Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

napıyonuz siz dudakları ya opustunuz diye dudak sismez len tabi opusme seklinede baglı

bu da erkeklerın ayrı bi huyu sanırım kızgınlığı geçene kadar bişey anlatmamalarıı ben gene hemen anlatıyorum o an onun desteğine ihtiyac duyuyorumm ben sinirliyken susamam zatenn

evlenince alıştırırsın sen onu uzunnnn uzun öpüşmeye merak etme

bu da erkeklerın ayrı bi huyu sanırım kızgınlığı geçene kadar bişey anlatmamalarıı ben gene hemen anlatıyorum o an onun desteğine ihtiyac duyuyorumm ben sinirliyken susamam zatenn

aynen kuzucum, ben sinirliyken de mutluyken de dırdırdır taramalı gibi, bi başlıyorum, off çocuğun başı ağrıyo, ama susturamıyorum kendimi
kızlar ben yatıyorummm hepinize iyi geceler muckkkk

kesın anam kesınnnn...
senın secme sansın varken sen sen ol romantık bul bacım uzun uzun öpmeyı de kadının dilinden anlamayıda bılsın

yok be belki evlenince öküz olca ne biliyorum benim eskide 2-3 yıl romantiklerin kralıydı da sonra odun olduğunu anladım tabi kesin gözüyle baktı bana cepte sandı uuyuz ondan
erkeklerin sağı sollu belli olmaz romantik diye alırıma adamı odun çıakr belli mi olur onun için
ALLAH romantik,düşünceli,duygulu bir eş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…