Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ahh bu da çok tatlıymış yavv ben de istiyorum ama ben sütten nefret ederim, ben de içine ayran koyarım hehe

maddi durumunun el verdiği sürece fırsatları kaçırma canım alınmış alınmıştır emin ol
işte ben daha onları almıyorum biliyosun sevglim falan yok sonuçta ne zaman evleneceğim belli değil modası geçer diye düşünüyorum ama işte kullanımlık şeylerin neredeyse hepsini aldım diyebilirim
bardak çardak şekerlik falan

maddi durumunun el verdiği sürece fırsatları kaçırma canım alınmış alınmıştır emin ol
işte ben daha onları almıyorum biliyosun sevglim falan yok sonuçta ne zaman evleneceğim belli değil modası geçer diye düşünüyorum ama işte kullanımlık şeylerin neredeyse hepsini aldım diyebilirim
bardak çardak şekerlik falan

evet canım istanbuldayız, valla avm'ye gittik full dolu. burada sahile inelim dedik zar zor yürüdük resmen. balon çok tatlı olmuş canım yaa, çocuk bayramı diye mi yoksa biz de uzun bir aradan sonra ilk defa pamuk şekeri yedik bi de benimki bana mızıka almış bugüüünn, ay çok severdim küçükken mızıka çalmayı, bulamıyordum bir türlü, o bulmuş, bugün çocuk bayramı dolayısıyla verdi sağolsun nasıl sevindim anlatamam

canım baba mevzusuna gelince anlamadım ki ben nasıl bir düşüncedir babasının yanında elini tutamaması, halbuki ailesi de çok tutucu değil, amcasıyla aynı apartmandalar ve amcasının oğlu sevgilisiyle aynı evde yaşıyor,kimse birşey demiyor mesela. bu bizimkinin utangaçlığı sanırım ben sevgililiği geçtim nişanlıyken diyorum, o da şimdi şey yazmış mesajla "geziyor halde olursak tabiki tutarım hayatım ama evde karşılarında olursak utanırım ama bu şu anki düşüncem o zaman ne olur ve nasıl düşünürüm bilemiyorumki" demiş. pff ya

cok rahatsın keyfini çıkar valla benım kuzenım başka şehire üniv okumaya giderse ev tutarsa tabi bide ona gider kalırım aradada kuzenıme gidiyorum der belki sevgilimle kalırım bikaç günnn hain planlarım var şu sıralar yanii ama kuzenım gidebilecek mi bakalım 275 puan almışş hosteslik istiyo 200 puanla alıyomuş öyle dedi ama okadar düşük olduguna ben pek inanamadım başka bi yılın puanıdır o bence :26: eğer okadar düşükse bende hosteslik okusaydım keşke

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm(Özledim hepinizi) (akşam sevdiceğmle görüştük, ççok güzeldi )))
Çeyiz hazırlıkları başlamış bakıyom Bnm hiçbişeym yok ln Haftaya teyzoşlarla gidip iç çamaşırı almayı düşünüyodum ama ilk çeyiz eşyalarım onlar olcak heralde

ahh bu da çok tatlıymış yavv ben de istiyorum ama ben sütten nefret ederim, ben de içine ayran koyarım hehe

aynı bensin haabende sütü hiç sevmem nefret ediyorum demiyim ALLAH'ın gücüne gitmesin ama tahammül edemiyorum sevmiyorum yani içenlere bile şaşaırırım ama kocam içer onu düşünerek aldım ne bilim çocuğum için alır koyarım

hehehe senin hain planlarını yerim bennnn :):):):):) çok güldüm ya çok hoşsun :):):) kuzenin kazanır da hain planların gerçek olur umarım heh :) hangi şehirdesin ki canım sen ve sevgilin?

Son düzenleme:
ay ne güzel cok iyi yapmıssınız kadıncağız ne sevinmiştirr kimbilirr güzel hediye almışsınız amaa

canım başlamak sayılmaz da işte azaar azar alıyoruz diyelim bu arada iç çamaşırı diyince geçen gün bende çeyizime iki tane gecelik aldım birde bissürü iç çamaşırı bunları unutmıyım

hosgeldın canımm benımde adam akıllı bişeyim yok yaaa geceliklere benımde gözüm cok takılıyoo ama onları aşkımın zevkine göre alırım diye düşünüyorum nişanlanınca birlikte alırızz çoğunuu

hehehe senin hain planlarını yerim bennnn :):):):):) çok güldüm ya çok hoşsun :):):) kuzenin kazanır da hain planların gerçek olur umarım heh :) hangi şehirdesin ki canım sen ve sevgilin?
ben bursadayım aşkım gebzede canım ya aslında 2 bucuk saatlik mesafe var cok değil gibi duruyo ama pek görüşemiyoruzz bende gidebilsem cok iyi olucak hep o hep o olmuyo inş iş bulursam bende sık sık giderimm

Mrbbb kızlarrr ben de geldimmmmmm
Anammmm biri çeyiz mi dediiiii, benim bi çöpüm bile yok
çeyizlik Annem ne aldıysa hepsini zorla kullandırdım

işte ben dayanamıyorum alıyorum affetmiyorum
ama hemen olmaz yani tatlım benim sana tavsiyem küçük küçük başla yani azar azar olur böyle şeyler
evet canım ben de ufak ufak gecelik alarak başladım annem sağolsun çok meraklıdır, böyle mutfak eşyası alınca daha evlenmene çok var diyor da gecelik görünce al çeyizine, geceliğin modası geçmez diyor

evet canım ismimle hitap etme konusunu konuşmuştuk zaten. ondan utanmasın bi zahmet ben de çok mıç mıç yapışık olmayı sevmem aileler yanında ama en azından elini olsun tutarım yani. bizimkinin utangaçlığı geçerse tabi

evet canım haklısın, heleki böyle konular konuşunca da pek çözülemiyor, yaşanmadan bilinemiyor çünkü
havalar da baya güzelleşti canım, sevgilinle güzel güzel planlar yapın nerelere gideceğinize dair. hatta imkanınız varsa piknik yapın, çok eğlenceli oluyor

Yavaş yavaş daha iyi oluyo zaten..hepsini birden alınca eksiklikler daha çok olur muhakkak...Bnm iç çamışrı konusunda manyak takıntım var Planlarım da var zaten, gerçekleştirmeyi düşünüyorum,nyse Bu arada aldığın süt şişelerine bayıldım güle güle kullan cnm :)

Mrbbb kızlarrr ben de geldimmmmmm
Anammmm biri çeyiz mi dediiiii, benim bi çöpüm bile yok
çeyizlik Annem ne aldıysa hepsini zorla kullandırdım

hoşgeldin canım benim topikten tanıyorum seni buyur gel
nasıl yani annen ne aldıysa hepsini zorla kullanıyorsun evlnedin mi kız
düşün ben daha nişanlı bile değilim çeyiz merakı sardı beni

yok canım bende değil sevgilim de var, ama o da güle güle kullanıyo zaten bayılıyo ona, evin her yerini onunla gırgırlayası geliyomuş, öyle diyo

aynı benim gibi düşünüyo onur da bak görüyomusun enişteme bee hamarat
benim de evlenince kullanırken öyle gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…