- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.381
kocan mı alcak onları bacım yatak odasıyla beyaz esyayı.
ay aslında bı mutfak incik cıncık gotursek yetmıyo mu yanıı yarıdan fazlasını kız goturuyo bu ne yaa walla hem kız alıyolar.
bnmkının çamaşır makınesı varmıs yenı almıs ondan yırttık hade televızyonu felan da son sistem gıcır gıcır
hahahhh cok güldüm yaaewet tatlımn genelde sarı gelınler dolu.ama soyle bronz ten kahve tonu aralarda sarı ışıltılı havalı dalgalar felanda guzel durur bence gelınlıkle
alakasız olacak ama aklıma geldı bı komsumuzun kızı ewlendı gecen gun daha 18 yasında kactı hamıe kaldı felan dugun yapmak zorunda kaldılar.düğün bittikten snra foto cekınırlerken kız oyle komık pozlar werıyorkı coluk cocuk resmen hanı yenı yetme kızlar facelerıne poz verırken kafasını eğer büker bişiler yaparya yandan bakıslar felan koptum yaaaa Allah tan erkenden ewlenmıcez bıznerden estıyse aklıma geldı anlatayım dedım
evet beybı hepsı ıcınde bencede cok uygun hemde okadar guzellerkı bayıldım tenceresı kahvaltılıgı kahve takımı herrseyı ıcınde..bnde takıp edeyım barı o kampanyayı
kızlaaarrr gecenin sorusuuuilişkilerinizde kendinizi nasıl değerlendiriyosunuz yani sizinde yapmış oldugunuz hatalar oluyo mu bencil misiniz,otoriter mi, kıskanç mı ,agresif mi birazda kendimizi eleştirelim bakalımmm
kızlaaarrr gecenin sorusuuuilişkilerinizde kendinizi nasıl değerlendiriyosunuz yani sizinde yapmış oldugunuz hatalar oluyo mu bencil misiniz,otoriter mi, kıskanç mı ,agresif mi birazda kendimizi eleştirelim bakalımmm
yok neden sen susup otur diye böyle yapalım sende sorabilirsin kendine uygun sorular kimse bişey demez kiibu gecenin sorularıda hep bana zıt sorular oluyor yani farkettim de başka soru türü yok mu hep aşk sanırım ya da ben susup oturayım diye
bu gecenin sorularıda hep bana zıt sorular oluyor yani farkettim de başka soru türü yok mu hep aşk sanırım ya da ben susup oturayım diye
oyleyse sana ben sorayım anacım süyle bakaaaaam avatarına koydugun hatun marilyn monroe nın ölümündeki sır perdesinin aslı nedır?
eskiden bende öyle yapıyodum yaa içim rahatlayana kadar uzatıyodum konuyu artık pek yapmıyorumbenım malesef bir şeyi bitirememe huyum var 1 hafta önce söylediği hatta 1 yıl önce söylediği şeyi ısıtıp önüne koyuyorum ve tadımız kaçıyor azucuk saplantılıyım:44:
kız valla senin 6. hislerin kuvvetli. benim 2 çocuğumun olma ihtimali arttıkızlar aşkımla 3 gün önce telde konusurken bana söyledi fenerbahçe gs maçı var diye bende dedim ki bu maç 2-1 biter belki inanmazsınız ama yemin ederim bak askımda dedi çok zorlu bi maç ama süper olur öyle olursa dedi bende görürsün bak dedimdaha öncede bi maçın 1-1 biteceğini tahmin etmiştimm ordan biliyo tahmınlerimin kuvvetli oldugunu bu aksamda bildin meleğim yazmışş ben maçtan anlamıyorum diye gülüyodu önceden bende yazdım maçtan anlamıyorum ama bi çok anlayan insandan daha mükemmel tahminlerim var yazdımmm evet haklısın meleğim yazmışş
canım ne bileyim ben bunlara denk gelmedim ama 1 kadın 1 erkeği izlemiyodum, bu izlediklerimde mesela ozan da yeri gelince sert yapıyo kendini, ama genelde orta yolu bulan ozan. ama onun da çok çapkınlıkları var, onlara da zeynep iyi dayanıyo yani, zeynebin gözünün önünde bir sürü kadını süzmüşlüğü var ozanında zeynep de bir kızıyo, sonra geçiyo mesela.evet aynen öyle
aslında bu dizi türkmaxdayken daha çok erotik şeyler geçiyordu aralarında ama çok komikti aynı zamanda yeresel kanala geçince onları bitirmişler sanırım
ama yani bazen onlarda abartıyor gibi geliyor bana mesela bu zeynep gidiyor adamın kredi kartı limitini bitiriyor sormadan ve buna ozan hiç bir şey demiyor çok saçma normal bir çift bu durumda kavga eder nasıl bana sormassın ben eşşek başımıyım der yani bir de bir defsasında adamın fikrini almadan eve klima taktırdı ve adam demiyor ki ben eşşek başımıyım bu evde bişiyi bana sormuyorsun demiyor bunlar saçma şeyler işte bence
evet gördüm cnm ve bayıldımm özellikle kırmızı olanaa bunu bende düşündüm hatta anneme sordum ama annem sonuçta çamaşır yıkamaya yarasın renklide olsa kullanılır falan dedibu arada çeyizle ilgili konuşurken aklıma bişi geldi arçeliğin love serisini gördünüz mü kızlar?
orda fuşya pembe bir çamaşır makinası var offf o ne yaa bayıldımmmm ona yaa keşke benim olsa diye geçirdim yani içimden acaaba biz evlenenne kadar onların modası geçip üretimden kalkar mı ki:26:
bu arada çeyizle ilgili konuşurken aklıma bişi geldi arçeliğin love serisini gördünüz mü kızlar?
orda fuşya pembe bir çamaşır makinası var offf o ne yaa bayıldımmmm ona yaa keşke benim olsa diye geçirdim yani içimden acaaba biz evlenenne kadar onların modası geçip üretimden kalkar mı ki:26:
evet kuzum kork bendennnkız valla senin 6. hislerin kuvvetli. benim 2 çocuğumun olma ihtimali arttı
canım ne bileyim ben bunlara denk gelmedim ama 1 kadın 1 erkeği izlemiyodum, bu izlediklerimde mesela ozan da yeri gelince sert yapıyo kendini, ama genelde orta yolu bulan ozan. ama onun da çok çapkınlıkları var, onlara da zeynep iyi dayanıyo yani, zeynebin gözünün önünde bir sürü kadını süzmüşlüğü var ozanında zeynep de bir kızıyo, sonra geçiyo mesela.
hosgeldın cnmmm çoooooook teşekkür ederimmbenn geldiiimmm
semiramis saçların çok güzel olmuş güle güle kullan gözün aydın
ahhh diplerim çıktı boyatmalıyım üşeniyorummm
evet gördüm cnm ve bayıldımm özellikle kırmızı olanaa bunu bende düşündüm hatta anneme sordum ama annem sonuçta çamaşır yıkamaya yarasın renklide olsa kullanılır falan dedi
eskiden bende öyle yapıyodum yaa içim rahatlayana kadar uzatıyodum konuyu artık pek yapmıyorummesela bende biraz bencilim hep benımle ilgilensin istiyorum hayatının tamamında ben olayım istiyorummm bu mümkün değil tabiki özellikle çalışan bi insan içinn ama napıyımmm..bi de cok çabuk alınıyorum herşeye yani kelimelerini cok dikkatli seçmesi gerekiyo hemen kırılabiliyorummm ayyy cocuk bana gene iyi dayanıyo valla
bende rahat vermıyorum kiii o allahtan alttan alıyo yaniha bıde dedektıf gıbıyımdır şüpheler köşeye sıkıştırıcı sorular intihara sürüklerim valla adamcagız 2 yıl sonunda artık isyanda sorguya çekmeye basladıgım an ateş püskürüyo walla küfür bile kacıyo agzından bu sefer ben pısıyorum
bide istediğim olana kadar kendıme de karsıyada rahat vermıyorum
ay ben ne fena bişiymişim be adama brawo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?