Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam sedefe cvp yazdın bana bişey demeyince bende bişey demedimm napıyosun bakıyımm

napayım iyiyim canım sizler nasılsınız erken yattım dün bi rahat uyudum sorma gitsin
siz neler yapıyorsunuz bakalım bu arada saçlarını beğendim ama diğer saçlarında yakışıyordu bence sana
bu arada gözlerin lens mi yeşil mi gerçekte de?

evet dün aksam pek kimse yokmuş topikte tşk ederim cnm bi resmimi programla yeşil yaptm..gerçi çevremdeki insanlar bu renkten sonra gözlerimin ela gibi oldugunu söylediler keşke gerçekten yemyeşil olsaydılarrr

inş olur gene uzun muhabbetlerimiz yaa bu arada sen gwenin hürremin atractivenin resmini falan gördün mü canım öyle anlaşmıştık ya geçen aksam:26:

inşallah kuzumm yok göremedim ya, ben bir sedefi gördüm. başka da kimseyi görmedim:26: gösterdiler de ben mi kaçırdım yoksaa
sen gördün mü?

evet dün aksam pek kimse yokmuş topikte tşk ederim cnm bi resmimi programla yeşil yaptm..gerçi çevremdeki insanlar bu renkten sonra gözlerimin ela gibi oldugunu söylediler keşke gerçekten yemyeşil olsaydılarrr

canım ben de gözlerini mavi sanmıştım. çok yakışıyor mavi renk de sana. orijinal rengiymiş gibi duruyor.

inş olur gene uzun muhabbetlerimiz yaa bu arada sen gwenin hürremin atractivenin resmini falan gördün mü canım öyle anlaşmıştık ya geçen aksam:26:

ben zaten burda göstermedim resmimi kızçeler
dedim o gece bar bar ben burda göstermem ama isteyene msn mi veriririm ordan gösteririm dedim kimseden ses çıkmadı gwen ve hürremland msnsini verdiler msnden gördüler yani beni

hm ben lens sanmıştım
evet dün gece kimse yoktu bende gittim yattım zaten sonra

hahah canım o dizi romantik değil ki yaa, benim benzettiğim yanı doğallığı. hatta hep uzun süreli ilişkiler sanki dışardan laylaylom geçti gibi gözükür. aksine orda da aşkın 4 4 lük olmadığını gösteriyo. mesela biz de çok tartışırız. ama önemli olan bi tarafın alttan alması bi şekilde tatlıya bağlanması
sedefonur tam konuyu okumadım ama yanıkalra hametan krem çok iyi geliyor mavi tüpte

çok sağol canım, şimdilik geçti gibi, ama aklımda bulunsun bu krem

ayy bu akşam benimkiyle ettiğimiz tek muhabbet maçtı, bütün gece gs ye ettiği hakaretleri dinledim

canım ben de gözlerini mavi sanmıştım. çok yakışıyor mavi renk de sana. orijinal rengiymiş gibi duruyor.
ah ahh onları programla yaptım kendi gözlerim açık kahve gibi lens almayı düşünüyorum ama programdaki kadar doğal durmuyo çoğuu bas bas bağırıyo lens oldugunu ve gözleri pörtletiyo bazı markalar

zaten benim anlatmak istediğim şey de oydu sonuçta dizide romantizme bağlanıyor herşey ozan romantik şeyler yapıyor herşeeyi ni alttan alıyor falan fişmakan işte
ayrıca 4 4lük bir ilişkim var diyen zaten yalan söyler ki
benimde demek istediğiim orda ki doğallığı ve güzel olan bağlı ilişkiyi herkes kendine benzetir ve ilişkiyi kendine benzetir ve kendinden bişiler bulur çünkü dizinin asıl teması zaten gerçek hayattan ilişkileri baz alınarak yapılmış bişi yani farkındaysan doğal olarak kendini bulucaksın tartışmalarıda var sevme kısmıda yani

anladım canım ben de o doğallığı kastettim işte diğer dizilerde o kadar saçma şeyler var ki yani gerçek hayat böyle mi diyosun entrikalar almış başını gidiyo
o yüzden zaten yabancı dizileri daha çok seviyorum. bu da aynı tatta. ee bi de diğer diziler gibi 90 dk da değil, az ve öz sıkmıyo insanı

kızlar aşkımla 3 gün önce telde konusurken bana söyledi fenerbahçe gs maçı var diye bende dedim ki bu maç 2-1 biter belki inanmazsınız ama yemin ederim bak askımda dedi çok zorlu bi maç ama süper olur öyle olursa dedi bende görürsün bak dedim daha öncede bi maçın 1-1 biteceğini tahmin etmiştimm ordan biliyo tahmınlerimin kuvvetli oldugunu bu aksamda bildin meleğim yazmışş ben maçtan anlamıyorum diye gülüyodu önceden bende yazdım maçtan anlamıyorum ama bi çok anlayan insandan daha mükemmel tahminlerim var yazdımmm evet haklısın meleğim yazmışş

evet aynen öyle
aslında bu dizi türkmaxdayken daha çok erotik şeyler geçiyordu aralarında ama çok komikti aynı zamanda yeresel kanala geçince onları bitirmişler sanırım
ama yani bazen onlarda abartıyor gibi geliyor bana mesela bu zeynep gidiyor adamın kredi kartı limitini bitiriyor sormadan ve buna ozan hiç bir şey demiyor çok saçma normal bir çift bu durumda kavga eder nasıl bana sormassın ben eşşek başımıyım der yani bir de bir defsasında adamın fikrini almadan eve klima taktırdı ve adam demiyor ki ben eşşek başımıyım bu evde bişiyi bana sormuyorsun demiyor bunlar saçma şeyler işte bence

evet aynen öyle
aslında bu dizi türkmaxdayken daha çok erotik şeyler geçiyordu aralarında ama çok komikti aynı zamanda yeresel kanala geçince onları bitirmişler sanırım
ama yani bazen onlarda abartıyor gibi geliyor bana mesela bu zeynep gidiyor adamın kredi kartı limitini bitiriyor sormadan ve buna ozan hiç bir şey demiyor çok saçma normal bir çift bu durumda kavga eder nasıl bana sormassın ben eşşek başımıyım der yani bir de bir defsasında adamın fikrini almadan eve klima taktırdı ve adam demiyor ki ben eşşek başımıyım bu evde bişiyi bana sormuyorsun demiyor bunlar saçma şeyler işte bence

bende umutsuz ev kadınlarını izleyip gelicem kızlarr evet boyadım canım albüme koydum bakabilirsin ordannn
anca geldım kızlarrrr bakıyorum hemen yorum yapıyrm bebişimmm

atractive,hurremland,gwen burayı çok boşladılar. msn'den mi kaynatıyorlar yoksaa
hehe yawrularrrr dun gece yoktum iwit bu gece yettim hemennnn bacılarımm sızı bırakıkır mıyımmmm
ben gweni sedefi ve seni gördümm bi tekk hepinizin maşallahı varr gwende cok güzell
sen gwenı nerde gordun anacım sedef resmını gonderdı de gwen albummu yapmıs habarımız yok:26:
yahuu ben ammavelakını goremedım bi
diğer herkesi gordum galıba:26:

kim kimi yenmiş yahuu hiç takip etmiyorum ama umaraım fener gs yenmiştirde bazılarına kapak olur bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…