- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.361
dedim merak edıyorum göremedım bi resmini koyar mısın dedim o aksam için hemen koydu sildi sonra cnmanca geldım kızlarrrr bakıyorum hemen yorum yapıyrm bebişimmm
hehe yawrularrrr dun gece yoktum iwit bu gece yettim hemennnn bacılarımm sızı bırakıkır mıyımmmm
sen gwenı nerde gordun anacım sedef resmını gonderdı de gwen albummu yapmıs habarımız yok:26:
yahuu ben ammavelakını goremedım bi
diğer herkesi gordum galıba:26:
fenerbahçe yendi tabikiii cnmmkim kimi yenmiş yahuu hiç takip etmiyorum ama umaraım fener gs yenmiştirde bazılarına kapak olur bu durum
anladım cnmm saçlarımı gördün müüünapıyım cnm anca aldım pcyi giriyorum valla 2 gunden beri nete bakmadım bile
anladım cnmm saçlarımı gördün müüüen son konustugmuzda siyah istemediğimi bana yakışmadıgını söylemiştimmm ama artık bende sendenimmm
fenerbahçe yendi tabikiii cnmm
tşk ederim canımsimdi gordum canım cok guzel olmus cok yakısmıs gule gule kullan
sekermisufff bnm cok eksigim var ya
sekermisufff bnm cok eksigim var ya
beğendin mi canım bende çok beğeniyordum zaten bunları tabi bunun desenli modeli benim ki üzerinde çiçek desenleri var ondan bulamadım nette resmini ama çok şeker yaa bayılıyorum böyle şeylere
hele benım henuz bır ıgnem bılenem yokkkk
mutfagı aldırcam ama ewdekılere.beyaz esya yatak odasıda artık ewlenırken taksıtle alırım hem ozamana calısmayada baslarım
evet cok koyu oldu cnm ama tepkiler olumlu olunca bundan sonra hiç değiştirmeyi düşünmüyorumsemıramıscım bayagı koyultmussun bebeım hemen hemen aynı olmus sac rengımız yakısmıs ama
buarada bnm sac renngımı erkek arkadasım resmımden hiç begenmemişti bir sürü söylenmişti tabı ew halıyle bı resım cekıp yollayıvermıstım emmaaaaaa dun gorustuk ya bayıldııııı kalsın boyle değiştirme dıyo bızımkılerle tanısırken de bu sacların olsun dıyo tabı sarı sarı dıkkat cekmemı ıstemıyo çakallll
ben beyaz esya ve yatak odası almıycamda mutfak esyaları ve diger ihtiyacları tamamlamak lazımbugun hesap yaptım 3.000 lira tuttu alıcaklarım
ewet atractivim güle güle kulllan canımcım
mutfagın felan war mı takımın?kampanyalar oluyor onları takıp etmek lazım ablam aldı gecen mutfagın herseyı dahıl kampanyada normalde 1500 su bardaklarıyla 2000di.
uygun mu sızce.
yaa bende yakında aldırcam ewdekılere bi para gelcek onu beklıyorum kendımı kotu hıssedıyorum boyle en azından mutfagım olsun ama demı
evet cnm begendim guzel gunlerde kullanırsın insallah
ewet tatlımn genelde sarı gelınler dolu.ama soyle bronz ten kahve tonu aralarda sarı ışıltılı havalı dalgalar felanda guzel durur bence gelınlıkleevet cok koyu oldu cnm ama tepkiler olumlu olunca bundan sonra hiç değiştirmeyi düşünmüyorumbenımkide sarı sevmiyo ama bundan 4 sene önce muhabbet ederkende sarışınları pek begenmediğini söylemiştii bende bu lafın üzerine bile bile sarıya boyatmıştım heves işte şimdi siyah yaptım aşkımın istediği renk oldu ben gelinliğin üzerinde koyu renk saçları cok begenıyorum ya sarı röfleli gelin görmek cok baydı artık hepsi aynı farkında mısınız
eger yemek takımı tencere vs bir arada ise bardak takımı dahil cok uygun bence
ewet atractivim güle güle kulllan canımcım
mutfagın felan war mı takımın?kampanyalar oluyor onları takıp etmek lazım ablam aldı gecen mutfagın herseyı dahıl kampanyada normalde 1500 su bardaklarıyla 2000di.
uygun mu sızce.
yaa bende yakında aldırcam ewdekılere bi para gelcek onu beklıyorum kendımı kotu hıssedıyorum boyle en azından mutfagım olsun ama demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?