Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Herşeye iyi geliyormuş zeytinyağı gibi canım. Çatlaklara, cilt kuruluklarına, saça,tırnaklara...
Aklıma gelen heryerime sürdüm bol bol. minicik şişesi 15tl ve şimdiden yarıladım bile

haha sen öyle diyince bi arkadaşım geldi bi gece oturuyoruz arkadaşımla birden hopladı yerinden gitti susam yağı ve bi yağ daha aldı tüm vücuduna sürdü çatlaklar için şok olmuştum

Google'a giriosn ya mobil var yanda klasik var klasikten giriyorum 'uzun süreli ilişkisi olupta.......' yazıyorumm çıkıyo..Ama zahmetli oluyo biraz..Burdaki gbi dğL..
anladım kuzum sağol evet zordur ama ben istediğim zaman girip okumak istiyorum burasını

Eveeeeeeeeeeeeettt yapalımmm çekilişşş

güzel fikir gerçekten ya yaparız bizde

ahahah evet yapalım yapalım tam benlik bir olay seneye yılbaşında yapalım

herkesten olumlu yanıt geldiğine göre ilk çekilişimiz yılbaşındaa
ne güzel olur ya, hem dostluklarımız pekişir

haha sen öyle diyince bi arkadaşım geldi bi gece oturuyoruz arkadaşımla birden hopladı yerinden gitti susam yağı ve bi yağ daha aldı tüm vücuduna sürdü çatlaklar için şok olmuştum

Ben de öyleyim valla birinden biri duymiyim, üşenmeden gidip alıp buluyorum kendimi
pehlivanlar gibi yağa

zaten sitede çeyiz konusu ve aldatılma konuları çok revaçta

Aynen yaaa geçen sinirlendimm K.K.' da konu açmak diye sitem yüklü bi konu açtımm...inannır mısın 1 yorum bile gelmedii buda yazdıklarımın ne kdar doğru olduğunu ispatladı..bundan sonra konu açınca atraksyon dolu bi başlık atcamm

aynen ya bende normal konular açıyorum mesela geçen filmlerle ilgili konu açtım kimse uğramadı ama hepsine azıcık yorum yapılıyo hatta bi bayan dedi film başlığında bu sitede ilgi alması iin atracsiyonlu konular açman lazım canım dedi dalga geçtik ikimiz yani kendimizle bide

Ben de öyleyim valla birinden biri duymiyim, üşenmeden gidip alıp buluyorum kendimi
pehlivanlar gibi yağa

bende burdan ne duyarsam yapıyorum yahuu tecrübeya sabit hepsi diye
3 sene öncce bebe yağı kullanmaya başlamıştım burdaki arkadaşlar sayesinde
birde hacışakir sabunu keşvettim mesela
ne duyarsam kullanıyorum

Aynennn D çok uyush oluorum ama...

amiiinn canım
aynen ben de süt içmem ama pudinge muhallebiye bayılırım peynir ayran falan da severim ben. sütle olan herşeyi yiyip içiyorum ama sütü yok sevmiyorum işte

ben gene peynirsiz kahvaltı edemiyorum canım bazen peynir bitiyo, o sabah ettiğim kahvaltı eksik geliyo bana, çok seviyorum. kimileri koyun peynirini yiyemez, o yüzden mi kokuyo acaba sana yoksa hiçbir peyniri mi yemiyosun :26:

yaa biz hamiş olunca napıcaz acaba, en vitaminli şeyleri yemiyoruz :26:

Bebe yağını bacakların için mi kullanmıyorsun canım? Ben de bebe yağıyla badem yağını karıştırdım,
banyodan çıkmadan önce püskürtüyorum bacaklarıma azcık su tutup çıkıyorum tv de görmüştüm baya
da memnun kaldım.
Hacışakir'i ne için kullanıyorsun peki??

hiçbirisini yiyemiyorum kuzum kaşar peynirini bile yemiyorum ama benım kuzenimde yiyemiyo mesela fransadakı kız kuzenimde yemiyo evet en sağlıklı besinlerden birisi peynir kalsiyum hapı almaya baslamam lazım aslında hamileliğimde sorun olmaması içinn

bebe yağını banyoda kullanıyorum mesela duş almam bitti dimi bebe yağını sürüyorum vücuduma ve duruluyorum vücudumdan duş başlığını ılık soğuğa yakın su şeklinde tutuyorum vücuduma sonra çıkıyorum nem için
hacı şakiri duş jeli yerine kullanıyorum artık banyoda çok duş jeli kullanıyordum ben foşur foşur osnra cildim sırtım falan çok sivilceler çıktı sonra işte hacı şekir doğal sabun ya denedim burda uydunca hakkaten azaldı sivilceler hem cildimde yağlı olduğundan kurutmadı da ve kokusuna da bayılıryorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…