sanırım ya da ben susup oturayım diye

benım malesef bir şeyi bitirememe huyum var 1 hafta önce söylediği hatta 1 yıl önce söylediği şeyi ısıtıp önüne koyuyorum ve tadımız kaçıyor azucuk saplantılıyım:44:

bu gecenin sorularıda hep bana zıt sorular oluyor yani farkettim de başka soru türü yok mu hep aşk sanırım ya da ben susup oturayım diye
yok neden sen susup otur diye böyle yapalım sende sorabilirsin kendine uygun sorular kimse bişey demez kii

bu arada çeyizle ilgili konuşurken aklıma bişi geldi arçeliğin love serisini gördünüz mü kızlar?
orda fuşya pembe bir çamaşır makinası var offf o ne yaa bayıldımmmm ona yaa keşke benim olsa diye geçirdim yani içimden acaaba biz evlenenne kadar onların modası geçip üretimden kalkar mı ki:26:

benım malesef bir şeyi bitirememe huyum var 1 hafta önce söylediği hatta 1 yıl önce söylediği şeyi ısıtıp önüne koyuyorum ve tadımız kaçıyor azucuk saplantılıyım:44:
eskiden bende öyle yapıyodum yaa içim rahatlayana kadar uzatıyodum konuyu artık pek yapmıyorum mesela bende biraz bencilim hep benımle ilgilensin istiyorum hayatının tamamında ben olayım istiyorummm bu mümkün değil tabiki özellikle çalışan bi insan içinn ama napıyımmm..bi de cok çabuk alınıyorum herşeye yani kelimelerini cok dikkatli seçmesi gerekiyo hemen kırılabiliyorummm ayyy cocuk bana gene iyi dayanıyo valla

kız valla senin 6. hislerin kuvvetli. benim 2 çocuğumun olma ihtimali arttı
canım ne bileyim ben bunlara denk gelmedim ama 1 kadın 1 erkeği izlemiyodum, bu izlediklerimde mesela ozan da yeri gelince sert yapıyo kendini, ama genelde orta yolu bulan ozan. ama onun da çok çapkınlıkları var, onlara da zeynep iyi dayanıyo yani, zeynebin gözünün önünde bir sürü kadını süzmüşlüğü var ozanında zeynep de bir kızıyo, sonra geçiyo mesela.

ha bıde dedektıf gıbıyımdır şüpheler köşeye sıkıştırıcı sorular intihara sürüklerim valla adamcagız 2 yıl sonunda artık isyanda sorguya çekmeye basladıgım an ateş püskürüyo walla küfür bile kacıyo agzından bu sefer ben pısıyorum
bide istediğim olana kadar kendıme de karsıyada rahat vermıyorum

ay ben ne fena bişiymişim be adama brawo valla

evet gördüm cnm ve bayıldımm özellikle kırmızı olanaa bunu bende düşündüm hatta anneme sordum ama annem sonuçta çamaşır yıkamaya yarasın renklide olsa kullanılır falan dedi

pembesı kalksa bıle hem çamaşır yıkayan hem kurutan üstüne ütüleyen birde saks mavisi olanı cıkar merak etme

benn geldiiimmm

semiramis saçların çok güzel olmuş güle güle kullan gözün aydın
ahhh diplerim çıktı boyatmalıyım üşeniyorummm

evet kuzum kork bendennn benım ilk aklıma gelen genelde oluyo olsun 2 demişim dua et 4-5 falan dememişimmm

evet gördüm cnm ve bayıldımm özellikle kırmızı olanaa bunu bende düşündüm hatta anneme sordum ama annem sonuçta çamaşır yıkamaya yarasın renklide olsa kullanılır falan dedi

bende anname bayıldım yaaa dedim annemde ayy hiç güzel değil beyaz eşyaa dediğin ya gri ya beyaz olur dedi o ne öyle çocuk gibi dedi
ama ben bayıldım yaa bi de anneme dedim alsak mı acaba diye annemde benim huyumu biliyo tabi çok çabuk sıkılıyorum herşeyden alalımda sonra bana kalsın o beğenme evlenene kadar modası geçsind edi kaldım öyle
ama bundan sılkılmazdım gibi geliyo umarım modası geçmez fıstık yeşili de çok çekici ama pembeye bittimmm bittim aşık oldum ne güzel olur onda çamaşır yıkamak

aynı bennn aynııııııı ota b.ka alınır trip yaparım gercı benımkısı pek bı patavatsız ama

bende rahat vermıyorum kiii o allahtan alttan alıyo yani aynen insan düşününce onlarada hak veriyo dmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…