Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen öyle canım ya evlenincede hiç duramam ben eminim adama bi rahat vermem hep öperimmm

ay evet yaaaa mesela bulusunca adamla karsılıklı oturuosun ya, dayanamam illa yanında olacam temas olucak.
evlenınce ayrı koltuklarda oturma yasak ılla dip dibe olmasını ısterım gercı bı sure sonra gecer bunlar hep oyle derler ya bana kalsa yaslanana kadar oyle olmasını ısterım ama erkekler bıraz daha farklı bakıyor galıba olaya

evet erkekler daha rahat olmak istiyolar sanırımmm fıstıklarım benımde uykum geldi ya yatayım artık iyi geceler öpüldünüz

Ay kızlaarr, dün sevgilimle aramız biraz limoniydi. sonra birlikte olmasa da kendi evlerimizde aynı anda "a moment to remember"ı izlemeye karar verdik. benim 3. izleyişim olmasına rağmen hüngür foşurt ağladım yine
onun da 2. izleyişi ama ilk izlediğinde arkadaştık.
Ben de çok unutkanımdır filmdeki kız gibi. Dün öyle bir etkilendi ki çocuğun psikolojisi bozuldu resmen. Zaten çocuğuymuşum gibi davranıyordu. şimdi iyice bebekmişim gibi davranıyor. bugün için görüşecektik, yarın görüşmesek olur mu dedi. nedenki dedim. dayanamam seni görürsem ağlarım falan diyor düşünün.
Sonra sabah mesaj atmış seni görmezsem daha kötü olurum görüşelim diye, gitmiş bana hafızayı güçlendiriyor diye balık yağı almış. Resmen psikolojisi bozuldu dünden beri yaa:26:.
3-4 gibi görüşeceğiz bakalım. Valla o bu kadar üzerime düşünce ben de korktum kendimden yaa
Sevgilisiyle arasında problemi olanlar varsa muhakkak izleyin bu filmiii.

canım benim yaa, kıyamam ben size.. biz de izlemiştik. benimki de seninki gibi olmuştu. ama öyle sahneler var ki, bizi bizden almıştı bi de yanyanaydık izlerken, sen düşün. o sıralar onurda da vardı unutkanlık, ikimize de kafayı yedirtmişti film. ondan sonra gingko biloba çayından aldık işte onu içtik bi kaç kez.. bi kaç gün filmin etkisinden çıkamıyosun, sonra da geçmiyo bu etki ama azalıyo diyebilirim
biz de birazdan çıkcaz benimkiyle :81:

sevgilimle 7 aydır sadece telefonda konuşuyoruz, o istanbulda ben ankarada evlilik yolunda nasıl ilerleyebiliriz ki .. bıktım artık

kizlar ekimde türkiyeye gidicez nisan icin babam ve annem söz verdiler ama konuyu hic acmiyorlar ben konussam bisey olurmu?? onlar acmazsa ne olup biticeni bana kaliyor konusmak öyle degilmi?

sevgilimle 7 aydır sadece telefonda konuşuyoruz, o istanbulda ben ankarada evlilik yolunda nasıl ilerleyebiliriz ki .. bıktım artık

eger gercekten seviyorsaniz birbirinizi ilerlerlersiniz cnm ben almanyada sevgilim ise türkiyede yasiyor. izin gidiyoruz 2 haftada nekadar görürsem artik. ve biz bu sene nisan yapicaz. darisi sizin basiniza

siz de bu filmin fanlarındandınız di mi tatlım. ay bi de siz birlikte izlemişsiniz ya kim bilir nasıl etkilenmişsinizdir. gerçekten filmin konusu zaten güzel ama sahneleri öyle bir yapmışlar ki etkilenmemek elde değil.
balık yağı da kilo aldırıyor ya, gerçi benimkinin psikolojisi düzelene kadar kilo falan diyemem kullanırım da. ben de senin dediğin şu çaydan alayım bakalım canım.
Bi de dışarı çıktığımızda sinemada eğlenceli bi film varsa ona gidelim bari de etkisi az da olsa azalır belki
Size de iyi eğlenceler kuzum. Görüşmek üzere.

tatlım hiç mi görüşme imkanınız yok gerçek aşk varsa aranızda emin ol bi şekilde ilerler
kizlar ekimde türkiyeye gidicez nisan icin babam ve annem söz verdiler ama konuyu hic acmiyorlar ben konussam bisey olurmu?? onlar acmazsa ne olup biticeni bana kaliyor konusmak öyle degilmi?
evet tatlım azıcık çıtlat sen konuyu, bakalım düşünceleri ne yönde olucak. zaten söz vermişler, rahat ol

iyi düşünmüşsün tatlım, zaten sinemada izleyince daha çok etkileniyo insan, ötekini bastırır biraz umarım.
bu çayın tadı da güzel, aynı ıhlamur gibi, içine de biraz limon damlat, iç kilo falan aldırmaz, aksine verdirir, yeşil çay sonuçta
evet biz bi de yanyanaydık, ben zaten komedi filmlerinde geçen 2 dk cık duygusal yerlerde bile ağlayan bi insanım ama onun da ağlaması etkiledi biraz da beni. bi daha böyle filmler izlemem demişti güney kore bu işte en iyisi bence. diğer dramlar boş gelmeye başladı bana kore filmlerinden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…