- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.421
bende cok duygusalım yaaa bi aksam bana maçtan anlamıyosun dedi diye ağlamıştımöhöm öhömilişkimde kesinlikle takık biriyim. acayip dırdırcıyım, sulugözüm, ağlamam her dk yanımdadır. kızgınlığım çooookk sonra geçer, o yüzden ortamı yumuşatamam. bişeye taktım mı onun benden geçmesi malesef biraz zaman alıyo. kinciyim sanırım bu huyumu hiç sevmiyorum. bayan duygusalım. üff amma olumsuz özelliklerim var valla onurdan başkası çekmez beni
haa ama ne olursa olsun, kavgalı dahi olsak, bana ihtiyacı olduğu an yanında biterim.en yakın dostuyum, 2. annesiyim
evet kuzum kork bendennnbenım ilk aklıma gelen genelde oluyo olsun 2 demişim dua et 4-5 falan dememişimmm
ay kızlar bnmde nerdeyse hiç rujum yok dıyebılırım..ruj sürme adetım hiç yok goz makyajına agırlık verıyorum ruj surunce asırı makyajlı gıbı hıssedıyorumhele kırmıızı ruj bnı rahatsız edıyor belkıde alısık olmadıgımdan....
atroşşş sende az deilsin manıtaya yarım ruj vermeler felannn
evet o konuyu görmüştüm cnm evet gerçekten tuhaff insan sevdiğinden tiksinir mi hiç yaakızlaaaar siz görmüşsünüzdür forumda
bayan yazmış derti.
eşimle 2 senedir öpüşemiyoruz diee gözlerimi inanamadım titizlikten dolayıymış bu kadar peeees yaniii
şuan konu kapatlmış
anladım cnmhavalarda ne kadar güzelleşti dmi yaa insanın içi açılıyoo sıcak havalara bayılıyorummm
evet o konuyu görmüştüm cnm evet gerçekten tuhaff insan sevdiğinden tiksinir mi hiç yaa
hahhahhkız napsın adam ruju parfum falan olsa neysede güldürdün benii ben siyah oje cok seviyorum ya bide her kıyafetime uyuyoo bende uyum takıntısı cok fazlaa renk tonu farklılığına bile takarım ben o yüzden siyah ojem her kıyafetimle uydugu ıcın genelde ondan sürüyorumm
yok içimdeki ses hala 2 çocuk diyo kuzum merak etmee bi küçük sedef bide küçük onur
ahahahallah korusun yavv
ben 1 istiyodum zaten ama napalım 2 de dursun da
çok beğendim kuzum Allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin. ben de çok meraklıyım böyle şeylere ama daha çok zaman var diye hiç kendimi kaptırmayayım dedim.canım alırsın sende daha merak etme insan büyüdükçe çeyize sarıyo inan bana ben başladım mesela iki yıldır yavaş yavaş böyle şeyler almaya hoşuma gideni alıyorum azar azar sende öyle yap
gerçiii benim daha ortada koca yok ama neyseeee
sağol canım bu arada beğendin mi sedefciğim
kıyamam üzülme dicem ama demem bişeyi değiştirmeyecek cnm inş bu acılarını unutturacak birisi cıkar tez zamanda karşınakızım sürmicek heralde yaa romantiklik olsun en sevdiğim bişi onda dursun diye verdim hem zaten en sevdiğim parfümümü de istemişti onuda vermiştim
bazen söylüyodu geceleri benim parfümümü yastığına sıkıp uyuyomuş onunla uyuyorum gibi hissetmek için
hahahah ewett nası tiksiniiyoo hiç anlamadım walla ben çok pis bayanımm hahaha
bende göz makyajı fazla yapmam bir eyeliner,göz kalemi ve rimel bu kadar far falan sürmem yani
verdim valla çok romantik bir kızım yaa anladın ama sen neden verdiğimi işte sonuçta benim dudağıma deymiş çok sevdiğim bir rujum yani
sanki sür diye verdik te sürer sürer seni anarım diyo ya
eyeliner bayılırım ama çok becerksiziiimm offf
kızım sürmicek heralde yaa romantiklik olsun en sevdiğim bişi onda dursun diye verdim hem zaten en sevdiğim parfümümü de istemişti onuda vermiştim
bazen söylüyodu geceleri benim parfümümü yastığına sıkıp uyuyomuş onunla uyuyorum gibi hissetmek için
o bi hastalık bence yaa normal değill yanii insan durabilir mi öpmeden yaa ben hiç duramıyorum buluşunca vallahahahah ewett nası tiksiniiyoo hiç anlamadım walla ben çok pis bayanımm hahaha
kıyamam üzülme dicem ama demem bişeyi değiştirmeyecek cnm inş bu acılarını unutturacak birisi cıkar tez zamanda karşına
o zaman bende çok pis bayanım heralde hiç tiksinmem keşke kocam olsada sevdiğim hergün öpsem şapur şupur
şapur şupur beni öp,çıtır çıtır beni ye onlar acı ben tatlı benden başka böyle var mı
aaaahh ne güzeeeell ya hoşuma gitti walla senden parfüm istemeyii
bende cok duygusalım yaaa bi aksam bana maçtan anlamıyosun dedi diye ağlamıştımbizde az değilmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?