- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.581
hosgeldın canımmbenımde adam akıllı bişeyim yok yaaa geceliklere benımde gözüm cok takılıyoo ama onları aşkımın zevkine göre alırım diye düşünüyorum nişanlanınca birlikte alırızz çoğunuu
Yavaş yavaş daha iyi oluyo zaten..hepsini birden alınca eksiklikler daha çok olur muhakkak...Bnm iç çamışrı konusunda manyak takıntım varPlanlarım da var zaten, gerçekleştirmeyi düşünüyorum,nyse Bu arada aldığın süt şişelerine bayıldım güle güle kullan cnm :)
hoşgeldin canım benim topikten tanıyorum seni buyur gel
nasıl yani annen ne aldıysa hepsini zorla kullanıyorsun evlnedin mi kız
düşün ben daha nişanlı bile değilim çeyiz merakı sardı beni
Hoşbuldum güzelimmm.
Yook kızzz ben de daha nişanlı sözlü
hiçbişeyli değilimmmmAnnem
arada bişeyler beğeniyor ufak tefek
alıyor da,, ben kendimi umutsuz vaka
olarak gördüğümden midir nedir kullandırıyorum
saklamıyorumAma burda çeyiz topiğini
görünce hevesleniyorum ne yalan söyliyim
sağol canım
benimde iç çamaşırı takıntım var fena halde nerde sexi iç giyim orda ben nerde çamaşır mağazası orda atractive yani
mrb cnm hosgeldın sendeMrbbb kızlarrr ben de geldimmmmmm
Anammmm biri çeyiz mi dediiiii, benim bi çöpüm bile yok
çeyizlikAnnem ne aldıysa hepsini zorla kullandırdım
Aynen canım :) hatta teyzoşlar kafa bulur benle kızım 18 yaşındasn spor gyin felan..yok nerde ....bişey varsa orda bn varımmAyptr sölemesi çk mnyak fantzlrm de var Bakalım haftaya nelr alcz
mrb cnm hosgeldın sendebenımde yok pek yaa ama almaya baslıcam artıkk gerçi daha hiçbişeyimiz belli değil ama olsun
piknik konusu güzel fikir cnm yarın askımla konusucam o çalıştıgı için pek konusamıyoruzz bu gece uyumadan konusacaktık msj attım cvp yok 1 bucuk saattir kesin uyuyakaldı bebeğim yaevet canım ben de ufak ufak gecelik alarak başladımannem sağolsun çok meraklıdır, böyle mutfak eşyası alınca daha evlenmene çok var diyor da gecelik görünce al çeyizine, geceliğin modası geçmez diyor
evet canım ismimle hitap etme konusunu konuşmuştuk zaten. ondan utanmasın bi zahmetben de çok mıç mıç yapışık olmayı sevmem aileler yanında ama en azından elini olsun tutarım yani. bizimkinin utangaçlığı geçerse tabi
evet canım haklısın, heleki böyle konular konuşunca da pek çözülemiyor, yaşanmadan bilinemiyor çünkü
havalar da baya güzelleşti canım, sevgilinle güzel güzel planlar yapın nerelere gideceğinize dair. hatta imkanınız varsa piknik yapın, çok eğlenceli oluyor
olsun şimdi yok ama bu olmayacak anlamına gelmez inş hayırlı bi insan bulacak senıde bi günnnsanki benim belli yahu benim ortada henüz koca adayı bile yok
Yemek takımları falan daha sonra alınmalı bence de canım, her gün yenikız bendesin bende ne sözlü ne nişanlıyım
bak bişi dyim mi başıma gelen yıllarca annem bana hep bişiler aldı tencere takımları kahvaltı takımları ben hep onları evde kullandırdım anneme off daha acelesi yok ben daha evleniyomuyum alıyosun alma diye kızıyodum
ama baktım da iki yıldır ben kendim almaya kalkıyorum hepsini aldıkca alıyoruz annemle işte beğendiğimizi,ama annem nişanlanmadan yemek takımlarını falan almam sonra gene modası gçer bana kullandırırsın diyor
mrb cnm hosgeldın sendebenımde yok pek yaa ama almaya baslıcam artıkk gerçi daha hiçbişeyimiz belli değil ama olsun
olsun şimdi yok ama bu olmayacak anlamına gelmez inş hayırlı bi insan bulacak senıde bi günnnbuarada tanga giyiyorum yazmıssın ya ben hiç rahat edemiyorum onunla yaaa anca evlenince kocama giyerim normalde giyememmm
ayy canııımm ne güzel hediyelerle dolmuşuz bugünevet canım istanbuldayız, valla avm'ye gittik full dolu. burada sahile inelim dedik zar zor yürüdük resmen. balon çok tatlı olmuş canım yaa, çocuk bayramı diye mi yoksabiz de uzun bir aradan sonra ilk defa pamuk şekeri yedik bi de benimki bana mızıka almış bugüüünn, ay çok severdim küçükken mızıka çalmayı, bulamıyordum bir türlü, o bulmuş, bugün çocuk bayramı dolayısıyla verdi sağolsun nasıl sevindim anlatamam
canım baba mevzusuna gelince anlamadım ki ben nasıl bir düşüncedir babasının yanında elini tutamaması, halbuki ailesi de çok tutucu değil, amcasıyla aynı apartmandalar ve amcasının oğlu sevgilisiyle aynı evde yaşıyor,kimse birşey demiyor mesela. bu bizimkinin utangaçlığı sanırımben sevgililiği geçtim nişanlıyken diyorum, o da şimdi şey yazmış mesajla "geziyor halde olursak tabiki tutarım hayatım ama evde karşılarında olursak utanırım ama bu şu anki düşüncem o zaman ne olur ve nasıl düşünürüm bilemiyorumki" demiş. pff ya
canım ben 4 yaşına kadar içmişim, ondan sonra da ağzıma sürmemişim. hala öyleaynı bensin haabende sütü hiç sevmem nefret ediyorum demiyim ALLAH'ın gücüne gitmesin ama tahammül edemiyorum sevmiyorum yani içenlere bile şaşaırırım ama kocam içer onu düşünerek aldım ne bilim çocuğum için alır koyarım
ay ne güzel cok iyi yapmıssınız kadıncağız ne sevinmiştirr kimbilirr güzel hediye almışsınız amaa
Yemek takımları falan daha sonra alınmalı bence de canım, her gün yeni
bişeyler çıkıyo moda sürekli değişiyor. Ama nevresim takımı, iç çamaşır,
ufak tefek şeyler alınabilirAy bu gidişle ben de moda giricem çok yakında
Oysa benim işin ciddiye binmesi nerden baksan 5yılı bulur
1:
evet mantara yol açtığıını okumuştum bi yerde canım..tanga cok seksi duruyo gerçekten ya evlenince bol bol giyerim artıkkkalışınca giyiyosun tatlım rahatsız olmuyorsun yani
ben dantellileride çok severimde böyle sürekli giydiğimden midir nedir bi kaç yıl önce mantar oldum sonra pamuklu giymem gerekti mesela bi kaç yıl pamuklu giydim ama gene arada bir dantelli giymeye devam ettim şimdi karışık kullanıyorum silp,tanga ve boxer
ama sen benim pamukluları görsen onlar bilem çok seker sexüüü
ay evett aynenn:26: ben de çeyizim için alıyorum ama normalde asla giyemem herhalde, çok rahatsız edici.:26:olsun şimdi yok ama bu olmayacak anlamına gelmez inş hayırlı bi insan bulacak senıde bi günnnbuarada tanga giyiyorum yazmıssın ya ben hiç rahat edemiyorum onunla yaaa anca evlenince kocama giyerim normalde giyememmm
canım hoşgeldin bu aradaYemek takımları falan daha sonra alınmalı bence de canım, her gün yeni
bişeyler çıkıyo moda sürekli değişiyor. Ama nevresim takımı, iç çamaşır,
ufak tefek şeyler alınabilirAy bu gidişle ben de moda giricem çok yakında
Oysa benim işin ciddiye binmesi nerden baksan 5yılı bulur
Hoşbuldum canımmm
KK daki kızlarla yılbaşı çekilişi yapmıştık. Katilim bana çokkk süper donlar almıştı
onlarla başlicam ben de ufaktan
canım ben 4 yaşına kadar içmişim, ondan sonra da ağzıma sürmemişim. hala öyle
kız ne şanslı kocişin olcak hee, sen onun sütünü düşünüyosun, ben direk ayran koyarım diyorum, benimkinin sütü falan aklıma bile gelmiyo
evet yaa cok heyecanlanmışsındır ben telefonla konusurken bile cok heyecanlanıyorummayy canııımm ne güzel hediyelerle dolmuşuz bugünevet çocuk bayramı diyeee bi de tweetyli sarı tüylü yumurtlamalı kalem almış hehe bayıldım bayıldım
ailesi tutucu değilse işin kolay kuzum, bu mesajıyla da hem gönlünü almak istemiş, hem de söz vermeyip açık bi kapı bırakmak istemişama ailesi senin anlattığın gibiyse bu düşünce eminim değişecektir. olmadı sen elini tutup ilk adımları atarsın bi süre.. sonra baktı gördü ailesi bunu saygısızlık olarak saymıyo. bu sefer o rahatlar ve o da başlar senin elini tutmaya
canım ben 4 yaşına kadar içmişim, ondan sonra da ağzıma sürmemişim. hala öyle
kız ne şanslı kocişin olcak hee, sen onun sütünü düşünüyosun, ben direk ayran koyarım diyorum, benimkinin sütü falan aklıma bile gelmiyo
ammavelakinciğim de fikir vermişti sağ olsun takı olabilir demişti. biz de bluz falan baktık ama hem beden olmayabilir değiştirmek zorunda kalmasın dedik, hem de kendisi benim gibi kokoş takıya düşkünlüğü de variyi oldu, zaten telefonda da dedi, tam zevkime hitap ediyo dedi, ohh bunu da atlattık, çok heyecanlandım valla
güzel fikir gerçekten ya yaparız bizdeEveeeeeeeeeeeeettt yapalımmm çekilişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?