Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende cok duygusalım yaaa bi aksam bana maçtan anlamıyosun dedi diye ağlamıştım bizde az değilmişiz

bende göz makyajı fazla yapmam bir eyeliner,göz kalemi ve rimel bu kadar far falan sürmem yani
verdim valla çok romantik bir kızım yaa anladın ama sen neden verdiğimi işte sonuçta benim dudağıma deymiş çok sevdiğim bir rujum yani
sanki sür diye verdik te sürer sürer seni anarım diyo ya

kızlaaaar siz görmüşsünüzdür forumda

bayan yazmış derti.
eşimle 2 senedir öpüşemiyoruz diee gözlerimi inanamadım titizlikten dolayıymış bu kadar peeees yaniii
şuan konu kapatlmış
evet o konuyu görmüştüm cnm evet gerçekten tuhaff insan sevdiğinden tiksinir mi hiç yaa

kızım sürmicek heralde yaa romantiklik olsun en sevdiğim bişi onda dursun diye verdim hem zaten en sevdiğim parfümümü de istemişti onuda vermiştim
bazen söylüyodu geceleri benim parfümümü yastığına sıkıp uyuyomuş onunla uyuyorum gibi hissetmek için

çok beğendim kuzum Allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin. ben de çok meraklıyım böyle şeylere ama daha çok zaman var diye hiç kendimi kaptırmayayım dedim. ama başlıcam artık, bunlar 1 kerette olcak şeyler değil zaten zamanla azar azar alırız işte. bu arada ben de senin gibi pembiş şeyler istiyorum ya özellikle mutfakta rengarenk

kıyamam üzülme dicem ama demem bişeyi değiştirmeyecek cnm inş bu acılarını unutturacak birisi cıkar tez zamanda karşına

hahahah ewett nası tiksiniiyoo hiç anlamadım walla ben çok pis bayanımm hahaha

o zaman bende çok pis bayanım heralde hiç tiksinmem keşke kocam olsada sevdiğim hergün öpsem şapur şupur
şapur şupur beni öp,çıtır çıtır beni ye onlar acı ben tatlı benden başka böyle var mı

eyeliner bayılırım ama çok becerksiziiimm offf

aaaahh ne güzeeeell ya hoşuma gitti walla senden parfüm istemeyii

bende cok duygusalım yaaa bi aksam bana maçtan anlamıyosun dedi diye ağlamıştım bizde az değilmişiz

ya bi de karşımızdakinden hep anlayış beklemekten doğuyo bunlar, mesela belki seninki işyerinde biriyle bozuştu, belki benimki evde ailesiyle tartıştı, o yüzden de sürekli yanımızda 32 dişi birden sırıtık melek gibi duramazlar ki, onlar da insan, onların da sinir olup sinirlerinin geçmediği oluyo. ve böyle zamanlarda bi kelimeyi soğuk bi şekilde söylesinler, aahh yandılar, ondan 40 tane anlam çıkarıyoruz. ama ben böyle durumlarda kızgınsa bunun sebebini anlatmasını isterim. benimki mesela kızgın değilim nerden çıkarıyosun diyo. al mesela bu akşam adım gibi eminim gs yüzünden çok morali bozuktu. gs ye takıksın anlıyorum diyorum. yok efendim üzülmemiş, bi yenilgi mi yıkıcakmış onları, fb yense nolcakmış, kendi şikesine baksınmış vs vs... delirtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…