- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.521
canım hiç üzülme erkeklerin çoğu böyle babanın yanında konuşması yasak olan çocuklar bile tanıyorum ben eniştem böyle yetişmiş aynı masada yemek bile yiyemezlermiş saygısızlık olmasın diye düşün..neyazıkki bizim toplumumuzda cocukları bu şekilde yetiştirenler baya fazla bana göre cok yanlışsöz-nişan olunca diye konuştuk canım, sonuçta o zaman ailelerle takılacağımız çok zaman olacak, öyle uzak uzak mı durcaz birbirimizden. Evlenince bilmiyorum olabilir diyor ama tutarım demiyor yine debabasının ve dedesinin yanında utanırmış. öyle yetişmişmiş, bi insanın nişanlısının, karısının elini tutmasından daha doğal bişey olabilir mi ya, ben mi çok uç birşey düşünüyorum anlamadım:26:
iyiyim bende ben erken yatsamda uyuyamıyorum kii dönüyorum yatakta anca ama sabah kalkınca bi süre uyukluyorumiyiym canım sizler nasılsınız bakalım ayy dün gece yine geç yattım kafam bir milyon sanki bugün içmeden sarhoş muyum ne
aynısından bizdede var cok tatlıymış
canım hiç üzülme erkeklerin çoğu böyle babanın yanında konuşması yasak olan çocuklar bile tanıyorum ben eniştem böyle yetişmiş aynı masada yemek bile yiyemezlermiş saygısızlık olmasın diye düşün..neyazıkki bizim toplumumuzda cocukları bu şekilde yetiştirenler baya fazla bana göre cok yanlış
hosgeldın kuzumm nasılsınheytt kızlar ben geldim olimposta tatil yaptım geldim :) ah ahh sevdiceğimle ne zaman tatile gidebileceğimmmm
heytt kızlar ben geldim olimposta tatil yaptım geldim :) ah ahh sevdiceğimle ne zaman tatile gidebileceğimmmm
hosgeldın kuzumm nasılsınben evlenene kadar gidemem ailem çok karşı öyle şeylere asla göndermezlerr gidebilsem süper olurdu yaa off off
hoşgeldin canım, ne güzel ya, valla biz de tatil mekanları araştırıyoruz bu aralar. bakalım gidebilecek miyiz
bu konuda onu ikna etmen cok zor canım hem bak sen tutarsan çekmem demiş sende tutarsınnevet canım sorma, babasıyla hem aşırı derecede samimi hem bi o kadar mesafeli. "sen tutarsan tabiki çekmem elimi işime gelir ama babamın karşısında otururken ben tutamam" diyor. ben de şimdi küsüm ona bu yüzden. "beni anlamıyorsun" deyip duruyor.
aynısından bizdede var cok tatlıymışevet paylaş tabi güzel olurr ben çeyizime pek bişe almadıgım ıcın anca nişanlanınca gösteririm sizlere
mrb cnm hosgeldın sende kendinden bahset bakalımmerhabalarrr iyi gecelerr arkadaşlar hepinizeee
cok sevindim senin adınaBen şu an sevdiceğimle tatile gitme planları yapıyorummmmmm :):)
cok tatlıymış buda yaaa böyle gördükçe benımde alasm geliyooo bende bugun kendime ayakkabı aldımm anca kendimi giydiriyorum zaten
merhaba canım hoşgeldinmerhabalarrr iyi gecelerr arkadaşlar hepinizeee
Nereleri araştırıyorsunuzz ben biraz bakındım da zorlandımmm ya karar vermeye ya da ne biliyim bilemedim işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?