Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım hiç üzülme erkeklerin çoğu böyle babanın yanında konuşması yasak olan çocuklar bile tanıyorum ben eniştem böyle yetişmiş aynı masada yemek bile yiyemezlermiş saygısızlık olmasın diye düşün..neyazıkki bizim toplumumuzda cocukları bu şekilde yetiştirenler baya fazla bana göre cok yanlış

kızlar uğur böceği gırgırım nasıl

bunu almıştım bi kaç ay önce çeyizime aklıma geldi size göstereyim dedim bundan sonra aldıklarımı göstericem size de fikir olur hem de bana da fikir olur güzel mi değil mi yani
bu arada benmim daha ortada koca yok ama çeyiz hazır

Çok tatlı canım :)

aynısından bizdede var cok tatlıymış evet paylaş tabi güzel olurr ben çeyizime pek bişe almadıgım ıcın anca nişanlanınca gösteririm sizlere

evet canım sorma, babasıyla hem aşırı derecede samimi hem bi o kadar mesafeli. "sen tutarsan tabiki çekmem elimi işime gelir ama babamın karşısında otururken ben tutamam" diyor. ben de şimdi küsüm ona bu yüzden. "beni anlamıyorsun" deyip duruyor.

heytt kızlar ben geldim olimposta tatil yaptım geldim :) ah ahh sevdiceğimle ne zaman tatile gidebileceğimmmm
hosgeldın kuzumm nasılsın ben evlenene kadar gidemem ailem çok karşı öyle şeylere asla göndermezlerr gidebilsem süper olurdu yaa off off

ay çok şekermişş. ben de artık çeyiz alışverişi yapmak istiyorum yaa, annemin el işi yaptıkları hariç daha hiç bir şey yok ortada

bu konuda onu ikna etmen cok zor canım hem bak sen tutarsan çekmem demiş sende tutarsınn ben el ele tutuşmaya sarılmaya falan karşı değilimde mesela benım dayımla yengem öpüşüyolardı dedemın anneannemın yanında yengem ayaklarını dayımın bacaklarına uzatıyodu dayım okşuyodu ayağıyla oynuyodu bacaklarını okşuyodu kalçasına şaplak atıyodu hep bilmiyorum ben utanıyodum onların yerine..dedem otoriterdi mesela annemler sigara falan içemezlerdi yanında ama dayım takmıyodu birazda kişiden kişiye farkediyo bu durum sanırım

aynısından bizdede var cok tatlıymış evet paylaş tabi güzel olurr ben çeyizime pek bişe almadıgım ıcın anca nişanlanınca gösteririm sizlere

biz de o zaman sana yorum yaparız canım benim çok hoşuma gidiyo artık böyle şeyler almak
o gırgırdan sonrada bu süt şişelerinden aldım 2 tane de bayıldım alırken ama

birde geçen gün hediye iki tane peluş battaniye almış çeyizime yengem , çok tatlılar biri fuşya pembe biri vizon rengi çok beğendim

cok tatlıymış buda yaaa böyle gördükçe benımde alasm geliyooo bende bugun kendime ayakkabı aldımm anca kendimi giydiriyorum zaten

merhabalarrr iyi gecelerr arkadaşlar hepinizeee
merhaba canım hoşgeldin seni ilk defa görüyorum sanırım:26:

Nereleri araştırıyorsunuzz ben biraz bakındım da zorlandımmm ya karar vermeye ya da ne biliyim bilemedim işte :)

canım biz izmir alaçatı evlerine bayıldık, çok sakin ve huzurlu bir yer, ama orasının uzak olması aklımızı karıştırıyor, yakınlarda edremit falan olabilir diye düşündük ama bakalım artık... biz gidersek kalabalık arkadaş grubuyla gidicez, tüm gün beraber takılıp geceleri kız-erkek ayrılacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…