Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet mantara yol açtığıını okumuştum bi yerde canım..tanga cok seksi duruyo gerçekten ya evlenince bol bol giyerim artıkkk

tabi bu da bir faktör sonuçta yani birde deterjanlardan da olabiliyormuş ben çok yıkardım mesela banyoda falan sabunlarla falan belkide ph değerini kaybetti yıkamaktan vajinam yani
şidi sadece sebamed intim jel kullanıyorum
evet çok sexi oluyor ama ben kocam için değil kendim için giyerim dermişimzaten hep giydiğim bişi olduğu için ha onun için ha normal bişi farketmez

ahahah evet yapalım yapalım tam benlik bir olay seneye yılbaşında yapalım

kız al al sende koy bize fikir olur ben aldıkca gösteriyorum bak kızlara onlarada fikir olur yani
benimde belli değil ama istiyorum almak duramıyorum görünce artık ya
azar azar işte damlaya damlaya göl olur yani
Ayyyy valla gaza geldim ufak ufak alır aldıkça da ekleyip
kızçelerin beğenisine sunarım Canım bu arada argan
yağı kafamda bikaç kullanımdan sonra etkisini yazcam sana
Çatlaklara da iyi geliyomuş sağ bacağımda 2 çatlakcık var ona da
sürcem inşallah etkilidir

Hoşbuldum canım Yapalım tabiii çok güzel oluyorrr.Ben 2 çekilişe
katıldım hem çok güzel zaman geçirdik çok eğlendik hem de hediyeleştik
bol bol cicilerimiz oldu

ben avonun jelini kullanıyorum genital bölgem için çok memnunum zaten bi kadının kullanması gerekiyo mutlaka özel yıkama jeli yaa

yaz canım sonucu benim topiğe hem çatlaklara iyi geliyorsa banada bildir bende kullanayım
çeyizinede aldıkca buraya göster kız mirakkkkkk ettim kızzz gaza gel gaza

Kimsinizz lan 4 ziyaretçii :) bak hele konumuz çeyiz olunca ziyaretçilerimiz de tavan yaptıı... Şşşşttt gidin yatın leynn gelirsem bacaklarınızı kırarımm
Kızlar bi ara elektirikler gitti bnde telden takip ettim sizi sadece 1 kereydi ama :)

canım telefonla hangi tarifeden bu forum takip edilebiliyo yaa :26:

canm valla ben 1 bucuk yıldır aynı ürünü kullanıyorum ama şükür hiçbi zararı olmadı bana :26:

sen bilirsin o zaman ben görevimi yaptım uyardım seni dikkat et bişi olmasın
ben tecrübeli olduğumdan ve jinekoloğumun söylediği şey eczaneden alın sözüne uyarak sana söyledim yani

ayy çok tatlıymış hediyen kuzumm valla çocuklar gibi olmaktan da hiç gocunmadım bugün
söylediklerine katılıyorum ben de canım. o günleri görmeden yorum yapamıyorum artık çünkü o da farkında değil nasıl davranacağının, sevgililik durumu ailesinde ilk kendinde olduğu için babasının tutumunu tahmin edemiyor sanırım. ama ben babasının ters tepki vereceğini hiç sanmıyorum. nişanlanınca bi nebze de evlenince de utanırsa tutmaya burnundan getiririm valla
bu arada kayınvalideciğinin hediyesini aldınız demek, hayırlı olsun canımm beğenmesine çok sevindim

zaten sitede çeyiz konusu ve aldatılma konuları çok revaçta

yaz canım sonucu benim topiğe hem çatlaklara iyi geliyorsa banada bildir bende kullanayım
çeyizinede aldıkca buraya göster kız mirakkkkkk ettim kızzz gaza gel gaza

Herşeye iyi geliyormuş zeytinyağı gibi canım. Çatlaklara, cilt kuruluklarına, saça,tırnaklara...
Aklıma gelen heryerime sürdüm bol bol. minicik şişesi 15tl ve şimdiden yarıladım bile

sen bilirsin o zaman ben görevimi yaptım uyardım seni dikkat et bişi olmasın
ben tecrübeli olduğumdan ve jinekoloğumun söylediği şey eczaneden alın sözüne uyarak sana söyledim yani
sağol canım beni düşündüğün için bilmiyorum kafam karıştı birazz gerçi sorun yaşamadım ama bitince bende eczaneden alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…