- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.561
benım tencere takımlarım falan var burda erler diye bi züccaciye var orda bazen acayip kampanyalar oluyo 24 kişilik yemek takımı,12 kişilik kahvaltı takımı,tencere takımı,çatal kaşık bıcak takımı,elektirikli süpürge hepsi 1000 tl geçen kampanyadan maddi durumdan dolayı yararlanamadım ama bu kampanyadan yararlanıcam kısmetse 10 taksit yapıyolar bide ayda 100 tl ödüyosunayrıca öyle basit kalitesizde değiller yemek takımları falan porselen kare tabakları cok hosuma gitmişti
benım tencere takımlarım falan var burda erler diye bi züccaciye var orda bazen acayip kampanyalar oluyo 24 kişilik yemek takımı,12 kişilik kahvaltı takımı,tencere takımı,çatal kaşık bıcak takımı,elektirikli süpürge hepsi 1000 tl geçen kampanyadan maddi durumdan dolayı yararlanamadım ama bu kampanyadan yararlanıcam kısmetse 10 taksit yapıyolar bide ayda 100 tl ödüyosunayrıca öyle basit kalitesizde değiller yemek takımları falan porselen kare tabakları cok hosuma gitmişti
iyiyim kuzucuğum, bugün benimkinin annesinin doğumgünüydü, ona hediye aldık. akşam olunca da aradım telefonla kutladım, ay heyecandan bayılıyodum, bu 3. mü 4. mü ne konuşmamızçok sevindi ama yaa, hediyeyi de çok beğenmiş. hürrem takısı aldık ona
sevgilin babasının karşısında senin elini tutmayınca babasına karşı saygıda bulunduğu sanıyo, ama bunun saygıyla bi alakası yok ki, o öyle görmüş olabilir ama sen ona bunun saygısızlık olmadığını anlat canım. yoksa yarın öbürgün sen tutmak istersin o çeker elini, bu sefer kendini sinir edersin yok yere..
biz 1 kere elele yürürken babasıyla karşılaşmıştık. o sırada ellerimizi bırakmıştık, çünkü babasının elini öpücektik. o sırada babasıyla konuşurken babası benim elimi kendi elinin içine almıştı, bırakmadığından elim babasında kaldı, doğal olarak tutuşamamıştık.tutuşur muyduk bilmem.. bi kere de bayramda onlara gitmiştim, beni evlerine getirirken elele geldik. annesi kapıda karşılamıştı, kapıyı açınca ayakkabılarımızı çıkarmaya yöneldiğimizden ellerimizi bırakmıştık. içeri geçince yine el öpme faslı ve bişeyler yediğimizden tutuşamamıştık. hiç fırsatımız olmamıştı canım bizim. ama bu konuyu konuşmuştuk biz aramızda. tutarız demiştik. hatta bazen annem ben o dışarı çıkıyoruz. annem önde yürürken biz arkadayken hemen elimi tutuyo, sözlenince de onların gözü önünde tutarız demiştik.
ben varııımmm
cok rahatsın keyfini çıkar valla benım kuzenım başka şehire üniv okumaya giderse ev tutarsa tabi bide ona gider kalırım aradada kuzenıme gidiyorum der belki sevgilimle kalırım bikaç günnn hain planlarım var şu sıralar yaniiya üniversitedeyim farklı şehirdeyim ya canım o yüzden rahat oluyor biraz, hem ben yalan söylemem sadece gerçeği söylemem olur biterhem 2 yılda biraz alıştırdım bizimkileri her gün ararlarsa kızarım :)
ahh bu da çok tatlıymış yavv ben de istiyorum ama ben sütten nefret ederim, ben de içine ayran koyarım hehe
cok rahatsın keyfini çıkar valla benım kuzenım başka şehire üniv okumaya giderse ev tutarsa tabi bide ona gider kalırım aradada kuzenıme gidiyorum der belki sevgilimle kalırım bikaç günnn hain planlarım var şu sıralar yaniiama kuzenım gidebilecek mi bakalım 275 puan almışş hosteslik istiyo 200 puanla alıyomuş öyle dedi ama okadar düşük olduguna ben pek inanamadım başka bi yılın puanıdır o bence :26: eğer okadar düşükse bende hosteslik okusaydım keşke
ay ne güzel cok iyi yapmıssınız kadıncağız ne sevinmiştirr kimbilirr güzel hediye almışsınız amaaiyiyim kuzucuğum, bugün benimkinin annesinin doğumgünüydü, ona hediye aldık. akşam olunca da aradım telefonla kutladım, ay heyecandan bayılıyodum, bu 3. mü 4. mü ne konuşmamızçok sevindi ama yaa, hediyeyi de çok beğenmiş. hürrem takısı aldık ona
sevgilin babasının karşısında senin elini tutmayınca babasına karşı saygıda bulunduğu sanıyo, ama bunun saygıyla bi alakası yok ki, o öyle görmüş olabilir ama sen ona bunun saygısızlık olmadığını anlat canım. yoksa yarın öbürgün sen tutmak istersin o çeker elini, bu sefer kendini sinir edersin yok yere..
biz 1 kere elele yürürken babasıyla karşılaşmıştık. o sırada ellerimizi bırakmıştık, çünkü babasının elini öpücektik. o sırada babasıyla konuşurken babası benim elimi kendi elinin içine almıştı, bırakmadığından elim babasında kaldı, doğal olarak tutuşamamıştık.tutuşur muyduk bilmem.. bi kere de bayramda onlara gitmiştim, beni evlerine getirirken elele geldik. annesi kapıda karşılamıştı, kapıyı açınca ayakkabılarımızı çıkarmaya yöneldiğimizden ellerimizi bırakmıştık. içeri geçince yine el öpme faslı ve bişeyler yediğimizden tutuşamamıştık. hiç fırsatımız olmamıştı canım bizim. ama bu konuyu konuşmuştuk biz aramızda. tutarız demiştik. hatta bazen annem ben o dışarı çıkıyoruz. annem önde yürürken biz arkadayken hemen elimi tutuyo, sözlenince de onların gözü önünde tutarız demiştik.
ben varııımmm
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm(Özledim hepinizi)(akşam sevdiceğmle görüştük, ççok güzeldi )))
Çeyiz hazırlıkları başlamış bakıyomBnm hiçbişeym yok ln Haftaya teyzoşlarla gidip iç çamaşırı almayı düşünüyodum ama ilk çeyiz eşyalarım onlar olcak heralde
hosgeldın canımmKızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm(Özledim hepinizi)(akşam sevdiceğmle görüştük, ççok güzeldi )))
Çeyiz hazırlıkları başlamış bakıyomBnm hiçbişeym yok ln Haftaya teyzoşlarla gidip iç çamaşırı almayı düşünüyodum ama ilk çeyiz eşyalarım onlar olcak heralde
heralde canım
sende güle güle kullan çok tatlı ama dimi valla yeri gırgırlayasım geldi evlenip ya
ben bursadayım aşkım gebzede canım ya aslında 2 bucuk saatlik mesafe var cok değil gibi duruyo ama pek görüşemiyoruzz bende gidebilsem cok iyi olucak hep o hep o olmuyo inş iş bulursam bende sık sık giderimmhehehe senin hain planlarını yerim bennnn :):):):):) çok güldüm ya çok hoşsun :):):) kuzenin kazanır da hain planların gerçek olur umarım heh :) hangi şehirdesin ki canım sen ve sevgilin?
ben bursadayım aşkım gebzede canım ya aslında 2 bucuk saatlik mesafe var cok değil gibi duruyo ama pek görüşemiyoruzz bende gidebilsem cok iyi olucak hep o hep o olmuyo inş iş bulursam bende sık sık giderimm
evet canım ben de ufak ufak gecelik alarak başladımişte ben dayanamıyorum alıyorum affetmiyorum
ama hemen olmaz yani tatlım benim sana tavsiyem küçük küçük başla yani azar azar olur böyle şeyler
hoşgeldin sedef
elele tutuşma konusunda bilemicem ama ben ismimle hitaf ederse ailesinin yanında baan çok takarım mesela bunu takarımda takarım kafama
mesela çekiniyormuş aşkım,bebeğim demeye bana onların yanında kırılırım yüzüm düşer ister istemez neyi çekiniyosun karınım senin derim
ama biede şöyleleri var mesela çok terbiyesizlik benim kuzenim var o evlendiğinde annelerinin yanında sevişiceklerdi nerdeyse ya sarılıp yanyana hafif yaslanıp oturmalar yayılmalar birbirlerini gıdıklarmalar çimdiklemeler oynaşmalar bilmem ne böğğ yani ne bayaaa:120:
evet canım haklısın, heleki böyle konular konuşunca da pek çözülemiyor, yaşanmadan bilinemiyor çünküevet şükür az kaldı kuzum gerçi tam günü konusmadık sadece mayısın ilk haftalarında gelirim bulusuruz demişti yarın sorayım bakalım hangi gün gelecekbende senın gibi cok takıyodum herşeye ama anladım ki tartışıp üzülmekten baska bi işe yaramıyo bi de konu uzuyoda uzuyo soğukluk oluşuyo arada
canım başlamak sayılmaz da işte azaar azar alıyoruz diyelim bu arada iç çamaşırı diyince geçen gün bende çeyizime iki tane gecelik aldım birde bissürü iç çamaşırı bunları unutmıyım
Mrbbb kızlarrr ben de geldimmmmmm
Anammmm biri çeyiz mi dediiiii, benim bi çöpüm bile yok
çeyizlikAnnem ne aldıysa hepsini zorla kullandırdım
yok canım bende değil sevgilim de var, ama o da güle güle kullanıyo zatenbayılıyo ona, evin her yerini onunla gırgırlayası geliyomuş, öyle diyo
yok canım bende değil sevgilim de var, ama o da güle güle kullanıyo zatenbayılıyo ona, evin her yerini onunla gırgırlayası geliyomuş, öyle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?