Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

dedim merak edıyorum göremedım bi resmini koyar mısın dedim o aksam için hemen koydu sildi sonra cnm hosgeldın bu arada

semıramıscım bayagı koyultmussun bebeım hemen hemen aynı olmus sac rengımız yakısmıs ama

buarada bnm sac renngımı erkek arkadasım resmımden hiç begenmemişti bir sürü söylenmişti tabı ew halıyle bı resım cekıp yollayıvermıstım emmaaaaaa dun gorustuk ya bayıldııııı kalsın boyle değiştirme dıyo bızımkılerle tanısırken de bu sacların olsun dıyo tabı sarı sarı dıkkat cekmemı ıstemıyo çakallll

hele benım henuz bır ıgnem bılenem yokkkk
mutfagı aldırcam ama ewdekılere.beyaz esya yatak odasıda artık ewlenırken taksıtle alırım hem ozamana calısmayada baslarım

ben beyaz esya ve yatak odası almıycamda mutfak esyaları ve diger ihtiyacları tamamlamak lazım bugun hesap yaptım 3.000 lira tuttu alıcaklarım

evet cok koyu oldu cnm ama tepkiler olumlu olunca bundan sonra hiç değiştirmeyi düşünmüyorum benımkide sarı sevmiyo ama bundan 4 sene önce muhabbet ederkende sarışınları pek begenmediğini söylemiştii bende bu lafın üzerine bile bile sarıya boyatmıştım heves işte şimdi siyah yaptım aşkımın istediği renk oldu ben gelinliğin üzerinde koyu renk saçları cok begenıyorum ya sarı röfleli gelin görmek cok baydı artık hepsi aynı farkında mısınız

ewet atractivim güle güle kulllan canımcım

mutfagın felan war mı takımın?kampanyalar oluyor onları takıp etmek lazım ablam aldı gecen mutfagın herseyı dahıl kampanyada normalde 1500 su bardaklarıyla 2000di.
uygun mu sızce.
yaa bende yakında aldırcam ewdekılere bi para gelcek onu beklıyorum kendımı kotu hıssedıyorum boyle en azından mutfagım olsun ama demı

ben beyaz esya ve yatak odası almıycamda mutfak esyaları ve diger ihtiyacları tamamlamak lazım bugun hesap yaptım 3.000 lira tuttu alıcaklarım

kocan mı alcak onları bacım yatak odasıyla beyaz esyayı.
ay aslında bı mutfak incik cıncık gotursek yetmıyo mu yanıı yarıdan fazlasını kız goturuyo bu ne yaa walla hem kız alıyolar.
bnmkının çamaşır makınesı varmıs yenı almıs ondan yırttık hade televızyonu felan da son sistem gıcır gıcır

eger yemek takımı tencere vs bir arada ise bardak takımı dahil cok uygun bence

ewet tatlımn genelde sarı gelınler dolu.ama soyle bronz ten kahve tonu aralarda sarı ışıltılı havalı dalgalar felanda guzel durur bence gelınlıkle

alakasız olacak ama aklıma geldı bı komsumuzun kızı ewlendı gecen gun daha 18 yasında kactı hamıe kaldı felan dugun yapmak zorunda kaldılar.düğün bittikten snra foto cekınırlerken kız oyle komık pozlar werıyorkı coluk cocuk resmen hanı yenı yetme kızlar facelerıne poz verırken kafasını eğer büker bişiler yaparya yandan bakıslar felan koptum yaaaa Allah tan erkenden ewlenmıcez bız nerden estıyse aklıma geldı anlatayım dedım
eger yemek takımı tencere vs bir arada ise bardak takımı dahil cok uygun bence

evet beybı hepsı ıcınde bencede cok uygun hemde okadar guzellerkı bayıldım tenceresı kahvaltılıgı kahve takımı herrseyı ıcınde..bnde takıp edeyım barı o kampanyayı

sağol canım
ben ufak tefek böyle mutfak ürünlerini alıyorum hoşuma gidenleri ailem sağolsun beğendiklerimi alııyorlar kızçelerini üzmüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…