Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tsk ederim cnm nekadar konu nisana kadar geldiyse de annemle bu konulari rahat konusamiyorum cumartesi günü annemle evde yalnizdik tam konusulcak gibi ama cesaretimi toplayip söyleyemedim nedense :26: ama bu bikac gün icinde konusmaliyim zaman yaklasiyor .....

bizim sekiz yıl olacak..
sanırım ben de evlilik fobisi var

Canımmm daha 23 yaşındasın çok gençsin ileride neler olacağından göstericek.. :26:
sevgilin aöf yi bitirdikten sonra hemen askere mi yoksa işe mi?

2.5 senedir evliyim

Ne güzel...Allah mesut ve daim etsin canım

Erken belki ama... :/ ne bileyim, doğru insanı bulduğumu düşündüğümdendir belki.Hayatıma giren, gerçekten değer verdiğim 3.insan.Son da olsun istiyorum...Aöf den devam ederken çalışıyor zaten canım bi yerde.Ama çok lanet bi ek iş girdi, ne gecesi belli ne de gündüzü.Sistemin adı "Network Marketing".Şirketin adı Qnet.Duymuşsundur belki.İşte 4 kişiye 3,500 er TL lik ürün satıyor sstemden; bu ürünler tatil paketi, bio enerji ürünü, saat vs. şeklinde.sonra 1200 TL kazanıyo bu satışından; bu satış yaptığı insanlar da birlikte çalışmak istediği yakın arkadaşları falan olmak zorunda.Sonra onlarda bu şekilde satış yaptığında 4 er kişi bularak, hem sevgilim hem de onlar kazanacak falan.Saçma sapan eğitimleri var...Akşam iş çıkışı bu iş için eğitimler vermek üzere kimi yeni işe aldıysa veya satış yapamadığından motivasyonu düştüyse, soluüu onun yanında alıyor, gece 1 buçuğa kadar eğitim veriyor...Hafta sonu dershaneye gidiyor ve biz bu iş yüzünden ne görüşebiliyoruz, ne de ileriyi görebiliyoruz bu sene okulu bitirip askere gidecekt, ama bu işten kalabalık bir takım kuracakmış, o yüzden gitmeyecekmiş...

Son düzenleme:
eger gercekten seviyorsaniz birbirinizi ilerlerlersiniz cnm ben almanyada sevgilim ise türkiyede yasiyor. izin gidiyoruz 2 haftada nekadar görürsem artik. ve biz bu sene nisan yapicaz. darisi sizin basiniza

sizin olsun bütün güzellikler..
ben istemiyorum artık ((( nefret ediyorum her şeyden, bitti ayrıldık işte
o kadar sıkıntı çek, sonunda elimde avucumda hiç bi şey kalmasın
yazık her şeye

aşık olursun, evlilik hayalleri kurarsın herşeyden çok seversin.. noldu işte ayrıldık biz olan bana oldu tani. zaten erkeklere hiçbi şey olmaz, hep zararlı kız çıkar

oyy kıyamammm olmadı çağır anneni odaya, anne kısa özel bişey sölicem de. anlat. zaten söz vermiş sadece ayrıntıları konuşmuş olcaksınız :13:
bizim sekiz yıl olacak..
maşallah canım
keşke bende de fobiye dönüşse diyorum bazen, annemle babam boşanmış bi çift olmasına rağmen benim acayip evlenesim var ve kendimi çok kaptırıyorum

işi baya yorucuymuş :26: ama askerliği 6 ay yapcaksa onu o kadar dert etme canım, göz açıp kapayıncaya kadar biter, hatta evlenince bile gidip gelebilir
sizin olsun bütün güzellikler..
ben istemiyorum artık ((( nefret ediyorum her şeyden, bitti ayrıldık işte
o kadar sıkıntı çek, sonunda elimde avucumda hiç bi şey kalmasın
yazık her şeye
çok üzüldüm canım özel değilse ayrılık sebebiniz neydi, onca yıldan emekten sonra yazık olmuş :26: barışma ihtimali yok mu
mrb fıstıklarr ben geldimmm
yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz
naber kuzum

iyiyim fıstıgım sen nasılsınn neler yapıyosun

kizlar ekimde türkiyeye gidicez nisan icin babam ve annem söz verdiler ama konuyu hic acmiyorlar ben konussam bisey olurmu?? onlar acmazsa ne olup biticeni bana kaliyor konusmak öyle degilmi?
onlar da senden bekliyorlardır belki canım, anneni çek bi kenara konuş bence, sonuçta daha önce konuşulmuş bir konu ve söz vermişler nasıl olsa.

ah dışarı çıkmaz olaydık bugün yaa, her yer o kadar kalabalıktı kii, sinemalarda yer bile kalmamıştı, restaurantlarda 2 saat sürecek kuyruklar oluşmuştu. hem çocuk bayramı, hem hava da güzeldi ya, herkes dışarı akın etmiş. ama işin iyi yanı duygulanacağımız doğru dürüst yer bile bulamadık sürekli kalabalıkta koşuşturma halindeydik.
sevgilime bi de "daisy"yi önerdim kore dram filmi diye, asla izlemem diyor.

bizim sekiz yıl olacak..

evliliği istememenizin bi sebebi mi var ki acaba:26: 8 yıl maşallah uzun bir süre çünkü ben şimdi şartlarımız el verse direk evlenmek isterim herhalde

hoşgeldin cnm nasılsın neler yapıyosun bakalımmm

ne yapayım canım benimkinin yanından geliyorum şimdi. ayrılırken de aramız limoni ayrıldık.
Ay dur anlatayım da rahatlayayım. beyefendi diyor ki, "ben babamın yanında elini tutamam, utanırım."
ben de "benim babam bilse ben utanmam tutarım, sen bi de erkek olacaksın" diye kızdım. Annesinin yanında tutarmış ama babasının yanında utanırmış
Sizin sevgilileriniz babasının yanında nasıl, ya da nasıl olur sizce? bu durumu yaşayan var mı çok merak ediyorum. Ben çok sinir oldum açıkçası.

aşık olursun, evlilik hayalleri kurarsın herşeyden çok seversin.. noldu işte ayrıldık biz olan bana oldu tani. zaten erkeklere hiçbi şey olmaz, hep zararlı kız çıkar

çok üzüldüm canım yaa hayırdır neden ayrıldınız ki özel değilse:26:

canım erkeklerin geneli aynıdır eminim benimkide tutmaz kız kardeşinin yanında tutmuştu..erkekler babalarından çekinirler genelde aslında insan karısının elini tutmaya utanmamalı ama siz hangi durumda tartıştınız karısı olunca tutmam dedi diyemi yoksa hiçbizaman tutmam dedi diye mi :26:

söz-nişan olunca diye konuştuk canım, sonuçta o zaman ailelerle takılacağımız çok zaman olacak, öyle uzak uzak mı durcaz birbirimizden. Evlenince bilmiyorum olabilir diyor ama tutarım demiyor yine de babasının ve dedesinin yanında utanırmış. öyle yetişmişmiş, bi insanın nişanlısının, karısının elini tutmasından daha doğal bişey olabilir mi ya, ben mi çok uç birşey düşünüyorum anlamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…