Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sağol canım
benimde iç çamaşırı takıntım var fena halde nerde sexi iç giyim orda ben nerde çamaşır mağazası orda atractive yani

hoşgeldin canım benim topikten tanıyorum seni buyur gel
nasıl yani annen ne aldıysa hepsini zorla kullanıyorsun evlnedin mi kız
düşün ben daha nişanlı bile değilim çeyiz merakı sardı beni

Hoşbuldum güzelimmm.
Yook kızzz ben de daha nişanlı sözlü
hiçbişeyli değilimmmm Annem
arada bişeyler beğeniyor ufak tefek
alıyor da,, ben kendimi umutsuz vaka
olarak gördüğümden midir nedir kullandırıyorum
saklamıyorum Ama burda çeyiz topiğini
görünce hevesleniyorum ne yalan söyliyim

kız bendesin bende ne sözlü ne nişanlıyım
bak bişi dyim mi başıma gelen yıllarca annem bana hep bişiler aldı tencere takımları kahvaltı takımları ben hep onları evde kullandırdım anneme off daha acelesi yok ben daha evleniyomuyum alıyosun alma diye kızıyodum
ama baktım da iki yıldır ben kendim almaya kalkıyorum hepsini aldıkca alıyoruz annemle işte beğendiğimizi,ama annem nişanlanmadan yemek takımlarını falan almam sonra gene modası gçer bana kullandırırsın diyor

sağol canım
benimde iç çamaşırı takıntım var fena halde nerde sexi iç giyim orda ben nerde çamaşır mağazası orda atractive yani

Aynen canım :) hatta teyzoşlar kafa bulur benle kızım 18 yaşındasn spor gyin felan..yok nerde ....bişey varsa orda bn varımm Ayptr sölemesi çk mnyak fantzlrm de var Bakalım haftaya nelr alcz

Mrbbb kızlarrr ben de geldimmmmmm
Anammmm biri çeyiz mi dediiiii, benim bi çöpüm bile yok
çeyizlik Annem ne aldıysa hepsini zorla kullandırdım
mrb cnm hosgeldın sende benımde yok pek yaa ama almaya baslıcam artıkk gerçi daha hiçbişeyimiz belli değil ama olsun

Aynen canım :) hatta teyzoşlar kafa bulur benle kızım 18 yaşındasn spor gyin felan..yok nerde ....bişey varsa orda bn varımm Ayptr sölemesi çk mnyak fantzlrm de var Bakalım haftaya nelr alcz

yaşla alakası hiç yok ben 18 yaşımdayken falanda tanga manga dantelliler kullanırdım yaşım 24 hala kullanırım bunun beğenmeyle alakası var ama benim senin gibi koccayla fantazilerim yok düşündüm de
yalnız iç çamaşırı manyağıyım o doğru

piknik konusu güzel fikir cnm yarın askımla konusucam o çalıştıgı için pek konusamıyoruzz bu gece uyumadan konusacaktık msj attım cvp yok 1 bucuk saattir kesin uyuyakaldı bebeğim ya

sanki benim belli yahu benim ortada henüz koca adayı bile yok
olsun şimdi yok ama bu olmayacak anlamına gelmez inş hayırlı bi insan bulacak senıde bi günnn buarada tanga giyiyorum yazmıssın ya ben hiç rahat edemiyorum onunla yaaa anca evlenince kocama giyerim normalde giyememmm

Yemek takımları falan daha sonra alınmalı bence de canım, her gün yeni
bişeyler çıkıyo moda sürekli değişiyor. Ama nevresim takımı, iç çamaşır,
ufak tefek şeyler alınabilir Ay bu gidişle ben de moda giricem çok yakında
Oysa benim işin ciddiye binmesi nerden baksan 5yılı bulur

mrb cnm hosgeldın sende benımde yok pek yaa ama almaya baslıcam artıkk gerçi daha hiçbişeyimiz belli değil ama olsun

Hoşbuldum canımmm
KK daki kızlarla yılbaşı çekilişi yapmıştık. Katilim bana çokkk süper donlar almıştı
onlarla başlicam ben de ufaktan

olsun şimdi yok ama bu olmayacak anlamına gelmez inş hayırlı bi insan bulacak senıde bi günnn buarada tanga giyiyorum yazmıssın ya ben hiç rahat edemiyorum onunla yaaa anca evlenince kocama giyerim normalde giyememmm

alışınca giyiyosun tatlım rahatsız olmuyorsun yani
ben dantellileride çok severimde böyle sürekli giydiğimden midir nedir bi kaç yıl önce mantar oldum sonra pamuklu giymem gerekti mesela bi kaç yıl pamuklu giydim ama gene arada bir dantelli giymeye devam ettim şimdi karışık kullanıyorum silp,tanga ve boxer
ama sen benim pamukluları görsen onlar bilem çok seker sexüüü

ayy canııımm ne güzel hediyelerle dolmuşuz bugün evet çocuk bayramı diyeee bi de tweetyli sarı tüylü yumurtlamalı kalem almış hehe bayıldım bayıldım
ailesi tutucu değilse işin kolay kuzum, bu mesajıyla da hem gönlünü almak istemiş, hem de söz vermeyip açık bi kapı bırakmak istemiş ama ailesi senin anlattığın gibiyse bu düşünce eminim değişecektir. olmadı sen elini tutup ilk adımları atarsın bi süre.. sonra baktı gördü ailesi bunu saygısızlık olarak saymıyo. bu sefer o rahatlar ve o da başlar senin elini tutmaya

canım ben 4 yaşına kadar içmişim, ondan sonra da ağzıma sürmemişim. hala öyle
kız ne şanslı kocişin olcak hee, sen onun sütünü düşünüyosun, ben direk ayran koyarım diyorum, benimkinin sütü falan aklıma bile gelmiyo

ay ne güzel cok iyi yapmıssınız kadıncağız ne sevinmiştirr kimbilirr güzel hediye almışsınız amaa

ammavelakinciğim de fikir vermişti sağ olsun takı olabilir demişti. biz de bluz falan baktık ama hem beden olmayabilir değiştirmek zorunda kalmasın dedik, hem de kendisi benim gibi kokoş takıya düşkünlüğü de var iyi oldu, zaten telefonda da dedi, tam zevkime hitap ediyo dedi, ohh bunu da atlattık, çok heyecanlandım valla

kız al al sende koy bize fikir olur ben aldıkca gösteriyorum bak kızlara onlarada fikir olur yani
benimde belli değil ama istiyorum almak duramıyorum görünce artık ya
azar azar işte damlaya damlaya göl olur yani

evet mantara yol açtığıını okumuştum bi yerde canım..tanga cok seksi duruyo gerçekten ya evlenince bol bol giyerim artıkkk

ay evett aynenn:26: ben de çeyizim için alıyorum ama normalde asla giyemem herhalde, çok rahatsız edici.:26:

canım hoşgeldin bu arada
ne güzel ya çekiliş falan, bi dahaki yılbaşına biz de yapalım buradaki kızlarla çekiliş, çeyizimize hediyecikler alırız.

bende 4-5 yaşıma kadar çok içmişim sonra hiç içmememişim şimdie işte sütlü tatlıları yiyebiliyorum ama ben messela puding,sütlaç falan ama sütlaçta süt kokusu omıcak midem kalkıyo vanilya dolduruyorum içine
evet ya çok şanslı olucak ALLAH kıymetimi bilenlerle karşılaştırsın canım

evet yaa cok heyecanlanmışsındır ben telefonla konusurken bile cok heyecanlanıyorumm bende peynir yemiyorum canım yaa küçükken yiyodum ara sıra ama hiç bi zaman severek yemedimm kokusu falan midemi bulandırıyo peynir tabağı kahvaltıda önüme gelince kızıyorum tabağınada dokunamıyorum çünkü anneme diyorum o alıyo tabağı önümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…