Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bebe yağını banyoda kullanıyorum mesela duş almam bitti dimi bebe yağını sürüyorum vücuduma ve duruluyorum vücudumdan duş başlığını ılık soğuğa yakın su şeklinde tutuyorum vücuduma sonra çıkıyorum nem için
hacı şakiri duş jeli yerine kullanıyorum artık banyoda çok duş jeli kullanıyordum ben foşur foşur osnra cildim sırtım falan çok sivilceler çıktı sonra işte hacı şekir doğal sabun ya denedim burda uydunca hakkaten azaldı sivilceler hem cildimde yağlı olduğundan kurutmadı da ve kokusuna da bayılıryorum

bebe yağını banyoda kullanıyorum mesela duş almam bitti dimi bebe yağını sürüyorum vücuduma ve duruluyorum vücudumdan duş başlığını ılık soğuğa yakın su şeklinde tutuyorum vücuduma sonra çıkıyorum nem için
hacı şakiri duş jeli yerine kullanıyorum artık banyoda çok duş jeli kullanıyordum ben foşur foşur osnra cildim sırtım falan çok sivilceler çıktı sonra işte hacı şekir doğal sabun ya denedim burda uydunca hakkaten azaldı sivilceler hem cildimde yağlı olduğundan kurutmadı da ve kokusuna da bayılıryorum

çok şekerlermişş, ben de bugün ykm'de bu tarz fincanlar gördüm, almamak için kendimi zor tuttum..

Eyvah eyvahhhh Ykm den uzak durmam lazım bu aralar
Bütüm paramı tatil için zulaladım bunları görürsem tatil yalan olurrr

olsun cok tatlı ama sevdiklerimizle bi evlenelimdee bunlarla birlikte güzel kahvaltıcıklar yapıcazzz

Ayyyy o günler gelir mi dersin canımmm? Benim anti-düğün oduncuğumla
ilgili evlilik hayalleri biraz yarım da Ömür boyu böyle takılcakmışız gibime geliyo

yok canım ben sizin bu konu yüzünden pürüz yaşıyacağınızı sanmıyorum erkekler babalarından çok çekiniyolar, biz mesela sigara içerken benimki o kadar tedirgin oluyo ki, sürekli etrafına bakıyo. babası bilmiyo tamam olabilir, öğrenince de üzülür, ama o kadar tetenek yapıcaksan kendini içme o zaman. eve giderken ağza rocco atmalar, üstüne parfüm sıkmalar, el kremimden sürmeler... sanırsın sigaraya yeni başlamış liseli ergen
ayy canım sağol sayende süper bi hediye bulduk hürrem takısı aldık küpesi kolyesi yüzüğü takım. zümrüt taşlı, kendi de sarışın yakışıcağını düşünmüştüm zaten. telefonla arayıp kutladım. çok beğenmiş, tam zevkime hitap ediyo dedi bunu da atlattık yani canım, bi heyecanlandım ki sorma. neyse artık ramazan bayramına kadar rahat olabilirim

bende sütle yapılan şeylere bayılırım bi süt hiç sevmiyorum işte mesela yoğurt ve peynir çeşitlerini çok severim
özellikle ezine peynir,kaşar ve dil peynirine bayılırım

Anladım tatlımmm
Ben genelde kokularına bayıldığım için duş jeli kullanırım ama sivilcelenme olduğu
zaman Otacı'nın lavantalı sabununu kullanıyorum. Hem vucudu kurutmuyo hem
de içinde lavanta taneleri var peeling etkisi yapıyor

zümrüt çok pahalı kız nasıl aldınız setini bütçe ayırdınız heralde baya hediye kısmına
ay sevgilinde kendimi gördüğm benimde ailem bilmiyordu sigara içtiğimi eskiden kullanırken ay dışarıdan gelirken neler yapardım yakındı yani sabun yicektim artık yüzümü mahvetmedim iyiki ya yüzüme türlü türlü şeyler sıkmalar ağza bişiler atmalar kremler vesaire

sağol canım beni düşündüğün için bilmiyorum kafam karıştı birazz gerçi sorun yaşamadım ama bitince bende eczaneden alayım bari

canım avondaki o dışı yeşil beyaz olan ürünü diyosan, ben de ondan çok memnunum. ama atractive nin dediği gibi eczanedekiler daha sağlıklı olabilir. sadece yan etkisini görmediğimden hep bunu kullandım :26:

bizimde öyle yaa biz kadınlar hep gelecekten bahsetsinler istiyoruz ama bahsetmiyolar işteee benımki geçen yıl askerliğim bitmiş olsa seni kaçırırdım demişti Allahım ne cok istiyomuş benımle evlenmeyi düşünn gerçi kaçmak kötü bişeyy en son yapılacak şeydir o ama öyle demesi bile hosuma gitmişti sanırım askerden sonra hayatın zorluklarını gördü düşününce haklı aslında körü körüne evlenmekte yanlışş bu tür evlilikler pek uzun sürmüyo

canım sabun demiyorum ben ya vajina yıkama jelinden bahsediyoruz semiramis avon kullanıyormuşta bende eczaneden al bana jinekolğum öyle dedi dedim
ben sebamed kullanıyorum dedim

evet onu diyorum kuzum bende 1 bcuk yıldır onu kullanıyorum mantar yaptıgını bi kaç yerden duymuştumm çevremde kullananlarda var onlarda sorun yaşamadılar ama dedğin gibi eczanedekiler daha sağlıklı olabilirr bu bitince belki eczaneden alırım

evet canım sorma anneye ve evin diğer fertlerine karşı hiç bir çekingenlik yok sarılırmış öpermiş falan ama ne varsa babasında artık bi ondan utanıyormuş. inşallah orta yolu buluruz bakalım
ay kuzum maşallah ne tatlı heyecanlar. annesinin tepkisi de çok hoş olmuş, çok sevindim valla güzel bi şekilde atlatmanıza bayrama da el birliğiyle birşeyler buluruz artık

aa ondan da alayım bak iyi oldu söylediğin
ben birde kükürtlü sabun aldım burdan duyup saçımdaki keğeğe etki etmedi henüz ama yüzümeede kujllanıyodum sanki yaramdı ya kızarıklıklar çıktı cildimde normalde cildimde bişi yoktu yani

çok hoşş, çok cici bişey bu yaa
biz de bugün vestelde pembiş led tv gördük. bayıldım o an alasım geldiiiii

bende vestel pembe buzdolabına bayıldım ama işte vestel almamaya söz verdim kendime o yüzden almam heralde
kız hem lcd yi de pembe almam ben ayol ne o kocamla kız arkadaşız sanki adam evden soğucak nonoş gibi
mesela eve arkadaşlarını çağırıcak maç seyretmeye pembe tv arkadaşları dalga geçer yazık kıyamam

Doğru tatlım ben de kendisine kızıyorum ediyorum ama düşününce hak vermeden yapamıyorum.
Şuanda öğrenciyim mesela ne iş stresim var ne para kazanma derdim. Yiyip içip geziyorum anca.
Vize final zmanı ders çalışıyorum o kadar, tek sorunum o başka benden beklenen birşey yok
Amaevlenince öyle mi oluyor? Çalış, ev geçindir, eşine bak, çocuk olursa ona bak... Evcilik oyunu
gibi masum değil malesef. Erkeklerin ağırdan almasının bize faydası bile var

evet cok güzelmiş canım..bende buna bayıldımmm
Eki Görüntüle 398444
çoookk şıkkk rengi büyüledi beni

ben de kaşar peyniri yiyemiyorum, sırf o yüzden pizza da yiyemiyorum, ay ne zor yaa yiyememek. ben kalsiyum hapları kullanıyodum bi ara, böyle 1 bardak suya atıp eritiyodun, sonra onu bi güzel içiyodun, ama tadı çok iğrenç o yüzden bıraktım. yine başlamam lazım. başlayalım kuzum ama geç kalmış değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…