- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.401
benn geldiiimmm
semiramis saçların çok güzel olmuş güle güle kullan gözün aydın
ahhh diplerim çıktı boyatmalıyım üşeniyorummm
pembesı kalksa bıle hem çamaşır yıkayan hem kurutan üstüne ütüleyen birde saks mavisi olanı cıkar merak etme
ben asla beyaz almam ya gri falan olabilirrbende anname bayıldım yaaa dedim annemde ayy hiç güzel değil beyaz eşyaa dediğin ya gri ya beyaz olur dedi o ne öyle çocuk gibi dedi
ama ben bayıldım yaa bi de anneme dedim alsak mı acaba diye annemde benim huyumu biliyo tabi çok çabuk sıkılıyorum herşeyden alalımda sonra bana kalsın o beğenme evlenene kadar modası geçsind edi kaldım öyle
ama bundan sılkılmazdım gibi geliyo umarım modası geçmez fıstık yeşili de çok çekici ama pembeye bittimmm bittim aşık oldum ne güzel olur onda çamaşır yıkamak
hosgeldın cnmmm çoooooook teşekkür ederimmsen ne renk düşünüyosun
çok güzelll
benim çeyiz denen bişeyim yok daha
hoşgeldin şekerimm
boyatırsın canım ALLAH izin versin inşallah
evet gerçekten cok seksi oluyooo ama ben sürmüyorum ya açık renk rujları daha cok yakıştırıyorum kendime nedenseeulen siyah saca kırmızı ruj ne kadarrrrrrrr guzel oluyor
hoşbuldyukk kuzumm
yarın iş yok fırsatımı bulabilirim öncelikle temizlik işim var pöööf :18:
anladım kuzumrica ederimmm :)
aynı renk olıcak canım karamel,soğan kabuğu karışıklı diyelim
evet gerçekten cok seksi oluyooo ama ben sürmüyorum ya açık renk rujları daha cok yakıştırıyorum kendime nedenseebenımki kızıyo bide bi kere bulusmaya giderken süreyim dedim cok yakıştırıyo bana kırmızı ruju istediği için camda sürmüştüm bi kaç kere..izin vermedi onun yanına gelene kadar kaç kişi görecekmiş beni yolda uçarak gitmicekmişim sonuçta yanına
aman bir girişirsin ordan burdan diye al dök yala yaparsın herşeyleri
benimde çamaşırlarım birikti yağmur yağıyor kaç gündür içeride kurutsam uzun sürüyo kuruması
bugün yıkadım astım bakalım İNŞALLAH yağmur yağmaz ıslanmazlar RABBİM
anladım kuzumee nasıl gidiyo evlilik bakalımmm ne güzel sevdiğinle aynı evdesinnn o günlerii iple çekiyorummmm
hahhahhben kırmızı ruja bayılırım genelde de hep kırmızı ve pembe tonları sürerim zaten çok seviyorum kırmızı oje ve ruj kullanmayı ben bide sevgilime vermiştim bitmek üzere olan yarım kullandığım ruju o da bana sağol aşkım artık sürer sürer seni anarım demişti
odun ya ben romantizm yapayım o dalga geçsin
ben kırmızı ruja bayılırım genelde de hep kırmızı ve pembe tonları sürerim zaten çok seviyorum kırmızı oje ve ruj kullanmayı ben bide sevgilime vermiştim bitmek üzere olan yarım kullandığım ruju o da bana sağol aşkım artık sürer sürer seni anarım demişti
odun ya ben romantizm yapayım o dalga geçsin
kızlaaarrr gecenin sorusuuuilişkilerinizde kendinizi nasıl değerlendiriyosunuz yani sizinde yapmış oldugunuz hatalar oluyo mu bencil misiniz,otoriter mi, kıskanç mı ,agresif mi birazda kendimizi eleştirelim bakalımmm
anladım cnmher zamanki gibi güzel gidiyor :) hee eşim uyuyoo yarın iş var ondan :44:
ay kızlar bnmde nerdeyse hiç rujum yok dıyebılırım..ruj sürme adetım hiç yok goz makyajına agırlık verıyorum ruj surunce asırı makyajlı gıbı hıssedıyorumhele kırmıızı ruj bnı rahatsız edıyor belkıde alısık olmadıgımdan....
atroşşş sende az deilsin manıtaya yarım ruj vermeler felannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?