- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.541
cok tatlıymış buda yaaa böyle gördükçe benımde alasm geliyooo bende bugun kendime ayakkabı aldımm anca kendimi giydiriyorum zaten
merhaba canım hoşgeldinseni ilk defa görüyorum sanırım:26:
canım biz izmir alaçatı evlerine bayıldık, çok sakin ve huzurlu bir yer, ama orasının uzak olması aklımızı karıştırıyor, yakınlarda edremit falan olabilir diye düşündük ama bakalım artık... biz gidersek kalabalık arkadaş grubuyla gidicez, tüm gün beraber takılıp geceleri kız-erkek ayrılacağız
bu süt şişelerinden ben de istiyorum mutlakaa, hem çok şekerler hem de cam sağlıklı.
bu konuda onu ikna etmen cok zor canım hem bak sen tutarsan çekmem demiş sende tutarsınnben el ele tutuşmaya sarılmaya falan karşı değilimde mesela benım dayımla yengem öpüşüyolardı dedemın anneannemın yanında yengem ayaklarını dayımın bacaklarına uzatıyodu dayım okşuyodu ayağıyla oynuyodu bacaklarını okşuyodu kalçasına şaplak atıyodu hep bilmiyorum ben utanıyodum onların yerine..dedem otoriterdi mesela annemler sigara falan içemezlerdi yanında ama dayım takmıyodu birazda kişiden kişiye farkediyo bu durum sanırım
aynen topikte göremeyiz seni bi dahaben kendimide giydiriyorum tabi bu arada hem kendimi hem çeyizimi hihoho artık nişanlı olsam demek ki züccaciyelerden çıkmıcam
cok sevindim senin adınaailene doğruyu mu söyleceksin peki izin verirler mi yani canım
bende istiyordum hep bi tane mağazaya girdim ve başka bişi almaya girmiştim aslında sonra bunları görünce kaçırmak istemedim ve hemen kaptım
mutlaka al canım bulursan yakından daha bi tatlılar
rica ederim kuzummsağol tatlım yorumun için. çok haklısın, her insan ve yetişme tarzı farklı gerçekten de. bakalım artık ailesiyle tanışınca yanlarında nasıl davranacak, onu çok merak ediyorumgerçi ailesiyle ayrı şehirlerde oturcaz büyük ihtimalle, çok takmamalıyım di mi
ne diceksın peki ben eve ezandan sonra zor geliyorum annem kırk kere arıyo sen az cok rahatsın sanırım ne güzelİzin vermezlerr tabi ki gizleyeceğim ya napayım :)
aynen topikte göremeyiz seni bi dahaolsun ama en güzeli ya sonra iş ciddiye binince hepsini bi anda almak cok zor olacak eminim belkide çoğunu almış olmak için alıcam cok begendıgımden değil acele oldugu ıcın
ne diceksın peki ben eve ezandan sonra zor geliyorum annem kırk kere arıyo sen az cok rahatsın sanırım ne güzel
evliliğe şöyle az bişicik yaklaşsam hiç affetmeyeceğim hemen alacağım zaten tatlımböyle züccaciye reyonlarında gezerken içim gidiyor gerçekten, çok tatlı şeyler var
rica ederim kuzummbencede takma kafana sizin aranız iyi olsunda eviniz yeriniz ayrı olacak nasıl olsa varsın onların yanında tutmayıversin diğer her zaman hatta uyurken bile el ele uyursunuzz
iyiyim kuzucuğum, bugün benimkinin annesinin doğumgünüydü, ona hediye aldık. akşam olunca da aradım telefonla kutladım, ay heyecandan bayılıyodum, bu 3. mü 4. mü ne konuşmamıziyiyim fıstıgım sen nasılsınn neler yapıyosun
onlar da senden bekliyorlardır belki canım, anneni çek bi kenara konuş bence, sonuçta daha önce konuşulmuş bir konu ve söz vermişler nasıl olsa.
ah dışarı çıkmaz olaydık bugün yaa, her yer o kadar kalabalıktı kii, sinemalarda yer bile kalmamıştı, restaurantlarda 2 saat sürecek kuyruklar oluşmuştu. hem çocuk bayramı, hem hava da güzeldi ya, herkes dışarı akın etmiş.ama işin iyi yanı duygulanacağımız doğru dürüst yer bile bulamadık sürekli kalabalıkta koşuşturma halindeydik.
sevgilime bi de "daisy"yi önerdim kore dram filmi diye, asla izlemem diyor.
olsun canım duygulanmadığınız iyi olmuş sizin içinistanbulda mı yaşıyosunuz o kadar kalabalık olduğuna göre. gerçi edirne de kalabalıktı ama yine çok abartı değildi, biz de hep yürüdük gezdik. koluma bağlanmış bir uçan balonla hemdeee
evliliği istememenizin bi sebebi mi var ki acaba:26: 8 yıl maşallah uzun bir süre çünküben şimdi şartlarımız el verse direk evlenmek isterim herhalde
sevgilin babasının karşısında senin elini tutmayınca babasına karşı saygıda bulunduğu sanıyo, ama bunun saygıyla bi alakası yok ki, o öyle görmüş olabilir ama sen ona bunun saygısızlık olmadığını anlat canım. yoksa yarın öbürgün sen tutmak istersin o çeker elini, bu sefer kendini sinir edersin yok yere..ne yapayım canım benimkinin yanından geliyorum şimdi. ayrılırken de aramız limoni ayrıldık.
Ay dur anlatayım da rahatlayayım. beyefendi diyor ki, "ben babamın yanında elini tutamam, utanırım."
ben de "benim babam bilse ben utanmam tutarım, sen bi de erkek olacaksın" diye kızdım. Annesinin yanında tutarmış ama babasının yanında utanırmış
Sizin sevgilileriniz babasının yanında nasıl, ya da nasıl olur sizce? bu durumu yaşayan var mı çok merak ediyorum. Ben çok sinir oldum açıkçası.
ben varııımmmhello yoklama verin bakalım kimler var
benım tencere takımlarım falan var burda erler diye bi züccaciye var orda bazen acayip kampanyalar oluyo 24 kişilik yemek takımı,12 kişilik kahvaltı takımı,tencere takımı,çatal kaşık bıcak takımı,elektirikli süpürge hepsi 1000 tl geçen kampanyadan maddi durumdan dolayı yararlanamadım ama bu kampanyadan yararlanıcam kısmetse 10 taksit yapıyolar bide ayda 100 tl ödüyosunaynen canım nerde hepsini bi kere almam imkansız bi defa bissürü şey unuturum öyle almak istesem yani almak istediğklerimin çoğunu unuturum ki
benim ıvır zıvır böyle şeylerin çoğu bitti mesela annem le hoşumuza gideni alıyoruz artık sonra nişanlanıncada işte yemek takımı,kadeh takımı,çatal bıçak takımı ve tencere setleriyle küçük ev aletleri falan kalır herlade diye düşünğyoruz
geçen yılda mesela taç tan iki tane nevresim,iki tane pike takımı ve iki tane de uyku seti aldık mesela bunların hepsi 1000 tl ye yakın tuttu daha evlenirken bi kaç şey daha alıcaz bunların hepsini bi kerede almak mümkün değil
evet şükür az kaldı kuzum gerçi tam günü konusmadık sadece mayısın ilk haftalarında gelirim bulusuruz demişti yarın sorayım bakalım hangi gün gelecekdi mi yaa, aslında ben ondan böyle bir yorum beklemediğim için böyle bir tepki verdim sanırım. bu durum karşısında ben şu ankinin tam tersi oluruz diye tahmin etmiştim çünkü.:26:
Bu arada sizin de az kaldı sayılır canımm, şafak saymaya başladın mı bakalım
bunun aynısı benimkinde de var zevkleriniz aynıymış canım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?