- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.641
Bebe yağını bacakların için mi kullanmıyorsun canım? Ben de bebe yağıyla badem yağını karıştırdım,
banyodan çıkmadan önce püskürtüyorum bacaklarıma azcık su tutup çıkıyorumtv de görmüştüm baya
da memnun kaldım.
Hacışakir'i ne için kullanıyorsun peki??
Bebe yağını bacakların için mi kullanmıyorsun canım? Ben de bebe yağıyla badem yağını karıştırdım,
banyodan çıkmadan önce püskürtüyorum bacaklarıma azcık su tutup çıkıyorumtv de görmüştüm baya
da memnun kaldım.
Hacışakir'i ne için kullanıyorsun peki??
çok şekerlermişş, ben de bugün ykm'de bu tarz fincanlar gördüm, almamak için kendimi zor tuttum..
olsun cok tatlı ama sevdiklerimizle bi evlenelimdee bunlarla birlikte güzel kahvaltıcıklar yapıcazzz
ayy çok tatlıymış hediyen kuzummvalla çocuklar gibi olmaktan da hiç gocunmadım bugün
söylediklerine katılıyorum ben de canım. o günleri görmeden yorum yapamıyorum artık çünkü o da farkında değil nasıl davranacağının, sevgililik durumu ailesinde ilk kendinde olduğu için babasının tutumunu tahmin edemiyor sanırım. ama ben babasının ters tepki vereceğini hiç sanmıyorum. nişanlanınca bi nebze de evlenince de utanırsa tutmaya burnundan getiririm valla
bu arada kayınvalideciğinin hediyesini aldınız demek, hayırlı olsun canımm beğenmesine çok sevindim
amiiinn canım
aynen ben de süt içmem ama pudinge muhallebiye bayılırımpeynir ayran falan da severim ben. sütle olan herşeyi yiyip içiyorum ama sütü yok sevmiyorum işte
ben gene peynirsiz kahvaltı edemiyorum canımbazen peynir bitiyo, o sabah ettiğim kahvaltı eksik geliyo bana, çok seviyorum. kimileri koyun peynirini yiyemez, o yüzden mi kokuyo acaba sana yoksa hiçbir peyniri mi yemiyosun :26:
yaa biz hamiş olunca napıcaz acaba, en vitaminli şeyleri yemiyoruz :26:
bebe yağını banyoda kullanıyorum mesela duş almam bitti dimi bebe yağını sürüyorum vücuduma ve duruluyorum vücudumdan duş başlığını ılık soğuğa yakın su şeklinde tutuyorum vücuduma sonra çıkıyorum nem için
hacı şakiri duş jeli yerine kullanıyorum artık banyoda çok duş jeli kullanıyordum ben foşur foşur osnra cildim sırtım falan çok sivilceler çıktı sonra işte hacı şekir doğal sabun ya denedim burda uydunca hakkaten azaldı sivilceler hem cildimde yağlı olduğundan kurutmadı da ve kokusuna da bayılıryorum
yok canım ben sizin bu konu yüzünden pürüz yaşıyacağınızı sanmıyorumerkekler babalarından çok çekiniyolar, biz mesela sigara içerken benimki o kadar tedirgin oluyo ki, sürekli etrafına bakıyo. babası bilmiyo tamam olabilir, öğrenince de üzülür, ama o kadar tetenek yapıcaksan kendini içme o zaman. eve giderken ağza rocco atmalar, üstüne parfüm sıkmalar, el kremimden sürmeler... sanırsın sigaraya yeni başlamış liseli ergen
ayy canım sağol sayende süper bi hediye buldukhürrem takısı aldık küpesi kolyesi yüzüğü takım. zümrüt taşlı, kendi de sarışın yakışıcağını düşünmüştüm zaten. telefonla arayıp kutladım. çok beğenmiş, tam zevkime hitap ediyo dedi bunu da atlattık yani canım, bi heyecanlandım ki sorma. neyse artık ramazan bayramına kadar rahat olabilirim
sağol canım beni düşündüğün içinbilmiyorum kafam karıştı birazz gerçi sorun yaşamadım ama bitince bende eczaneden alayım bari
bizimde öyle yaa biz kadınlar hep gelecekten bahsetsinler istiyoruz ama bahsetmiyolar işteeeEyvah eyvahhhh Ykm den uzak durmam lazım bu aralar
Bütüm paramı tatil için zulaladım bunları görürsem tatil yalan olurrr
Ayyyy o günler gelir mi dersin canımmm? Benim anti-düğün oduncuğumla
ilgili evlilik hayalleri biraz yarım daÖmür boyu böyle takılcakmışız gibime geliyo
canım avondaki o dışı yeşil beyaz olan ürünü diyosan, ben de ondan çok memnunum. ama atractive nin dediği gibi eczanedekiler daha sağlıklı olabilir. sadece yan etkisini görmediğimden hep bunu kullandım :26:
evet onu diyorum kuzum bende 1 bcuk yıldır onu kullanıyorumcanım avondaki o dışı yeşil beyaz olan ürünü diyosan, ben de ondan çok memnunum. ama atractive nin dediği gibi eczanedekiler daha sağlıklı olabilir. sadece yan etkisini görmediğimden hep bunu kullandım :26:
Eki Görüntüle 398442
Çalışmaya bi başliyim de böyle pembiş beyazciciler alcam bol bolllll bayılıyorum bunlaraaaa
yok canım ben sizin bu konu yüzünden pürüz yaşıyacağınızı sanmıyorumerkekler babalarından çok çekiniyolar, biz mesela sigara içerken benimki o kadar tedirgin oluyo ki, sürekli etrafına bakıyo. babası bilmiyo tamam olabilir, öğrenince de üzülür, ama o kadar tetenek yapıcaksan kendini içme o zaman. eve giderken ağza rocco atmalar, üstüne parfüm sıkmalar, el kremimden sürmeler... sanırsın sigaraya yeni başlamış liseli ergen
ayy canım sağol sayende süper bi hediye buldukhürrem takısı aldık küpesi kolyesi yüzüğü takım. zümrüt taşlı, kendi de sarışın yakışıcağını düşünmüştüm zaten. telefonla arayıp kutladım. çok beğenmiş, tam zevkime hitap ediyo dedi bunu da atlattık yani canım, bi heyecanlandım ki sorma. neyse artık ramazan bayramına kadar rahat olabilirim
Anladım tatlımmm
Ben genelde kokularına bayıldığım için duş jeli kullanırım ama sivilcelenme olduğu
zaman Otacı'nın lavantalı sabununu kullanıyorum. Hem vucudu kurutmuyo hem
de içinde lavanta taneleri var peeling etkisi yapıyor
muhabbetimizden mi sıkıldın canımm :26:ayyyyyy sıkıldım ben
çok hoşş, çok cici bişey bu yaa
biz de bugün vestelde pembiş led tv gördük. bayıldım o an alasım geldiiiii
bizimde öyle yaa biz kadınlar hep gelecekten bahsetsinler istiyoruz ama bahsetmiyolar işteeebenımki geçen yıl askerliğim bitmiş olsa seni kaçırırdım demişti Allahım ne cok istiyomuş benımle evlenmeyi düşünn gerçi kaçmak kötü bişeyy en son yapılacak şeydir o ama öyle demesi bile hosuma gitmişti sanırım askerden sonra hayatın zorluklarını gördü düşününce haklı aslında körü körüne evlenmekte yanlışş bu tür evlilikler pek uzun sürmüyo
çoookk şıkkk rengi büyüledi benievet cok güzelmiş canım..bende buna bayıldımmm
Eki Görüntüle 398444
hiçbirisini yiyemiyorum kuzum kaşar peynirini bile yemiyorum ama benım kuzenimde yiyemiyo mesela fransadakı kız kuzenimde yemiyoevet en sağlıklı besinlerden birisi peynir kalsiyum hapı almaya baslamam lazım aslında hamileliğimde sorun olmaması içinn
muhabbetimizden mi sıkıldın canımm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?