- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.621
canım telefonla hangi tarifeden bu forum takip edilebiliyo yaa :26:
kıyamam cok güzel fikir oldu ya eğleniriz hem değişiklik olurrrHe ya abarttım haD Aralık niiiirdeeeeeeee bn niirdeeeeeeeee
Herşeye iyi geliyormuş zeytinyağı gibi canım. Çatlaklara, cilt kuruluklarına, saça,tırnaklara...
Aklıma gelen heryerime sürdüm bol bol. minicik şişesi 15tl ve şimdiden yarıladım bile
anladım kuzum sağol evet zordur ama ben istediğim zaman girip okumak istiyorum burasınıGoogle'a giriosn ya mobil var yanda klasik var klasikten giriyorum 'uzun süreli ilişkisi olupta.......' yazıyorumm çıkıyo..Ama zahmetli oluyo biraz..Burdaki gbi dğL..
Eveeeeeeeeeeeeettt yapalımmm çekilişşş
güzel fikir gerçekten ya yaparız bizde
ahahah evet yapalım yapalım tam benlik bir olay seneye yılbaşında yapalım
Ayyyy valla gaza geldim ufak ufak alır aldıkça da ekleyip
kızçelerin beğenisine sunarımCanım bu arada argan
yağı kafamda bikaç kullanımdan sonra etkisini yazcam sana
Çatlaklara da iyi geliyomuş sağ bacağımda 2 çatlakcık var ona da
sürcem inşallah etkilidir
Hoşbuldum canımYapalım tabiii çok güzel oluyorrr.Ben 2 çekilişe
katıldım hem çok güzel zaman geçirdik çok eğlendik hem de hediyeleştik
bol bol cicilerimiz oldu
haha sen öyle diyince bi arkadaşım geldi bi gece oturuyoruz arkadaşımla birden hopladı yerinden gitti susam yağı ve bi yağ daha aldı tüm vücuduna sürdü çatlaklar için şok olmuştum
zaten sitede çeyiz konusu ve aldatılma konuları çok revaçta
anladım kuzum sağol evet zordur ama ben istediğim zaman girip okumak istiyorum burasını
Aynen yaaa geçen sinirlendimm K.K.' da konu açmak diye sitem yüklü bi konu açtımm...inannır mısın 1 yorum bile gelmediibuda yazdıklarımın ne kdar doğru olduğunu ispatladı..bundan sonra konu açınca atraksyon dolu bi başlık atcamm
Ben de öyleyim valla birinden biri duymiyim, üşenmeden gidip alıp buluyorum kendimi
pehlivanlar gibi yağa
aynen ya bende normal konular açıyorum mesela geçen filmlerle ilgili konu açtım kimse uğramadı ama hepsine azıcık yorum yapılıyo hatta bi bayan dedi film başlığında bu sitede ilgi alması iin atracsiyonlu konular açman lazım canım dedi dalga geçtik ikimiz yani kendimizle bide
amiiinn canımbende 4-5 yaşıma kadar çok içmişim sonra hiç içmememişim şimdie işte sütlü tatlıları yiyebiliyorum ama ben messela puding,sütlaç falan ama sütlaçta süt kokusu omıcak midem kalkıyo vanilya dolduruyorum içine
evet ya çok şanslı olucak ALLAH kıymetimi bilenlerle karşılaştırsın canım
evet yaa cok heyecanlanmışsındır ben telefonla konusurken bile cok heyecanlanıyorummbende peynir yemiyorum canım yaa küçükken yiyodum ara sıra ama hiç bi zaman severek yemedimm kokusu falan midemi bulandırıyo peynir tabağı kahvaltıda önüme gelince kızıyorum tabağınada dokunamıyorum çünkü anneme diyorum o alıyo tabağı önümden
evet cok güzelmiş canım..bende buna bayıldımmmEki Görüntüle 398442
Çalışmaya bi başliyim de böyle pembiş beyazciciler alcam bol bolllll bayılıyorum bunlaraaaa
bende burdan ne duyarsam yapıyorum yahuu tecrübeya sabit hepsi diye
3 sene öncce bebe yağı kullanmaya başlamıştım burdaki arkadaşlar sayesinde
birde hacışakir sabunu keşvettim mesela
ne duyarsam kullanıyorum
hiçbirisini yiyemiyorum kuzum kaşar peynirini bile yemiyorum ama benım kuzenimde yiyemiyo mesela fransadakı kız kuzenimde yemiyoamiiinn canım
aynen ben de süt içmem ama pudinge muhallebiye bayılırımpeynir ayran falan da severim ben. sütle olan herşeyi yiyip içiyorum ama sütü yok sevmiyorum işte
ben gene peynirsiz kahvaltı edemiyorum canımbazen peynir bitiyo, o sabah ettiğim kahvaltı eksik geliyo bana, çok seviyorum. kimileri koyun peynirini yiyemez, o yüzden mi kokuyo acaba sana yoksa hiçbir peyniri mi yemiyosun :26:
yaa biz hamiş olunca napıcaz acaba, en vitaminli şeyleri yemiyoruz :26:
evet cok güzelmiş canım..bende buna bayıldımmm
Eki Görüntüle 398444
Eki Görüntüle 398442
Çalışmaya bi başliyim de böyle pembiş beyazciciler alcam bol bolllll bayılıyorum bunlaraaaa
olsun cok tatlı ama sevdiklerimizle bi evlenelimdee bunlarla birlikte güzel kahvaltıcıklar yapıcazzzSeninki çok asil duruyor canım çok gösterişliiiBenimki küçükken oynadığımız
evcilik oyunundaki eşyalar gibiiiBi büyüyemedim gittii
Bebe yağını bacakların için mi kullanmıyorsun canım? Ben de bebe yağıyla badem yağını karıştırdım,
banyodan çıkmadan önce püskürtüyorum bacaklarıma azcık su tutup çıkıyorumtv de görmüştüm baya
da memnun kaldım.
Hacışakir'i ne için kullanıyorsun peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?