Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben asla beyaz almam ya gri falan olabilirr kırmızı en sevdiğim renk oldugu ıcın hep gözüm o renk eşyalardaa

çok güzelll
benim çeyiz denen bişeyim yok daha

canım alırsın sende daha merak etme insan büyüdükçe çeyize sarıyo inan bana ben başladım mesela iki yıldır yavaş yavaş böyle şeyler almaya hoşuma gideni alıyorum azar azar sende öyle yap
gerçiii benim daha ortada koca yok ama neyseeee
sağol canım bu arada beğendin mi sedefciğim

ulen siyah saca kırmızı ruj ne kadarrrrrrrr guzel oluyor
evet gerçekten cok seksi oluyooo ama ben sürmüyorum ya açık renk rujları daha cok yakıştırıyorum kendime nedensee benımki kızıyo bide bi kere bulusmaya giderken süreyim dedim cok yakıştırıyo bana kırmızı ruju istediği için camda sürmüştüm bi kaç kere..izin vermedi onun yanına gelene kadar kaç kişi görecekmiş beni yolda uçarak gitmicekmişim sonuçta yanına

hoşbuldyukk kuzumm
yarın iş yok fırsatımı bulabilirim öncelikle temizlik işim var pöööf :18:

aman bir girişirsin ordan burdan diye al dök yala yaparsın herşeyleri
benimde çamaşırlarım birikti yağmur yağıyor kaç gündür içeride kurutsam uzun sürüyo kuruması
bugün yıkadım astım bakalım İNŞALLAH yağmur yağmaz ıslanmazlar RABBİM

ben kırmızı ruja bayılırım genelde de hep kırmızı ve pembe tonları sürerim zaten çok seviyorum kırmızı oje ve ruj kullanmayı ben bide sevgilime vermiştim bitmek üzere olan yarım kullandığım ruju o da bana sağol aşkım artık sürer sürer seni anarım demişti
odun ya ben romantizm yapayım o dalga geçsin

ahhh keşkeee bu kadar kolay olabilseee
aaaa kaç gündür yağmur mu yağıyorr? nerde yaşıyorsun?

walla sorma yaa yağmurlu günler olunca canımı çıkarıyoo çamaşırları kurutmak çok zoor oluyoo

hahhahh kız napsın adam ruju parfum falan olsa neysede güldürdün benii ben siyah oje cok seviyorum ya bide her kıyafetime uyuyoo bende uyum takıntısı cok fazlaa renk tonu farklılığına bile takarım ben o yüzden siyah ojem her kıyafetimle uydugu ıcın genelde ondan sürüyorumm

ay kızlar bnmde nerdeyse hiç rujum yok dıyebılırım..ruj sürme adetım hiç yok goz makyajına agırlık verıyorum ruj surunce asırı makyajlı gıbı hıssedıyorumhele kırmıızı ruj bnı rahatsız edıyor belkıde alısık olmadıgımdan....
atroşşş sende az deilsin manıtaya yarım ruj vermeler felannn

öhöm öhöm ilişkimde kesinlikle takık biriyim. acayip dırdırcıyım, sulugözüm, ağlamam her dk yanımdadır. kızgınlığım çooookk sonra geçer, o yüzden ortamı yumuşatamam. bişeye taktım mı onun benden geçmesi malesef biraz zaman alıyo. kinciyim sanırım bu huyumu hiç sevmiyorum. bayan duygusalım. üff amma olumsuz özelliklerim var valla onurdan başkası çekmez beni
haa ama ne olursa olsun, kavgalı dahi olsak, bana ihtiyacı olduğu an yanında biterim. en yakın dostuyum, 2. annesiyim

kızlaaaar siz görmüşsünüzdür forumda

bayan yazmış derti.
eşimle 2 senedir öpüşemiyoruz diee gözlerimi inanamadım titizlikten dolayıymış bu kadar peeees yaniii
şuan konu kapatlmış

suan bile kırmızı rujum var dudagımda ben siyah saclı oldugum icin yakıstırıyorum ama cok yogun ve dagıtarak surenlere hic olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…