- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.481
bende bende öyleleri daha cilveli oluyor ne demişler suyun çağlamayanından kork
iyi uykular kuzummm görüşürüzhadi kızlar ben yatıyorum iyi geceler çok uykum geldi çok bilem dayandım :95::92:
geççen bu işleri hacı bana martaval okuma boyle dıyenden korkarım ben
aynen öyle canım ya evlenincede hiç duramam ben eminim adama bi rahat vermem hep öperimmmdemı yaaa canım ınsanın sevdıgını opmesı nası guzel bi şey yuzune gozune opucukler kondurmaya doyamıyosun aah ahhh:106:
aaaaa yok artık ne demek istiyosun sen boyle diyenden korkarım felan filan tirbiyesizzzzzzz
biz dudak kopartıyoruz benim dudaklar yok estetikle yeni yaptırdım
aynen öyle canım ya evlenincede hiç duramam ben eminim adama bi rahat vermem hep öperimmm
evet erkekler daha rahat olmak istiyolar sanırımmmay evet yaaaa mesela bulusunca adamla karsılıklı oturuosun ya, dayanamam illa yanında olacam temas olucak.
evlenınce ayrı koltuklarda oturma yasak ılla dip dibe olmasını ısterım gercı bı sure sonra gecer bunlar hep oyle derler ya bana kalsa yaslanana kadar oyle olmasını ısterım ama erkekler bıraz daha farklı bakıyor galıba olaya
evet erkekler daha rahat olmak istiyolar sanırımmmfıstıklarım benımde uykum geldi ya yatayım artık iyi geceler öpüldünüz
Selaaam bayanlar.Nasılsınız bakalım
Selaaam bayanlar.Nasılsınız bakalım
canım benim yaa, kıyamam ben size.. biz de izlemiştik. benimki de seninki gibi olmuştu. ama öyle sahneler var ki, bizi bizden almıştı bi de yanyanaydık izlerken, sen düşün. o sıralar onurda da vardı unutkanlık, ikimize de kafayı yedirtmişti film. ondan sonra gingko biloba çayından aldık işte onu içtik bi kaç kez.. bi kaç gün filmin etkisinden çıkamıyosun, sonra da geçmiyo bu etki ama azalıyo diyebilirimAy kızlaarr, dün sevgilimle aramız biraz limoniydi. sonra birlikte olmasa da kendi evlerimizde aynı anda "a moment to remember"ı izlemeye karar verdik. benim 3. izleyişim olmasına rağmen hüngür foşurt ağladım yine
onun da 2. izleyişi ama ilk izlediğinde arkadaştık.
Ben de çok unutkanımdır filmdeki kız gibi. Dün öyle bir etkilendi ki çocuğun psikolojisi bozuldu resmen.Zaten çocuğuymuşum gibi davranıyordu. şimdi iyice bebekmişim gibi davranıyor. bugün için görüşecektik, yarın görüşmesek olur mu dedi. nedenki dedim. dayanamam seni görürsem ağlarım falan diyor düşünün.
Sonra sabah mesaj atmış seni görmezsem daha kötü olurum görüşelim diye, gitmiş bana hafızayı güçlendiriyor diye balık yağı almış.Resmen psikolojisi bozuldu dünden beri yaa:26:.
3-4 gibi görüşeceğiz bakalım.Valla o bu kadar üzerime düşünce ben de korktum kendimden yaa
Sevgilisiyle arasında problemi olanlar varsa muhakkak izleyin bu filmiii.
sevgilimle 7 aydır sadece telefonda konuşuyoruz, o istanbulda ben ankaradaevlilik yolunda nasıl ilerleyebiliriz ki .. bıktım artık
canım benim yaa, kıyamam ben size.. biz de izlemiştik. benimki de seninki gibi olmuştu. ama öyle sahneler var ki, bizi bizden almıştı bi de yanyanaydık izlerken, sen düşün. o sıralar onurda da vardı unutkanlık, ikimize de kafayı yedirtmişti film. ondan sonra gingko biloba çayından aldık işte onu içtik bi kaç kez.. bi kaç gün filmin etkisinden çıkamıyosun, sonra da geçmiyo bu etki ama azalıyo diyebilirim
biz de birazdan çıkcaz benimkiyle :81:
tatlım hiç mi görüşme imkanınız yoksevgilimle 7 aydır sadece telefonda konuşuyoruz, o istanbulda ben ankaradaevlilik yolunda nasıl ilerleyebiliriz ki .. bıktım artık
evet tatlım azıcık çıtlat sen konuyu, bakalım düşünceleri ne yönde olucak. zaten söz vermişler, rahat olkizlar ekimde türkiyeye gidicez nisan icin babam ve annem söz verdiler ama konuyu hic acmiyorlar ben konussam bisey olurmu?? onlar acmazsa ne olup biticeni bana kaliyor konusmak öyle degilmi?
siz de bu filmin fanlarındandınız di mi tatlım. ay bi de siz birlikte izlemişsiniz ya kim bilir nasıl etkilenmişsinizdir. gerçekten filmin konusu zaten güzel ama sahneleri öyle bir yapmışlar ki etkilenmemek elde değil.
balık yağı da kilo aldırıyor ya, gerçi benimkinin psikolojisi düzelene kadar kilo falan diyemem kullanırım da.ben de senin dediğin şu çaydan alayım bakalım canım.
Bi de dışarı çıktığımızda sinemada eğlenceli bi film varsa ona gidelim bari de etkisi az da olsa azalır belki
Size de iyi eğlenceler kuzum. Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?