- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.461
zuahaha koptum kız ilahiiii
kızlar bnmde şişiyo laaaa nıye sasırdınız şişiyo ustune bıde kan oturuo ertesı gunu nar çiçeği gibi gezıyom ama yınede cok sewıyom işte uzuuuuuuuuuuuuuuuuun uzunnnndan bahseıyorum ama ben uzuuuuun uzun severımaksı gıbı bnm herıf sevmiyi
bu da erkeklerın ayrı bi huyu sanırım kızgınlığı geçene kadar bişey anlatmamalarııbize de yazık aslında ama durduramıyoruz kendimizi.. hem bizim kafamız yoruluyo, hem onları yoruyoruz. ama bu kadın olmaktan kaynaklanan bişey bence, böyle olmayan var mıdır acaba :44:
ohh canım iyi olmuş o zaman senin açından fb nin kazanması, sen bi de bu akşamı bana sorcaktınarabayla gidiyoruz, önde fbliler korno öttürüyo, ezcem onları, vurcam arabalarına diyo, hızlı gidiyo falan ödüm koptu yav
her şeyi anlatır amaaa siniri geçince. ben de istiyorum ki o anlatsın ki ona göre anlayışlı olayım. aslında biliyorum bişeyin olduğunu ama en son söylüyo evet şu şu vardı, o yüzden öyleydim yoksa öyle olur muyum ben hiç demesini hiiiiç duymuyorum ben zaten sonradan söyleyince. amaç kızgınken anlatması, bu kez de sonradan anlattı diye kızıyorum
zuahaha koptum kız ilahiiii
kızlar bnmde şişiyo laaaa nıye sasırdınız şişiyo ustune bıde kan oturuo ertesı gunu nar çiçeği gibi gezıyom ama yınede cok sewıyom işte uzuuuuuuuuuuuuuuuuun uzunnnndan bahseıyorum ama ben uzuuuuun uzun severımaksı gıbı bnm herıf sevmiyi
napıyonuz siz dudakları ya opustunuz diye dudak sismez len tabi opusme seklinede baglı
artık anla işte nasıl çılgınca öpüüştüklerini morartana kadar şişirene kadar çaba var
kızım sende buse kondurarak opusuyon heraldenapıyonuz siz dudakları ya opustunuz diye dudak sismez len tabi opusme seklinede baglı
evlenince alıştırırsın sen onu uzunnnn uzun öpüşmeye merak etme
bu da erkeklerın ayrı bi huyu sanırım kızgınlığı geçene kadar bişey anlatmamalarııben gene hemen anlatıyorum o an onun desteğine ihtiyac duyuyorumm ben sinirliyken susamam zatenn
demekki bizde hic tutku yok he amannn yaslı gibi hissettim kendimi
kızım sende buse kondurarak opusuyon heralde
ah anam alıştırmak soyle dursun haldır huldur tarana bulgur olmasında iyice:26:
aynen kuzucum, ben sinirliyken de mutluyken de dırdırdır taramalı gibi, bi başlıyorum, off çocuğun başı ağrıyo, ama susturamıyorum kendimi
kızlar ben yatıyorummm hepinize iyi geceler muckkkk
tmm cnm iyi uykular tatlı rüyalarr
aynen kuzucum, ben sinirliyken de mutluyken de dırdırdır taramalı gibi, bi başlıyorum, off çocuğun başı ağrıyo, ama susturamıyorum kendimi
kızlar ben yatıyorummm hepinize iyi geceler muckkkk
bi kere orası kesin olucak zaten öyle dediğin uzun uzun olmıcak yaa sen o şişmeleri çok ararsın çokkk
kızım sende buse kondurarak opusuyon heralde
biz uzaktan opusuyoz tamammı
kesın anam kesınnnn...
senın secme sansın varken sen sen ol romantık bul bacım uzun uzun öpmeyı de kadının dilinden anlamayıda bılsın
geççen bu işleri hacı bana martaval okuma boyle dıyenden korkarım ben
ayy burda olsaydıda öpseydımm bol bolllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?