- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.601
evet mantara yol açtığıını okumuştum bi yerde canım..tanga cok seksi duruyo gerçekten ya evlenince bol bol giyerim artıkkk
ay evett aynenn:26: ben de çeyizim için alıyorum ama normalde asla giyemem herhalde, çok rahatsız edici.:26:
canım hoşgeldin bu arada
ne güzel ya çekiliş falan, bi dahaki yılbaşına biz de yapalım buradaki kızlarla çekiliş, çeyizimize hediyecikler alırız.
Ayyyy valla gaza geldim ufak ufak alır aldıkça da ekleyipkız al al sende koy bize fikir olur ben aldıkca gösteriyorum bak kızlara onlarada fikir olur yani
benimde belli değil ama istiyorum almak duramıyorum görünce artık ya
azar azar işte damlaya damlaya göl olur yani
ay evett aynenn:26: ben de çeyizim için alıyorum ama normalde asla giyemem herhalde, çok rahatsız edici.:26:
canım hoşgeldin bu arada
ne güzel ya çekiliş falan, bi dahaki yılbaşına biz de yapalım buradaki kızlarla çekiliş, çeyizimize hediyecikler alırız.
ben avonun jelini kullanıyorum genital bölgem için çok memnunum zaten bi kadının kullanması gerekiyo mutlaka özel yıkama jeli yaatabi bu da bir faktör sonuçta yani birde deterjanlardan da olabiliyormuş ben çok yıkardım mesela banyoda falan sabunlarla falan belkide ph değerini kaybetti yıkamaktan vajinam yani
şidi sadece sebamed intim jel kullanıyorum
evet çok sexi oluyor ama ben kocam için değil kendim için giyerim dermişimzaten hep giydiğim bişi olduğu için ha onun için ha normal bişi farketmez
güzel fikir gerçekten ya yaparız bizde
ben avonun jelini kullanıyorum genital bölgem için çok memnunum zaten bi kadının kullanması gerekiyo mutlaka özel yıkama jeli yaa
daha cok var kız yılbaşında yapılacakmış şimdiden heyecanlandınHıhıı :) Süpppppeeeeeeeeer olurrayyy heyecan bastıı
Ayyyy valla gaza geldim ufak ufak alır aldıkça da ekleyip
kızçelerin beğenisine sunarımCanım bu arada argan
yağı kafamda bikaç kullanımdan sonra etkisini yazcam sana
Çatlaklara da iyi geliyomuş sağ bacağımda 2 çatlakcık var ona da
sürcem inşallah etkilidir
canm valla ben 1 bucuk yıldır aynı ürünü kullanıyorum ama şükür hiçbi zararı olmadı bana :26:sakın avonunkini kullanma kes onu canım ben mantar olmadan onu kullanıyodum
doktor bana eczaneden al intim jeli dedi
canım telefonla hangi tarifeden bu forum takip edilebiliyo yaa :26:Kimsinizz lan 4 ziyaretçii :) bak hele konumuz çeyiz olunca ziyaretçilerimiz de tavan yaptıı... Şşşşttt gidin yatın leynn gelirsem bacaklarınızı kırarımm
Kızlar bi ara elektirikler gitti bnde telden takip ettim sizisadece 1 kereydi ama :)
canm valla ben 1 bucuk yıldır aynı ürünü kullanıyorum ama şükür hiçbi zararı olmadı bana :26:
neler kaynatıyonuz bakimmm
ayy canııımm ne güzel hediyelerle dolmuşuz bugünevet çocuk bayramı diyeee bi de tweetyli sarı tüylü yumurtlamalı kalem almış hehe bayıldım bayıldım
ailesi tutucu değilse işin kolay kuzum, bu mesajıyla da hem gönlünü almak istemiş, hem de söz vermeyip açık bi kapı bırakmak istemişama ailesi senin anlattığın gibiyse bu düşünce eminim değişecektir. olmadı sen elini tutup ilk adımları atarsın bi süre.. sonra baktı gördü ailesi bunu saygısızlık olarak saymıyo. bu sefer o rahatlar ve o da başlar senin elini tutmaya
canım ben 4 yaşına kadar içmişim, ondan sonra da ağzıma sürmemişim. hala öyle
kız ne şanslı kocişin olcak hee, sen onun sütünü düşünüyosun, ben direk ayran koyarım diyorum, benimkinin sütü falan aklıma bile gelmiyo
ammavelakinciğim de fikir vermişti sağ olsun takı olabilir demişti. biz de bluz falan baktık ama hem beden olmayabilir değiştirmek zorunda kalmasın dedik, hem de kendisi benim gibi kokoş takıya düşkünlüğü de variyi oldu, zaten telefonda da dedi, tam zevkime hitap ediyo dedi, ohh bunu da atlattık, çok heyecanlandım valla
daha cok var kız yılbaşında yapılacakmış şimdiden heyecanlandın
Kimsinizz lan 4 ziyaretçii :) bak hele konumuz çeyiz olunca ziyaretçilerimiz de tavan yaptıı... Şşşşttt gidin yatın leynn gelirsem bacaklarınızı kırarımm
Kızlar bi ara elektirikler gitti bnde telden takip ettim sizisadece 1 kereydi ama :)
hosgeldın gwencimmm nasılsınneler kaynatıyonuz bakimmm
yaz canım sonucu benim topiğe hem çatlaklara iyi geliyorsa banada bildir bende kullanayım
çeyizinede aldıkca buraya göster kız mirakkkkkk ettim kızzz gaza gel gaza
sağol canım beni düşündüğün içinsen bilirsin o zaman ben görevimi yaptım uyardım seni dikkat et bişi olmasın
ben tecrübeli olduğumdan ve jinekoloğumun söylediği şey eczaneden alın sözüne uyarak sana söyledim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?